De stroopwafelvlaai besteld maar deze voldeed niet aan onze verwachting. Er zaten enkel wat stukjes stroopwafel over de vlaai heen welke ook nog eens smakeloos waren.
Beste Carin, Jammer om te horen dat de stroopwafelvlaai niet aan je verwachtingen voldeed. We streven ernaar om onze vlaaien altijd zo lekker mogelijk te maken, dus jouw feedback is waardevol. We nemen dit mee om onze producten verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De bestelling op tijd ontvangen. Goed ingepakt. Lekkere taart, voorgesneden in 12 punten. Heel tevreden!
Beste Veronika, Hartelijk dank voor je review! π Wat fijn om te horen dat de taart op tijd werd geleverd, goed ingepakt was en lekker in de smaak viel. We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de voorgesneden punten. Hopelijk mogen we je bij een volgende gelegenheid weer van dienst zijn! ππ° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Appeltaart is lekker en enorm groot. Alleen had ik 'm als verjaardagskado opgestuurd naar een vriend. Jammer genoeg kreeg hij van tevoren een mail waarin precies stond wat er in het te ontvangen pakket zat plus de prijs en verzendkosten ervan! Dat is niet helemaal de bedoeling bij een kado. Dan moet de inhoud van een pakket een verrassing zijn en de prijs geheim. Daarom niet voor herhaling vatbaar.
Beste Marielle, Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons dat de verrassing voor je vriend niet volledig geslaagd was door de ontvangen e-mail. We willen je graag uitleggen dat wij altijd de bestelbevestiging naar het e-mailadres sturen dat tijdens de bestelling is opgegeven. We sturen dus nooit zomaar e-mails naar andere adressen. We begrijpen hoe belangrijk het is om een cadeau als verrassing te kunnen geven en nemen jouw opmerking zeer serieus. We zullen dit zeker meenemen om te kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen afstemmen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Vlaaien besteld voor mijn vader. Netjes en op tijd bezorgd en heel erg lekker.
Beste Jan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de vlaaien op tijd bezorgd werden en in de smaak vielen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! ππ° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Wij halen al jaren taart bij limburgia in Diemen. Goede service en lekkere taart.
Beste Milroy, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent met onze service en taart. We hopen je nog veel vaker van dienst te mogen zijn! ππ Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Na mijn recensie van 27-01-2025 van u het voorstel gekregen om bij een volgende bestelling deze door Postnl te laten bezorgen. Op 11 februari opnieuw een bestelling geplaatst om deze op 17 februari bij mij thuis te laten bezorgen. Wat schets mijn verbazing, op 15 februari heb een email ontvangen met daarin de mededeling dat door een technisch probleem de bestelling niet kunnen uitvoeren. Van de inmiddels aangeboden korting zal NOOIT meer gebruik maken
Beste Ron, Onze oprechte excuses voor de ontstane situatie. We begrijpen dat het ontzettend frustrerend is en betreuren het ten zeerste dat je bestelling opnieuw niet op de gewenste manier is uitgevoerd. We zijn helaas afhankelijk van onze transporteur en technische problemen kunnen helaas soms onvoorzien optreden. Het spijt ons dat dit je ervaring heeft beΓ―nvloed en we nemen je feedback serieus. We hopen dat we in de toekomst een betere service kunnen bieden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Bestellen via internet vond ik iets lastiger. Omdat ik in een vakantiehuisje zat wist ik niet goed welk adres ik moest opgeven. Maar het kwam uiteindelijk goed.
Beste Jannet, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te horen dat de vlaai op tijd klaar stond en lekker was. We begrijpen dat het wat lastig kan zijn om het juiste adres op te geven wanneer je in een vakantiehuisje zit, maar we zijn blij dat het uiteindelijk goed is gekomen. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke taart en zeer goede service!
Beste Frank, Bedankt voor je fijne review! π Geweldig dat zowel de taart als de service aan je verwachtingen voldeden. Hopelijk tot een volgende keer! π° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Vooraf besteld en op de gewenste datum lekker verse vlaai of taart met de keuze voor gesneden of niet.
Beste R., Bedankt voor je review! π Fijn dat je zo tevreden bent met de versheid en het gemak van het bestellen. Hopelijk tot een volgende keer! ππ° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik had een aardbeien bavarois vlaai met minecraft afbeelding besteld voor mijn zoontje. De afbeelding was erg goed gelukt en de vlaai was lekker.
Beste Willeke, Dankjewel voor je enthousiaste review! π Wat fijn om te horen dat de Minecraft-afbeelding zo goed gelukt was en de vlaai in de smaak viel bij je zoontje. Hopelijk tot een volgende keer! ππ° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijk gebak en vriendelijke medewerkers. Zeker voor herhaling
Beste Astrid, Hartelijk dank voor je positieve review! π We zijn blij dat het gebak in de smaak viel en dat onze medewerkers een goede indruk hebben achtergelaten. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn! ππ° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
ik mocht de taarten een uur voor openingstijd al afhalen
Beste Bert, Bedankt voor je mooie review! π Fijn dat alles super geregeld was en dat je de taarten al eerder kon afhalen. Hopelijk tot een volgende keer! π°π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De vlaaien waren zeer goed zelf de gasten vonden het heerlijk
Beste Jannie, Bedankt voor je mooie review! π Wat leuk om te horen dat zowel jij als je gasten zo hebben genoten van de vlaaien. Hopelijk tot een volgende keer! π°π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De taarten/vlaaien zijn heerlijk, je proeft duidelijk het verschil dat de taarten afkomstig zijn van een patisserie.
