Beste Bianca, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van onze verse vlaaien en de vriendelijke service. We waarderen uw steun en hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke vlaai, mooie en lekkere hapjes en goede bezorgservice.
Beste Marianne, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u genoten heeft van onze vlaai en hapjes, en dat de bezorgservice goed was. We begrijpen dat het apart plaatsen van bestellingen en afrekeningen soms omslachtig kan zijn. We waarderen uw feedback hierover en nemen het mee in onze overwegingen voor verbeteringen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijk vers Smaak is fantastisch
Beste Jetty, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van onze verse producten en dat de smaak fantastisch was. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De vlaai is perfect, de winkel wat rommelig. Geen uitstraling.
Beste Geertje, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de vlaai perfect was. We waarderen uw opmerking over de uitstraling van de winkel en zullen dit zeker in overweging nemen voor toekomstige verbeteringen. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke vlaaien.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u genoten heeft van onze heerlijke vlaaien. We hopen u bij een volgend viermoment weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Topkwaliteit vlaaien, goed verzorgd maar vooral erg lekker.
Beste Christine, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Het is fijn om te horen dat u onze vlaaien als topkwaliteit en goed verzorgd hebt ervaren. We zijn blij dat ze in de smaak vielen! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor uw volgende verjaardag! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Echt geweldig !
Beste Joop, Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met onze producten. We waarderen uw steun en hopen u snel weer te zien voor een volgende verjaardag! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Altijd goed advies ivm allergieën, vriendelijk, brengservice altijd op tijd
Beste Gerda, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met ons advies en de service. We doen ons best om een betrouwbare ervaring te bieden, vooral als het gaat om allergieën. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor uw volgende gelegenheid! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heel lekker taart!
Beste Izabela, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u zo genoten heeft van onze taart. We zijn blij dat alles naar wens was! We hopen u snel weer te zien voor een volgende verjaardag! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik heb aangegeven dat het 14 oktober geleverd moest worden het is de 15 gebracht
Beste Romy, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons zeer om te horen dat de levering niet op de door u gewenste dag heeft plaatsgevonden, zeker gezien het om een verjaardag ging. We hebben uw bestelling zorgvuldig nagekeken, en volgens de bestelbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen, stond de levering voor 15 oktober gepland. Wij hebben de bestelling ook op deze datum geleverd. Helaas hebben wij geen aanwijzingen gevonden dat 14 oktober als leverdatum is opgegeven. Het is jammer dat er op de dag zelf geen contact is gezocht, want dan hadden we u graag direct verder geholpen. Als u nog vragen heeft of verdere toelichting wenst, staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Rijstevlaai was echt goed. De bavaroisvlaai was niet uitgesproken qua smaak. Doe mag wel wat spannender
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u genoten heeft van de rijstevlaai. We waarderen uw feedback over de bavaroisvlaai en zullen dit zeker meenemen in onze toekomstige productontwikkeling. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor uw volgende verjaardag! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Makkelijke en duidelijke website, bestellen gaat snel. Het handgeschreven kaartje bij het pakketje maakt het extra feestelijk en persoonlijk.
Beste Melanie, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze website en het handgeschreven kaartje. We doen ons best om de bestellingen zo persoonlijk mogelijk te maken. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Al jarenlang vieren we onze verjaardag met familie, vrienden en de Mozart vlaai.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat de Mozart vlaai al jarenlang een vaste traditie is bij uw verjaardagen. We zijn blij dat u en uw familie ervan genieten! We hopen u en uw vrienden snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende verjaardag! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik heb twee vlaaien (kers en abrikoos) besteld via de website en opgehaald. Ze waren heerlijk! Zelfs de aanwezige Limburgers vonden ze lekker. We komen hier zeker terug!
Beste Adrien, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat zowel u als de Limburgers genoten hebben van de kers- en abrikoosvlaai. We zijn blij dat u ons zo waardeert! We kijken ernaar uit u snel weer te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Bestelling was super easy en het contact over ophalen ook fijn!.
Beste Jocine, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel de mooie taart als het gemak van de bestelling en het contact over het ophalen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Mooie vlaaien, Op tijd geleverd, en door iedereen met smaak gegeten!
De vlaaien waren zoals gewoonlijk weer top!
Keurige op tijd levering en zorgvuldig verpakt . Met koelelementen en heerlijke vlaai , zacht van smaak
We moeten ze nog halen
Beste Ben, Onze oprechte excuses voor de verwarring! De e-mail is automatisch ingesteld om enkele dagen na de bestelling te worden verzonden, maar we begrijpen dat dit soms voor verwarring kan zorgen. We zijn druk bezig om dit te wijzigen, zodat de herinnering verstuurd wordt na de bezorgdatum. Dank voor uw begrip, en we hopen dat u binnenkort van uw taart zult genieten! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Limburgia is goed, heb er regelmatig wat gehaald. Maar NIET laten bezorgen. Ik wilde voor een speciale gelegenheid als verrassing vlaaien laten bezorgen. Op zaterdag. PostNL belt, maar er wordt niet opengedaan. Ze hebben het telefoonnummer zowel van mij als van degene waar het afgeleverd wordt. Bellen dus niet. Resultaat: vlaaien worden vernietigd, kunnen immers niet tot maandag bewaard worden, verrassing valt in duigen en ik ben veel geld kwijt!
Beste klant, Het spijt ons enorm te horen dat de levering niet is verlopen zoals u had gehoopt. We begrijpen hoe teleurstellend dit voor u is, vooral bij een speciale gelegenheid. Zoals we eerder per e-mail hebben besproken, hebben we alle stappen zorgvuldig doorlopen: van het maken en inpakken van de producten tot het versturen en afleveren. We sturen u altijd een e-mail met de verwachte bezorgtijd. Ook moeten we ons houden aan de AVG, wat betekent dat we telefoonnummers niet vooraf mogen delen met de chauffeurs. We waarderen uw feedback en hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Perfecte vlaaien op onze verjaardag. Visite was enthousiast
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat de vlaaien perfect waren voor uw verjaardag en dat uw visite enthousiast was. We zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan uw feest! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De winkel was niet toegankelijk, sleutel afgebroken. Na even gewacht te hebben is er afgesproken dat de bestelling op kantoor bezorgd werd. Een dorp verderop, tot aan de deur! En de smaak was zoals we gewend zijn: heerlijk! Dik tevreden!!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Het is fijn om te horen dat we een oplossing hebben kunnen bieden, zelfs met de onverwachte situatie van de onbereikbare winkel. We zijn blij dat u de vlaaien heerlijk vond en dat u dik tevreden bent! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende verjaardag! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De levering van de rijstevlaai was erg goed verzorgd. Bezorgtijd was zoals afgesproken. De rijstevlaai was erg lekker zoals een echte vlaai moet smaken.
Beste Edward, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de levering van de rijstevlaai goed verzorgd was en dat de bezorgtijd overeenkwam met uw verwachtingen. We zijn blij dat u genoten heeft van de rijstevlaai! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor uw volgende verjaardag! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
ik ben heel blij met de suikervrije en raw gebakjes
Beste Alida, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u zo blij bent met onze suikerarme en raw gebakjes. We zijn blij dat ze in de smaak vallen! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor uw volgende verjaardag! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Al jaren bestel ik mijn taarten bij Limburgia. Geweldige site, perfecte levering!
Beste PJ, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Het is fantastisch om te horen dat u al jaren bij ons bestelt en dat u tevreden bent met onze website en levering. We waarderen uw loyaliteit enorm! We kijken ernaar uit om u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "