een heel goede organisatie met korte lijnen.

Multi Ratio neemt de service heel serieus en werkt snel en compleet. Zeker aan de raden om met hen samen te werken

Reeds al meerdere bestellingen gedaan. Medewerkers zijn netjes, behulpzaam en vriendelijk. Nemen verpakkingsmaterialen netjes mee en laten alles naar tevredenheid achter.

Uitstekende service en topkwaliteit!

We hebben al meerdere kantoorspullen aangeschaft, waaronder bureaustoelen en bureaus. Altijd een fijne ervaring met zowel de planning als de inkoopleverancier. De service is uitstekend en het contact verloopt prettig. Mocht er een keer schade of een defect zijn, dan wordt er altijd snel naar een passende oplossing gezocht. Echt een aanrader!

Goede service, fijne communicatie.

Goede service, fijne communicatie.

Super geholpen!

Ik ben perfect geholpen door Lisa. Kundig en passend advies mogen ontvangen. Erg tevreden met het zit/stabureau en de bureaustoel. Een aanrader!

De levering is goed, wel jammer dat leveringen alleen s'ochtends kunnen

We zijn altijd erg blij met de levering en de update's die we vooraf krijgen. Echter is het jammer dat er niet smiddags geleverd kan worden gezien we ook een aantal locaties hebben die alles smiddags geopend zijn.

helemaal top zoals altijd

duidelijke afspraken, die ook nagekomen worden

alles verliep vlotjes

zowel de communicatie, bestelling en levering verliepen vlotjes. Niets op aan te merken.

Kwalitatief goed product snel geleverd

Prettige en duidelijke 1–op-1 communicatie. Snel geleverd en vakkundig in elkaar gezet.

Goed en snel

Moeilijker kunnen ze het niet maken.

Keurig materiaal en levering

Materialen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ze komen het keurig leveren en installeren op locatie. Zelf zagen ze schade aan één van de tafelbladen en zorgden voor vervanging. Keurig.

Gewoon goed

Heerlijk staand en zittend werken

De zit-sta bureaus werken top. Eenvoudig omhoog en omlaag met geheugenfunctie. De bureaus zijn ook zeer stabiel en bewegen bijna geruisloos. We zijn er erg tevreden mee.

Top geregeld!

Levering netjes volgens afspraak en uitstekende kwaliteit

Snelle levering, Top service

Goede en snelle service

Product zoals verwacht, communicatie is top, vriendelijk behandeld.

In 1 woord PERFECT zowel bureau als bedrijf

Een bureau gekocht via BOL met als leverancier Multi Ratio uit Doetinchem. Ten 1e het is een prachtig bureau, stevig en zeer mooie kwaliteit en ten 2e (dat vind ik nog veel belangrijker) de service en bereikbaarheid van Multiratio is van zeldzame klasse. Elk contact verliep zeer soepel en niets was te veel. Ik zat wat krap in bezorgtijd met levering. Er werd voor gezorgd dat de chauffeur (eigen bezorgdienst ook heel fijn) precies op tijd was. Wat zeg ik.... 5 minuten eerder. Superaardige chauffeur die hielp met uitpakken en op de plaats zetten. Nee ik zou echt niets kunnen bedenken waar Multi Ratio in zou kunnen verbeteren. Gewoon klasse. Twijfel je nog over een bureau... Niet doen koop bij Multi Ratio. Erg bedankt

Fantastische service!

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, en ik werd geholpen door zeer vriendelijk personeel. De bestelling was in top staat en volledig volgens omschrijving. Al met al dus zeer tevreden!

Altijd goed geregeld !

Ik bestel al een aantal jaar als we wat nodig zijn meubels bij Multiratio. Prijzen zijn prima, de meubels zijn prima en de bezorging is ook altijd goed !

Uitstekende service

Aardige mannen die handig te werk gingen.

Goede service en artikelen ontvangen

Zowel de service in de winkel, als tijdens de bezorging van mijn bureau en bureaustoel waren naar wens.

Afspraken nagekomen

Vlot geholpen en geleverd. Afspraken nagekomen.

Erg fijn bedrijf die hun afspraken nakomen

Doen wat ze zeggen en een erg goede service!

Mooi en degelijke sta/zit tafel, prima service!

Ik werd prima geholpen tijdens mijn bestelproces, zowel om productinformatie te bekomen als in het juist zetten van de facturatie. Altijd vriendelijk en behulpzaam. De levering was sneller dan verwacht. Opnieuw een heel vriendelijke medewerker die de correcte levering uitvoerde. Top service!! En top product in mijn geval!!

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem