Top geregeld!

Levering netjes volgens afspraak en uitstekende kwaliteit

Snelle levering, Top service

Goede en snelle service

Product zoals verwacht, communicatie is top, vriendelijk behandeld.

In 1 woord PERFECT zowel bureau als bedrijf

Een bureau gekocht via BOL met als leverancier Multi Ratio uit Doetinchem. Ten 1e het is een prachtig bureau, stevig en zeer mooie kwaliteit en ten 2e (dat vind ik nog veel belangrijker) de service en bereikbaarheid van Multiratio is van zeldzame klasse. Elk contact verliep zeer soepel en niets was te veel. Ik zat wat krap in bezorgtijd met levering. Er werd voor gezorgd dat de chauffeur (eigen bezorgdienst ook heel fijn) precies op tijd was. Wat zeg ik.... 5 minuten eerder. Superaardige chauffeur die hielp met uitpakken en op de plaats zetten. Nee ik zou echt niets kunnen bedenken waar Multi Ratio in zou kunnen verbeteren. Gewoon klasse. Twijfel je nog over een bureau... Niet doen koop bij Multi Ratio. Erg bedankt

Fantastische service!

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, en ik werd geholpen door zeer vriendelijk personeel. De bestelling was in top staat en volledig volgens omschrijving. Al met al dus zeer tevreden!

Altijd goed geregeld !

Ik bestel al een aantal jaar als we wat nodig zijn meubels bij Multiratio. Prijzen zijn prima, de meubels zijn prima en de bezorging is ook altijd goed !

Uitstekende service

Aardige mannen die handig te werk gingen.

Goede service en artikelen ontvangen

Zowel de service in de winkel, als tijdens de bezorging van mijn bureau en bureaustoel waren naar wens.

Afspraken nagekomen

Vlot geholpen en geleverd. Afspraken nagekomen.

Erg fijn bedrijf die hun afspraken nakomen

Doen wat ze zeggen en een erg goede service!

Mooi en degelijke sta/zit tafel, prima service!

Ik werd prima geholpen tijdens mijn bestelproces, zowel om productinformatie te bekomen als in het juist zetten van de facturatie. Altijd vriendelijk en behulpzaam. De levering was sneller dan verwacht. Opnieuw een heel vriendelijke medewerker die de correcte levering uitvoerde. Top service!! En top product in mijn geval!!

Top bedrijf

duidelijke afspraken en nette prijzen

Top service en uitstekende kwaliteit product!

Vorige week hebben we voor onze bureaus een nieuwe opbouw gekregen, de zit-sta versie. Werkt allemaal naar behoren en je kan verschillende hoogtes instellen, voor kruk, staan of zitten. Tevens vriendelijke monteurs die alles ook netjes opruimde na te tijd!

Goed!

Een Lineaflex MRC Pro zit-sta bureau besteld. Mooi product, en werkt zoals ik hoopte. Het maatwerk is netjes, en de bezorging ging ook goed.

Goede service, prettig en duidelijk contact.

Goede service, prettig en duidelijk contact.

Prachtige bureaus, hele fijne medewerkers

Onlangs twee hele mooie bureaus geleverd gekregen. Tot zover ik kan beoordelen zijn ze van goede kwaliteit. Ze zijn geleverd en gemonteerd door een hele vriendelijke en kundige jongeman. Top! De klantenservice is ook goed. Ze zijn goed bereikbaar en ik ben altijd erg vriendelijk te woord gestaan. Aanrader!

Vlotte levering na vergeten afspraak langs de kant van Multi Ratio

De eerste afspraak voor het leveren van de onderstellen werd vergeten, ondanks eerdere bevestiging van hun kant. 2de afspraak werd wel netjes nagekomen.

Goede service en duidelijke comminucatie

Voor mijn gevoel was het mogelijk geweest een vergelijkbaar bureau en accessories iets goedkoper te krijgen, maar de service maakt dit helemaal goed. Als zakelijke klant gaat het om de totale lasten rondom de aankoop en implementatie. De service en comminucatie is erg goed. Wij ontvingen snel een duidelijke offerte en het was direct duidelijk wanneer er geleverd zou worden en welke service wij daar bij konden verwachten. In dit geval werd een nieuw bureau heel netjes en door een zeer aardige en behulpzame bezorger afgeleverd en op locatie gemonteerd. Hierdoor werden wij niet afgeleid van ons daadwerkelijk werk. Bij de volgende aanschaf staat Multi Ratio zeker weer bovenaan mijn lijstje.

Service zo als het hoort

De mannen die het meubilair kwamen brengen hebben prachtig werk geleverd. Echte service en niet gewoon neer kwakken en succes er mee

Prettige partij, no nonsens, snel en netjes.

Snelle service, altijd bereid mee te denken en keurig nette levering.

Vriendelijk te woord gestaan en goede informatie gekregen.

Snel geleverd, zeer goede kwaliteit en vriendelijke mensen..en niet te vergeten... een hele goede prijs!

Snel geleverd, keurig geplaatst.

Prima club , komen afspraken na en hebben een ruime keus.

Super service en top producten!

Nu al een 4e bureau besteld, zoals we gewend zijn wederom super goede service! Bureau naar de 1e verdieping gebracht en in elkaar gezet. Kortom: super service!

Fijne nette vlotte afhandeling en goede communicatie

De Tafel is mooi en geen beschadigingen. Ook netjes op tyd volgens afspraak gebracht door een paar hardwerkende vriendelijke mannen. TOP.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem