Pluspunten
Bevlogen persoon die evenzo mooie wijnen levert, waarbij de biologische herkomst verzekerd is, vanwege het feit dat zij de contacten met deze, veelal kleinschalige wijnboeren, zelf onderhoudt. Resultaat: lekkere mooie wijnen.
Pluspunten
Alert en flexibel als iets bijzonders is met de bestelling. Prettig contact.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
De kwaliteit van de wijnen, het assortiment. De informatie via het wijnabonnement. De vriendellijkheid van Eveline.
VerbeterpuntenIets sneller nieuwe wijnen opnemen in het assortiment
Pluspunten
enthousiaste wijn-connaisseur, mooie wijnen...
Pluspunten
De wijnen die wij van jullie ontvangen zijn heerlijk. Ook de tips waar je de wijn bij kunt drinken vinden wij prima.
Pluspunten
Ik heb voor mijn zoon wijn besteld. De volgende dag is het al geleverd. Dus helemaal prima.
Pluspunten
Groot aanbod in doordrink- en bijzondere wijnen. Levering altijd prima, met tevoren contact over tijdstip.
Pluspunten
bijzondere lekkere wijnen, persoonlijke communicatie, in overleg thuis geleverd
Verbeterpuntenniets, ik ben blij met biowijn :-)
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenWat bedoelt u met 'kwaliteit' ? Van de wijn, van de site? Van de omdozen ?
Pluspunten
Allles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Prima biologische wijn, er wordt altijd snel geleverd, goede beschrijving op de website.
Pluspunten
Lekkere wijn, goede communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuk met de recepten bij de wijn.
Henriette Roland Holststraat 48
3511MV Utrecht