Klantvriendelijk en snel

Goed bereikbaar en snel! Echte wijnliefhebber en dat hebben we meer nodig in deze wereld! Ook een duidelijke advies bij vragen. Genieten van wijn is niet meer moeilijk als je met Eveline op pad gaat.

betrouwbaar adres

Een breed scala aan biologische wijnen.

Lekkere wijn, vlotte levering, persoonlijk contact

Lekkere wijn, vlotte levering, persoonlijk contact

Professioneel en persoonlijk betrokken

Al jaren én prima wijnen en fijne service

Altijd vol vertrouwen! en altijd fijn om heerlijke wijnen te kunnen bestellen bij Biowijnclub. Persoonlijke touch in de afwikkeling binnen het mailverkeer rond de bestelling. Prima!

Heerlijke wijnen, goede service

Eveline zorgt voor een hele leuke variatie aan wijnen. Wij hebben al jaren een abonnement en toch weet ze ons heel vaak weer te verrassen. Bijna nooit dezelfde wijn. Het abonnement en losse bestellingen worden vlot behandeld en geleverd met correcte service. Goede, eerlijke wijnen voor een betaalbare prijs.

Bijzonder kwalitatieve wijnen tegen een goede prijs. Zeer goede service en bezorging aan huis

fijn - goed geregeld

Fijne, mooie biologische wijnen...met een verhaal.

Veel keuze in wijnen, prettige service.

We bestellen onze wijn al langere tijd bij Biowijnclub. Er is veel keuze, de regelmatige tips via de mail hebben ons verrassende flessen opgeleverd. Prettige en vlotte bezorservice.

Alles prima

De wijn zelf; het leveren: alles uitstekend

mooie selectie duurzaam gemaakte wijnen

Gezien de grote hoeveelheid landbouwgif die bij grootschalige wijnproductie gebruikt wordt, gaat wijnbouw met oog voor het milieu me aan het hart. Bij Biowijnclub zit ik wat dat betreft goed, omdat al hun wijnen milieuvriendelijk zijn gemaakt. Verder brede selectie wijnen en uitstekende nazorg en service.

makkelijk en veel keus

Als je gaat voor de biologische wijnen, ben je hier aan het juiste adres

Wij zijn heel tevreden over de wijnen die we krijgen.

Wij hebben niet zoveel verstand van wijnen maar weten wel of we een wijn lekker vinden. We houden wel van verrassingen.

prima service, snelle bezorging en duidelijke website

steeds tevreden

Heerlijke biologische wijnen!

Fijne biologische wijnen, snelle levering en goede service. Wat wil je nog meer?

Great variety of Biowines

Biowijnclub can offer you great variety of wines from not so well-known wineries, which makes it a unique place if you want to try something unusual. Prices are reasonable and delivery is reliable.

Hier worden verwachtingen waargemaakt!

Wederom uitstekende service met een ‘personal touch’ en over de wijnen kunnen we kort zijn: ge-wel-dig! Een aanrader.

snelle service

Uitstekend, snelle service.

zeer te spreken over de service. Mijn bestelde wijn bleek op uit specifieke jaar maar de nieuwe jaar was iets duurder. Alsnog de oude prijs betaald. Snelle levering.

prima wijn, prima service

Biologische witte wijn heeft mijn voorkeur. En als ik wat bestel, komt biowijnclub vlot voorrijden, en is het maar even sjouwen om de dozen 1-hoog te krijgen. De wijn is altijd goed, en wordt op de site ook adequaat beschreven. Lekker is maar één vinger lang, maar met zoveel flessen in huis is het een hele lange vinger. De kwaliteit is dus prima, de service ook,

Fijne wijn, vlotte levering

Fijne wijn, vlotte levering

Keurig verpakt

Goede service en snel geleverd

Helemaal goed.

Fijn contact en prima wijn!

Uitmuntend

Erg goede club, niet alleen als biologische wijnteelt je specifieke interesse/aandacht heeft. De service is grandioos (persoonlijk, betrokken en waar mogelijk aan de deur geleverd) en het assortiment breed. Na verloop van tijd (als er al bepaalde favorieten zijn) geregeld nieuwe ontdekkingen in de aanbieding. De bekende (hamersma etc. ) wegen zijn aanwezig maar volg vooral je eigen smaak. Persoonlijke website opties en wijn beschrijvingen (bv vs foodpairings) mogen uitgebreider maar dat is deels ook een uitnodiging aan mezelf ;-) Eveline bedankt!

Henriette Roland Holststraat 48

3511MV Utrecht