Lekkere vlaai; smaakt zoals het eruit ziet

Ruime keuze en allemaal lekker. De tompoucevlaai heeft alleen niet de originele pudding wat ik wel verwacht had.

Top ervaring

Heerlijke vlaaien en fijn thuisbezorgd

Altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Lekker gebak. Vers. En vriendelijk personeel.

Prima vlaaien

Alleen jammer dat 2 van de vlaaien niet gesneden waren, terwijl dit wel was besteld en bevestigd

Zo makkelijk te bestellen

Online bestellen is snel en makkelijk. Daarna ga je het afhalen of wacht je op de bezorger ... de keuze van vlaai is groot. Je krijg water in de mond als je de omschrijving van elk soort leest. En dan geniet je van je keuze. Heerlijk...

Verrukkelijke appeltaart

Hele appeltaart in 12 stukken laten aansnijden. Grote stukken, heerlijk vers (zelfs een dag later nog). En heerlijke smaken. Kost wat, heb je ook wat!

Heerlijke vlaai, prima dienstverlening

Lekker en goede service

Lekkere vlaaien en taart. Nooit problemen gehad met reservering of levering. Kortom, prima!

Heerlijk gebak gegeten!

Ik heb deze keer gekozen voor het bestellen van gebak voor mijn verjaardag bij Limburgia. Het is fijn dat het dan al in punten verdeeld is. Het was allemaal heerlijk.

Op tijd en lekkere taarten

Alles weer goed geregeld, van bestellen tot aan openen van de doos!

Het was weer heerlijk

De vlaai die we hadden was weer heerlijk en goed hij smaakte naar meer houden zo.

Heerlijk

De vruchtenvlaai was super en enorm lekker.

De beste Limburgse smaak en kwaliteit

Vlaaien zijn altijd uiterst smakelijk. Goede prijs en vriendelijk personeel.

Alles was prima!

eindelijk weer de spaanse kers korst, heerlijk

in vlaaien de lekkerste in Putten

Ongesneden

Het enige wat ontbrak was dat ze gesneden zouden zijn, voor de rest top geregeld en bezorgt via post nl

Ik zou het niet weten :kijken,bestellen en betalen,dan kun je het halen.

Superlekkere taart!

Online besteld en stond netjes klaar!

Lekker gebak

Er was wat mis gegaan met de zending maar dat is keurig netjes opgelost. Het gebak smaakte goed.

Heerlijk!

Superservice, zeer netjes verpakt en geleverd en de vlaaien zijn echt heel lekker! De tompouce en witte chocolade waren favoriet!

Zelfs na sluitingstijd staan ze voor je klaar

De dag voor mijn verjaardag zou ik de bestelling ophalen, maar ik had de sluitingstijd niet in de gaten gehouden. Vlak voordat ze gingen sluiten belden ze mij op en kwamen ze met een oplossing. De vlaaien waren bij de buren geplaatst en ik kon ze alsnog ophalen. Mijn verjaardag was gered .

Heerlijk gebak en fantastische service

Prima ervaring. Dat het gebak heerlijk is wist ik al wel. Nu voor een verjaardag online besteld en per abuis de datum verkeerd gezet. 4-6 in plaats van 6-4. Ik kreeg een telefoontje, of het klopte dat ik gebal bestel voor 4 juni? Nee dat was niet het geval. En dan ben je blij met de service waarin wordt gevraagd of dit wel klopt. Super!

Lekker

Goede nette bediening, lekker gebak

Lekker maar helaas weer niet gesneden

Zou qua smaak en bezorgingen 5 sterren kunnen zijn. Alleen jammer dat als je gesneden vraagt dit niet is gebeurd Dit tot twee keer toe.

Lekkere taart ook glutenvrij en goede service

Lekkere taart ook glutenvrij en goede service

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "