was een cadeautje dus weet niet hoe de champagne smaakt!

Heerlijke biologische wijnen.

Heerlijke wijnen voor een schappelijke prijs en ook nog snel geleverd.

Een paar keer per jaar bestel ik wijnen bij biowijnclub, het is altijd weer fijn om zo'n doos uit te pakken. Deze keer een Italiaanse wijn die ik al vaker had besteld, een heerlijke volle rode wijn een een zacht frisse witte wijn. Beide van Cielo e Terra 3, zéér aan te raden; volgend jaar bestel ik deze wijnen zeker weer een keer opnieuw.

altijd verrassende nieuwe bio wijnen

De biowijnclub heeft steeds mooie bio wijnen en ik val vooral op de franse wijnen.

prima service

Bestellen en afhandeling van de opdracht verliep vlot en correct

Zeer snelle en correcte levering

Ik had mijn bestelling, zeer stevig verpakt, heel snel in huis. Over de wijn kan ik nog niets zeggen want alle flessen zijn nog dicht. Tot zover ben ik zeer tevreden.

Mooie keus in wijnen en allemaal BIO, wat wil je nog meer

Zorgvuldig en betrouwbaar

Dit was mijn eerste ervaring met het bestellen van wijn bij de Biowijnclub. Wat prettig is zo'n eerste x is het feit dat je per fles kunt bestellen. Ik zit nog in de orientatiefase wat betreft het assortiment.

Ruime keuze en goede wijnen

Genoeg te kiezen aan goede biologische wijnen! En snelle levering

goede keuzes en snel geleverd in Utrecht

idem

Kwaliteit

Al jaren lid, logisch want Eveline levert goede wijnen en een snelle, persoonlijke service.

Lekkere wijn en goede service

Een aanrader

De fijnste en leukste wijnen van moeder aarde zijn hier te vinden en dat tegen een redelijke prijs.

Een eerste bestelling gemaakt omdat ik mijn wijn graag zonder bestrijdingsmiddelen wil drinken. Niet alles was in voorraad, maar dit werd goed gecommuniceerd en binnen een week had ik alsnog alles in huis. Mooie stevige verpakking en de wijn is heerlijk, helemaal goed. Voor een vijf sterren wil ik graag nog wat meer bestellen en proeven en kijken hoe dat bevalt.

Zoals altijd prima

Stipt

Fraaie wijnen met persoonlijke afhandeling

De biowijnclub heeft een snoepwinkel aan mooie wijnen, waar het moeilijk uit kiezen is en de oplossing om gewoon meer in te kopen. De planning van de bezorging is in uitstekende afstemming verlopen, waardoor voor beide partijen een optimale afhandeling mogelijk was. Dat is ook onderdeel van de beleving.

Duidelijke website, goed logistiek proces.

Heldere website. Snelle afhandeling en levering.

Correcte levering

Eerste levering in orde; ervaring pas compleet na proeven van de wijn! Dit laat nog op zich wachten....

Snelle levering van heerlijke wijnen

De beschrijving van de wijnen is treffend en wordt echt waargemaakt. Snelle levering!

Prima wijnen en service

Wijnen volgens verwachting Aflevering was dag eerder dan aangekondigd

biowijn, goed, goede prijs, goed bezorgd, goede communicatie

biowijn, goed, goede prijs, goed bezorgd, goede communicatie

Alles in een site voor biologische wijn

Eindelijk alle soorten biologische wijn op een rijtje. Ruim aanbod in diverse prijsklassen. Zeker de moeite waard als je alleen biologisch drinkt.

Lekkere wijn, goede bezorging.

Goede wijn. Verpakking zou iets lichter kunnen. De dozen van 12 zijn onhandig. Service prima.

Pittig en prettig

Prima Rosé, wat ongebruikelijk van smaak door zijn/haar zuren.

Henriette Roland Holststraat 48

3511MV Utrecht