Bezoek was lovend over de kwaliteit van het product.
Beste Leen, Wauw, wat geweldig om te horen dat de vlaai zo'n hit was bij uw bezoek! π We zijn ontzettend blij dat het zo goed in de smaak viel. Bedankt voor de fantastische feedback en we hopen snel weer iets lekkers voor u te mogen maken! Met enthousiaste groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Gemakkelijk besteld, lekker helemaal top.
Beste Harm, Wat een fantastische review! π We zijn ontzettend blij dat de taart helemaal naar wens was en dat het bestelproces zo gemakkelijk was. Bedankt voor de positieve feedback en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe lekkernij! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Goede prijs en kwaliteit verhouding. Gebak kwam koel aan en was redelijk netjes geleverd via post nl.
Beste M, Fijn om te horen dat de vlaaien en het gebak goed in de smaak vielen! We zijn blij dat de levering ook naar wens was en dat alles netjes en koel bij u arriveerde. Bedankt voor uw positieve feedback en hopelijk mogen we u in de toekomst weer verrassen met onze lekkernijen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Wederom een erg lekkere vlaai gegeten met kerst, het zal zeker niet de laatste Limburgia vlaai geweest zijn..
Beste Klasien, Wat geweldig om te horen dat de vlaai wederom in de smaak viel tijdens het kerstfeest! We zijn blij dat u blijft kiezen voor onze producten. Dank voor de suggestie over nieuwe vlaaivarianten; we nemen dit zeker mee om ons assortiment te blijven vernieuwen. We kijken ernaar uit om u bij een volgende gelegenheid weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Alles prima geregeld. Taarten zien er mooi uit en zijn heerlijk van smaak.
Beste Nienke, Wat een mooie beoordeling, bedankt voor het delen! We zijn blij dat de taarten zowel qua uitstraling als smaak in de smaak vielen. Dank voor uw suggestie over macarons β we zullen kijken of we deze aan ons assortiment kunnen toevoegen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Normaal koop ik vlaaien, doch met de kerst een taart geprobeerd. Deeg niet gaar en was zeker geen aanrader. Ga weer over naar vlaaien. Deze taart zeker niet of het moet vanwege de drukte niet goed zijn gebakken.
Beste Fred, Het spijt ons te horen dat de appeltaart niet naar wens was. We betreuren het dat u niet eerder contact met ons heeft opgenomen, omdat we graag samen een oplossing hadden kunnen vinden. In principe werken wij met vaste recepturen en bakprocessen, en het zou eigenlijk niet mogelijk moeten zijn dat de taart niet gaar is. We nemen uw feedback serieus en zullen dit verder onderzoeken. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bezoek een van onze winkels. We hopen dat we u alsnog kunnen blijven verrassen met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Altijd vriendelijk in Drachten, lekkere vlaai.
Beste Herman, Wat fijn om te horen dat u altijd tevreden bent met de vlaaien en de service in onze winkel in Drachten! We doen ons best om onze klanten altijd blij te maken. Dank voor uw feedback en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
3 verschillende vlaais besteld. Alleen die keuze is al lastig. Welke neemje. Ze waren enorm lekker. Super vers. Uitermate vriendelijk personeel toen ik ze opkwam halen. Zeker weer voor herhaling vatbaar.
Beste Lisette, Wat een fantastische review, hartelijk dank! π We zijn zo blij om te horen dat je genoten hebt van onze vlaaien en dat het personeel je zo goed geholpen heeft. Die keuze voor vlaaien kan inderdaad lastig zijn, maar het is geweldig om te weten dat ze allemaal zo goed in de smaak vielen! π° We hopen je snel weer te mogen verwelkomen en kunnen niet wachten om je opnieuw te verrassen! Bedankt voor je vertrouwen in ons! π Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Gewoon lekker en prima geregeld. Aanrader!
Beste Andrew, Wat een geweldige beoordeling, bedankt! π We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze service en taarten. Het is altijd fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. π We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe smakelijke ervaring! π Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Gebak was heerlijk en bezorging was super!