Beste Ahmed, Hartelijk dank voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van onze taarten en vlaaien. Wij hechten veel waarde aan ambachtelijke kwaliteit en vinden het geweldig dat je het verschil proeft. Dat maakt ons werk extra bijzonder! Hopelijk mogen we je bij een volgend viermoment weer voorzien van iets lekkers. π°π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Bij ophalen van de bestelling op mijn 80e verjaardag bleek een halve feestelijk verse fruitvlaai niet geleverd. In plaats daarvan een halve saaie bosbessen vlaai die ik zelf nooit gekozen zou hebben en ook door mijn gasten niet. Jammer. Waarom niet even gebeld voor overleg, mijn telefoonnummer was bekend. Mozartvlaai en Tompoesvlaai waren heerlijk
Beste Lize, Onze oprechte excuses voor deze vergissing op zoβn bijzondere dag. We begrijpen hoe jammer het is dat je niet de bestelde fruitvlaai hebt ontvangen. We hebben de situatie besproken met de Limburgia-winkel in Lisse en nemen je feedback mee om dit in de toekomst te voorkomen. Fijn om te horen dat de Mozartvlaai en Tompoesvlaai wel in de smaak vielen. Hopelijk mogen we je bij een volgende gelegenheid wΓ©l volledig naar wens van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik ben zeer tevreden met onze Limburgia in Zwijndrecht. De koffie en gebak is erg lekker, de sfeer is gezellig en het ziet er mooi uit van binnen. De eigenaar is vriendelijk, professioneel en neemt de tijd om je een goede service te verlenen. Aanrader!!
Beste Ali, Bedankt voor je mooie review! π Fijn dat je zo hebt genoten van de koffie, het gebak en de sfeer in Zwijndrecht. Hopelijk tot snel! βπ° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De afspraken die ik al een paar jaar maak met Limburgia Beuningen worden prima nageleefd. De taarten zijn heerlijk en royaal belegd.
Beste Marlous, Wat een mooie review, bedankt! π Fijn om te horen dat de afspraken altijd goed worden nageleefd en dat je geniet van onze heerlijke, royaal belegde vlaaien. We kijken ernaar uit om ook jouw volgende viermoment weer extra speciaal te maken! π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke vlaaien, en al fijn gesneden.
Beste Helma, Wat leuk om te horen, bedankt voor je enthousiaste review! π Fijn dat je hebt genoten van de heerlijke vlaaien en dat het voorgesneden gemak goed bevalt. Hopelijk tot een volgende keer! π°π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Online besteld, de bezorging was perfect, de tijd te lang voordat we ervan gingen eten, Γ©indelijk....... LΓKKER!!!!!!! Genieten en nog eens genieten!!!!! Een echte AANRADER voor elk moment dat "gigantisch lekker" vereist!!!!
Beste Sandra, Wat een heerlijke review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat het wachten beloond werd en dat je zo hebt genoten. Wij vinden het fantastisch dat onze vlaaien bijdragen aan zulke smaakvolle momenten! ππ° Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
product niet goed opgesloten in doos waardoor de vlaai wordt gemangeld. de bovenzijde wordt door de hele doos geslingerd . zonde van uw heerlijke product. beter invriezen/? . vlaai per 4 dozen in grote doos opsluiten. groet jp
Beste JP, Hartelijk dank voor uw review. We betreuren dat de levering niet helemaal verliep zoals het hoort. Helaas kunnen wij in de archieven geen contact vinden hierover om het op de dag zelf met u op te lossen. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze verpakkingen en transport verder te verbeteren. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer laten genieten van een perfect geleverde vlaai! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
makkelijk te bestgellen goeie tijdige aflevering Heerlijke vlaaien
Beste Erik, Bedankt voor je mooie review! π Fijn dat het bestellen zo makkelijk ging en de vlaaien op tijd Γ©n heerlijk waren. Hopelijk tot een volgende keer! ππ° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Net als de eerste keer waren de vlaaien erg lekker en de bezorging op tijd.
Beste Will, Wat leuk om te horen, dankjewel voor je review! π Fijn dat de vlaaien weer zo in de smaak vielen en de bezorging op tijd was. We nemen je suggestie voor bienenstich mee, bedankt voor het meedenken! π° Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Beste H., Bedankt voor je enthousiaste review! π Fijn om te horen dat de taart in de smaak viel. Hopelijk tot een volgende keer! π°π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Originele beoordeling
We hebben een taart laten bezorgen maar nog geen feed back gehad. Helaas ontvangen we ook geen bericht van Limburgia dat de taart afgeleverd en daadwerkelijk ook in ontvangst is genomen.
Heerlijke taart, gesneden en al klaar staan.
Beste Marlies, Wat fijn om te horen, dankjewel voor je review! π Geweldig dat de taart al gesneden en klaar stond voor je. Hopelijk tot een volgende keer! π°π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik vond het eerst wat prijzig, maar toen de taart eenmaal netjes was geleverd kan ik zeggen dat het de prijs zeker waard is!
Beste Nienke, Dankjewel voor je geweldige review! π We begrijpen dat de prijs soms een overweging kan zijn, maar zijn blij dat de taart het waard bleek te zijn. Fijn om te horen dat zowel de service als de smaak naar wens waren. Hopelijk tot een volgende keer! π°π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "