Snel te bestellen en nu weet ik dat het op voorraad is
Beste Irma, Bedankt voor uw beoordeling! Het is fijn om te horen dat het bestelproces snel en gemakkelijk verliep. We zijn blij dat de producten op voorraad waren en hopen dat u geniet van de lekkernijen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke taarten! Fijn dat er ook keuze is uit glutenvrij, lactosevrij en vegan.
Beste Jacobien, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over zowel de service als de keuze in ons assortiment, waaronder de glutenvrije, lactosevrije en vegan opties. We hopen dat de taarten goed in de smaak vielen tijdens uw zwangerschapsverlof. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
zie regel
Beste JW, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de vlaaien naar wens waren en dat alles volgens afspraak is verlopen. We hopen dat ze een heerlijke toevoeging waren aan uw feest. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Je krijgt wat je ziet: volle romige chocola
Beste Marion, Dank u wel voor uw enthousiaste beoordeling! We zijn blij om te horen dat de Chocoholic taart in de smaak viel en dat de volle, romige chocoladesmaak precies was wat u verwachtte. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kruisbessen schuim, om de vingers bij op te eten.
Beste Jo, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de kruisbessen schuimvlaai zo in de smaak viel. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Zie hierboven
Beste Vincent, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel het product als de service! We waarderen uw enthousiasme enorm en hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
4 verschillende vlaaien besteld. Hazelnoot was het lekkerst alleen de rand was een beetje slap. Appel Citroen was ook lekker maar miste de citroensmaak. Aardbei yoghurt heerlijk, Mozart smaakte anders dan ik mij herinner van jaren geleden toen ik zelf bij Limburgia werkte.
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback! Fijn dat u heeft genoten van de meeste vlaaien. We nemen uw opmerkingen over de hazelnootvlaai, citroensmaak en Mozartvlaai graag mee ter verbetering. Wat betreft de Mozartvlaai: in principe is het recept niet veranderd, maar we waarderen uw opmerking en nemen deze graag mee. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Gebak was vers en lekker. Is op tijd bezorgd.
Beste Angelique, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat het gebak vers en lekker was én op tijd is bezorgd. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
De taarten van limburgia zijn super lekker en vers! Zelfs na 2 dagen was de taart nog lekker.
Beste Sabrina, Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat de taarten zo lekker en vers waren, zelfs na twee dagen. Bedankt ook voor uw suggestie voor een kleine variant van de Red Velvet; we nemen deze graag mee! Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
vriendelijke mensen
Beste J.W.A., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u heeft genoten en dat onze service naar wens was. Hopelijk mogen we ook bij een volgend viermoment weer iets voor u betekenen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Gewoon heel goed.
Beste J., Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Kort maar krachtig, en we waarderen het enorm. Hopelijk mogen we u binnenkort weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Netjes thuis bezorgd,en hèt smaakt heerlijk!
Beste Henriette, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles netjes thuisbezorgd werd en dat het zo goed smaakte. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verrassen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Makkelijk online te bestellen, snel geholpen in de winkel, foto op fototaart goed gelukt, lekkere taart.
Beste, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat het online bestelproces, de service in de winkel en de fototaart naar wens waren. We nemen uw suggestie voor een foto op appeltaart graag mee. Hopelijk mogen we u bij een volgende gelegenheid weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Gekozen onderandere voor de kruisbessen vlaai. Echt een heerlijke frisse met een toffe zoet. Zeker een aanrader!!!
Beste Louisette, Wat fijn om te horen dat de kruisbessen vlaai zo goed beviel! We zijn blij dat de frisse en zoete smaak precies naar wens was. Bedankt voor de aanbeveling, we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke taart...goed verpakt in doos. Vond het best spannend hoe de taart eruit zag na het bezorgen.