Beste Gwenda, Dank je wel voor je prachtige beoordeling! π We zijn zo blij om te horen dat het gebak heerlijk was en de bezorging naar wens is verlopen. πβ¨ We hopen dat je een fijne kerst hebt gehad en we kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
prima bestelling, heerlijke taart!
Beste Jolanda, Dank je wel voor je positieve beoordeling! ππ We zijn blij dat de taart naar wens was en je bestelling goed is verlopen. Het doet ons altijd goed om te horen dat onze producten zo goed in de smaak vallen! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Smaakte weer heerlijk
Beste Mirjam, Wat fijn om te horen dat de vlaaien weer zo goed in de smaak vielen! ππ Dank je wel voor de mooie beoordeling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe lekkernij! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
De vlaaien waren heerlijk en er was fijn veel keus!
Beste Jennie, Wat een fijne review, dank je wel! π We zijn blij dat je hebt genoten van de vlaaien en dat de keuze goed in de smaak viel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgend lekker moment! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
De kerststol was heerlijk en vers!
Beste Gerard, Wat fijn om te horen dat de kerststol zo goed in de smaak viel! πβ¨ Bedankt voor je mooie beoordeling. We hopen dat je van de kerst en verjaardag hebt genoten met onze producten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Als de prijs lager was geweest, was het 5 sterren. Erg lekkere Aardbei bavarois vlaai. Beperkte openingstijden.
Beste D, Dank je wel voor je review! We zijn blij om te horen dat je genoten hebt van de aardbei bavarois vlaai. We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is en doen ons best om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Wat betreft de openingstijden, we nemen je opmerking mee en hopen je de volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Alles keurig geregeld en heerlijk gebak. Ook de raw cakes; fantastisch
Beste M, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat alles naar wens was en dat de raw cakes in de smaak vielen. Bedankt voor je feedback en het aanbevelen van ons! π Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Prima.Ruime keuze,heerlijke vlaaien.
Beste Gerda, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je genoten hebt van onze ruime keuze en heerlijke vlaaien. π We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Een fijn team in de winkel in Voorhout. En de hazelnootvlaai was heeerlijk!!!!!
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Het is geweldig dat je de hazelnootvlaai zo lekker vond en dat ons team in Voorhout goed heeft geholpen. π We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Makkelijk te bestellen en fijne locatie om op te halen. Weinig echte kerstkaarten in het assortiment.
Beste RHC, Hartelijk dank voor je positieve feedback! π Fijn om te horen dat het bestelproces en de locatie naar wens waren. Wat betreft je opmerking over de kerstkaarten, we nemen dit mee voor de toekomst. We hopen je de volgende keer weer te kunnen verrassen met heerlijke feestdagentaarten! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Gekregen wat wij besteld hadden. De kwaliteit van de vlaaien was fantastisch.
Beste Monique, Wat een fijn compliment, dankjewel! π We zijn blij dat de vlaaien naar wens waren en je ervan hebt genoten. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwennen met onze lekkernijen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke vlaaien en super de bezorging top top top.
Beste H Smit, Wat een geweldige beoordeling, dankjewel! π Fijn om te horen dat zowel de vlaaien als de bezorging naar wens waren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Beste J.F., Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! π We zijn blij dat alles naar wens was. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Online besteld een heerlijke kerstvlaai!
Beste Ria, Bedankt voor je positieve feedback! π Wat fijn om te horen dat de kerstvlaai goed bevallen is. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke kersttaart!
Beste Ina, Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! π We zijn blij dat de kersttaart in de smaak viel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Goed, gekoeld verstuurd en op de juiste tijd/dag bezorgd. En dat een dag voor Kerst. Smaakte heerlijk, volgende keer meer bestellen
Beste Wilma, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat de kerstbestelling op tijd en heerlijk was! π We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen verwelkomen voor nog meer lekkers! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "