De Biowijnclub heeft een klantvriendelijke website en bestellingen worden zonder enig probleem geleverd.

Heerlijke wijnen, goed advies !

De bestelling wordt altijd op tijd geleverd in overleg, zodat er iemand thuis is. Perfect!

Helemaal prima, zorgeloos

Prima digitale communicatie, correcte aflevering. En voor zover nu te beoordelen goede wijnen.

Snelle levering.

Een goede wijn. En snelle levering.

Snelle en persoonlijke service

Leuke wijnen voor een prima prijs, maar de overtreffende trap qas de snelle en persoonlijke service. Dit wordt een nieuw vast adresje voor onze wijnkast!

Vlotte service

Vlotte afhandeling van bestelling, ruime keuze in goede wijnen

Biologisch heeft de toekomst, daar werkt Biowijnclub aan mee. De smaakvolle wijnen in een ruim aanbod zijn meestal qua prijs aan de lage kant. Wat je extra betaalt komt de biologische wijnbouw ten goede. Ander voordeel: je kunt bij de meeste wijnen per fles bestellen.

persoonlijk

Snelle en correcte levering

Prima wijnen voor een betaalbare prijs die snel werden geleverd. Wel zou ik graag meer beoordelingen van professionele wijnrecensenten op de website zien verschijnen. Ook is meer info over de wijn welkom.

Verassend aanbod en snelle levering

Via een duidelijke Biowijn-webshop met verassend aanbod goede service een snelle levering gerealiseerd.

Grote keus en snelle levering, altijd TOP

Grote keus aan vegan biologisch wijn, komt altijd overnacht aan, goed ingepakt. Super advies van Eveline over een vervanging als iets niet meer leverbaar is. Alleen TOP

Past goed bij dit warme weer

Super snelle levering door een fijn mens Dank

Prima wijnen en vlotte levering

Prima wijnen en vlotte levering

Veel verschillende biologische wijnen. Inmiddels 3 geproefd en die vielen alle drie in de smaak. Fijn dat ze even belden om te vragen of de bezorging uitkwam.

Na een mooie fles Circle on life te hebben geproefd van een bekend merk voor mij ,maar NU een vernieuwde jaargang,heb ik snel 12 flessen besteld Complimenten voor de voor proeven

Lekkere, gezonde wijn.

En prima op tijd bezorgd.

Goede wijn, snelle levering

Altijd een mooie selectie wijnen, ik bestel met ceel plezier!

goed aanbod en snelle service

Zoals iedere paar maanden heb ik weer via de website een doos wijn besteld. Het aanbod is gevarieerd en voor alle prijsklassen zijn er mooie wijnen te vinden. Het bestellen is simpel via de website en de bezorging, zoals altijd, prompt.

Zeer tevreden met het ruime en diverse assortiment. Adequate afwikkeling van (mijn eerste) bestelling. Doe zeker vervolgbestellingen.

Betrouwbaar, zorgzaam en sympathiek.

Idem

Biologische wijn voor een goede prijs

Persoonlijke benadering bij het versturen, omdat 1 soort niet volledig op voorraad was. Verder alles prima.

Goede ervaring met voor mij nieuwe wijnleversncier

Als bestelling vertraging oploopt , wordt de klant direct en volledig geïnformeerd. Duidelijk voorbeeld van actieve service desk. Ook de kwaliteit van geleverde product is goed.

Service etc allemaal dik in orde. Ik heb allen spijt van de witte wijn - Albet i Noya- , die smaakt helaas nergens naar. Lijkt wel glas water zonder smaak. mvg Pieter Baan

Henriette Roland Holststraat 48

3511MV Utrecht