Beste Janette, Wat fijn om te horen dat de taart heerlijk was en goed verpakt werd! We begrijpen dat het altijd spannend is hoe een taart na de bezorging aankomt, maar het is geweldig dat alles in perfecte staat is aangekomen. Bedankt voor het vertrouwen, we hopen u in de toekomst weer te mogen verrassen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Fantastische vlaai voor herhaling vatbaar
Beste Marianne, Wat fijn om te horen dat de vlaai zo goed beviel! Geweldig dat het voor herhaling vatbaar is. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Ik heb de taarten getrakteerd op mijn werk. Mijn collega's waren vol lof over de taarten. Ze vielen goed in de smaak.
Beste Marjolein, Wat fijn om te horen dat de taarten zo goed in de smaak vielen bij je collega's! Het is altijd geweldig om een geslaagde traktatie te kunnen delen, vooral bij zo’n bijzondere gelegenheid als een diploma. Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je binnenkort weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
De taart was niet gesneden zoals ik had gekozen en mijn telefoonnummer was niet doorgegeven aan PostNL.
Beste Jack, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de taart niet gesneden was zoals gewenst. Helaas snijden we de taarten niet bij bezorging. Dit wordt ook aangegeven wanneer u kiest voor levering via PostNL. We hopen dat de taart alsnog in de smaak viel en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Via de website had ik vlaaien besteld. Deze waren niet vers leverbaar op de dag dat ik ze op zou halen. Heb toen een vlaai , maar dan van een dag oud en een andere uitgezocht. Appel/ noten is het geworden. Ik vond de bodem droog en had er meer van verwacht.
Beste C., Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet naar wens was. Onze excuses voor het ongemak met de versheid van de vlaaien. We begrijpen dat dit teleurstellend was en nemen uw feedback serieus. We zullen ervoor zorgen dat we onze processen blijven verbeteren om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn met een betere ervaring. Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Ik bestelde een vlaai om werklui te bedanken. Zij vonden de vlaai erg lekker. Echter er was op moment van bezorging niemand aanwezig. De bezorgdienst nam de vlaai weer mee waardoor ik nogmaals bezorgkosten kon betalen om de vlaai opnieuw aan te bieden. Hou dus heel goed de trake en trace in de gaten en zorg dat er zeker iemand is tussen de aangegeven tijd.
Beste Maaike, Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat de vlaai in de smaak viel bij de werklui. Onze excuses voor het ongemak met de bezorging. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer er niemand aanwezig is op het moment van levering. We adviseren inderdaad om de track & trace goed in de gaten te houden om dit te voorkomen. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn, met een vlekkeloze levering! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
De gasten hebben er goed van gegeten
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de taart uitstekend smaakte en de levering naar wens was. We zijn blij dat uw gasten hebben genoten en hopen u bij een volgende gelegenheid weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Elke keer kom ik weer terug voor de heerlijke vlaaien en de ontzettend aardige mensen in Assendelft ik hou van jullie. Groetjes Ed Hagen
Wat een prachtige woorden, Ed! Geweldig om te horen dat u telkens weer geniet van onze vlaaien en ons team in Assendelft. We waarderen uw enthousiasme enorm – wij houden ook van onze klanten zoals u! Met hartelijke groet, Team Patisserie Limburgia Nederland
Al meerdere malen taart besteld en altijd weer super vers en ontzettend lekker ! Op naar de volgende keer !
Beste Fred, Wat geweldig om te horen dat u keer op keer tevreden bent met onze taarten! We zijn blij dat u geniet van de versheid en smaak. We kijken uit naar uw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Als traktatie 6 halve vlaaien online besteld. Bij het afhalen bleek 1 halve vlaai niet leverbaar . Op de website was die wel gewoon te bestellen.
Beste Alex, Onze excuses voor het ongemak met de niet-geleverde halve vlaai. We begrijpen dat dit vervelend was, vooral voor een verjaardagstraktatie. Neem alstublieft contact op met ons hoofdkantoor via [email protected], zodat we dit verder kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Zag er goed uit en smaakte goed
Beste Vincent, Wat fijn om te horen dat de advocaatvlaai heerlijk was en goed in de smaak viel! We zijn blij dat alles naar wens was. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Team Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "