Pluspunten
Sympathiek bedrijf, met uitstekende wijnen en plezierige communicatie
Pluspunten
Biowijnclub verkoopt goede wijnen en zijn zeer klantvriendelijk!
Pluspunten
Niets dan positiefs over de Biowijnclub: prettig contact met Eveline, snelle levering en heerlijke wijnen.
VerbeterpuntenWat mij betreft geen verbeterpunten.
Pluspunten
professionele en persoonlijke benadering goede kwaliteit van de aangeboden wijnen duidelijke informatie
Verbeterpuntenuitbreiden van assortiment
Pluspunten
Prachtig bedrijf van een gedreven en hardwerkende onderneemster met hart voor heerlijke biologische wijn. Altijd bereid om meer te doen dan gevraagd. De Vrolijke Druif is een een geweldige aanvulling op de abonnementen en cursussen. Zo kan ik gebruik maken van de heerlijke wijnen op een heel leuke manier.
VerbeterpuntenIk geef geen 10 omdat ik dat nooit doe! Perfectie bestaat niet, maar er geel dichtbij komen wel.
Pluspunten
Vriendelijke service, heerlijke wijn!
Pluspunten
Professioneel en ook persoonlijk. Voldoende keuze en een prima prijs-kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenAls een product tijdelijk uitverkocht is zou ik het niet van de site halen, maar aangeven dat het tijdelijk niet voorradig is.
Pluspunten
Goede wijn.
VerbeterpuntenWebsite beetje handiger met invullen
Pluspunten
altijd bijzondere wijnen, persoonlijke en zeer snel service-aanrader!
Verbeterpuntenniets meer aan doen :-)
Pluspunten
Het contact doet persoonlijk aan en ik ben blij met het feit dat er een wijnclub is die puur biologisch is.
VerbeterpuntenOp website vermelden in verband met kosten levering dat met Utrecht 'stad Utrecht' wordt bedoeld. Het zou wat mij betreft fijner zijn als de levertijd exacter kan worden aangegeven dan 1-3 dagen.
Pluspunten
Zeer goede communicatie en levering zoals afgesproken! Prima kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
persoonlijke benadering, kwaliteit wijnen en afspraken nakomen.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Alles uitstekend
Henriette Roland Holststraat 48
3511MV Utrecht