Mooie biowijnen

WE hebben ze nog niet allemaal geproefd natuurlijk, maar ze zien er fantastisch uit. Ben al blij dat de wijnen biologisch zijn. Dus als we ze geproefd hebben en ze vallen in onze smaakprofielen zullen we zeker opnieuw wijnen uitzoeken en bestellen. Ga in ieder geval zo door!

helemaal goed

inhoudelijk en vorm zijn beide top

Steeds perfect!

Altijd bereikbaar en bereid om de uitverkoren wijnen te bezorgen en toe te lichten. Als klant hoeft u slechts te kiezen tussen lekkere en hele lekkere wijnen. Nooit meer een fles waarvan je na opening denkt “had ik die maar niet gekocht”.

Tevreden

Geen aanvullend commentaar. Alles correct.

De heerlijkste wijnen worden snel bij je thuisbezorgd voor een schappelijke prijs

Het was zeker niet mijn eerste bestelling bij Biowijnclub en zal ook zeker niet mijn laatste zijn. Heldere uitleg bij de wijnen die op de site worden aangeboden en de smaak is mij nog nooit tegen gevallen.

Heerlijke wijn en goede service

De wijnen zijn heerlijk, de service is perfect. Daarnaast krijg je goed advies als je daar om vraagt.

mooie wijnen, prima service

Een webwinkel met heel mooi biologisch assortiment. Wijnen conform afspraak geleverd.

perfect persoonlijk

Eveline kent iedere klant. Weet wat je lekker vindt en doet ook voorstellen. Erg goede service. Oh ja en heerlijke wijnen.

Mooie selectie bio-wijnen!

Genoten van een Roemeense wijn van een wijnmaker met Italiaanse roots, een heerlijke Rhone assemblage wijn, en een heerlijke witte Gustavshof ..........Eveline kwam de wijnen de volgende dag persoonlijk brengen!

Heerlijke biologische wijn.

Heerlijke biologische wijnen en supersnel geleverd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding voor hele goede wijn

Gemakkelijk online bestellen. Veel keus uit diverse prijscategorieën. Fijn dat het thuisbezorgd wordt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij kennen Eveline al heel lang en hebben nooit meer ergens anders wijn besteld. Één keer een wijncursus bij haar gedaan, was ook super leuk en leerzaam. Abonnement is ook leuk, elke twee maanden is het weer een verrassing wat je krijgt. Met een wijnabonnement krijg je ook 10% korting op het hele assortiment.

Goede wijn snel geleverd

De rode Purato is bij ons de huiswijn geworden. Heerlijk

Prima biowijn en heel snel bezorgd

Prima wijn en snel bezorgd.

Goede website, snelle levering in goede dozen

Top wijnen met top levering

Goede snelle reacties van Eveline, en goede wijnen. Een echte aanrader.

gegarandeerd bio-logisch goed.

breed palet aan biologische wijnen, fijn advies.

Snelle service, heerlijke wijn

Al voor de derde keer doosje besteld. Komt altijd binnen paar dagen, netjes verpakt.

Heerlijk

Prima wijn, snelle levering. Ben fan

Was een hele leuke avond.

Leuke nieuwe kennis over wijn opgedaan. Pakket was prima verzorgd.

Fantastische wijn!

Wij ontvangen regelmatig wijn van Biowijnclub en er zit regelmatig fantastische wijnen tussen. Dan is het eenvoudig om er nog een aantal flessen van veilig te stellen. Van harte aanbevolen!

Geweldige wijn en geweldige service

Eveline weet iedere keer weer bijzondere en bijzonder lekkere wijn te vinden. Het pakket dat we ontvangen is iedere twee maanden raak en dus een verrassing om naar uit te kijken. De beschrijvingen zijn raak en het meegezonden recept maakt het af.

Eerste kennismaking naar volle tevredenheid!!

Zeer tevreden!

Topklasse bio wijnen

Heerlijke pure bio wijnen uit de zuidelijke landen. Geweldig dat Eveline zoekt naar kwaliteit en kwantiteit. Normaal neem ik mijn bio wijnen mee uit Frankrijk of Italië. Maar door de huidige omstandigheden is dit niet mogelijk. Maar nu hoef ik ook geen wijnen meer mee te nemen uit Frankrijk of Italië, maar bij Eveline.

Henriette Roland Holststraat 48

3511MV Utrecht