Vlot geleverd en super voor de upgrade

Vlot geleverd en super voor de upgrade

Aanrader

Prettige communicatie, goede levering en fijn bureau

We hebben een prima oplossing gevonden

Prettig en snel

Goede ontvangst voldoende uitleg en voor en tegens, zodat we een goede keuze konden maken.

Zowel bij aankoop, planning en aflevering prima verlopen. Top

Prettig bedrijf, klantgericht

De contacten met Multi Ratio verliepen prettig. Men is flexibel en denk met de klant mee. De kantoormeubels voldoen aan de verwachting. Wij zijn zeer tevreden!

Zeer goed prijs kwaliteit verhouding en vlotte levering

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelde bureau. De omschrijving is zoals het product is, top! De communicatie ging erg goed en de artikelen werden ook snel geleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Zeer positieve ervaring!

Snel schakelen, denkt mee met de klant, goede service!

Goede deal

Het bedrijf bood op maat gemaakte tweedehands stellingen voor een prima prijs.

Prettig zaken mee te doen

Mooie zit/sta-bureaus, op maat geleverd. Wij wilden bureaus die precies tussen twee muren passen, dus op maat laten maken, 100x170cm. Dit zou dan uit een standaardbureaublad van 100x200cm gezaagd worden. Daarom vroegen wij of we de afgezaagde (afval)stukken van 30x100cm ook konden krijgen, en dat kon, daar zijn we heel blij mee, want die zijn aan 3 kanten netjes afgewerkt (alleen de zaagkant niet, maar het waren dus ook afvalstukken die we er gratis bij kregen), en daar hebben we zelf mooie bijpassende monitorstandaards van gemaakt (de bureaubladen zelf waren natuurlijk wel aan alle 4 kanten netjes afgewerkt). De verkoper Anko heeft ons goed geholpen, we hadden in de winkel genoeg tijd om alles uitgebreid te bekijken. Bij het leveren werden de bureau's ook tegen een kleine meerprijs netjes voor ons in elkaar gezet.

Snel geleverd en mooi zit sta bureau

Prima geholpen en kon bureau snel geleverd krijgen zodat ik nu thuis fijne werkplek heb.

prima levering tegen goed prijs

Stoelen werden op tijd geleverd en een defect werd binnen 1 week hersteld. Zeer tevreden!

Zeer prettig en snel contact

Ik had via Bol.com een bureau besteld, helaas was die niet op voorraad. Via whatsapp hebben ze zelf contact met me opgenomen en hebben ze een passende oplossing aangeboden. Zulke goede service zie je zelden nog, helemaal top!

Super service

Alleen maar lof voor MultiRatio. Alle vragen werden super correct afgehandeld, levering gebeurde precies volgens afspraak en door hele vriendelijke medewerkers! Bureaus zijn gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door de duidelijke handleiding. Bureaus zijn niet alleen heel degelijk en stabiel, zelfs op de hoogste stand (Zit-Sta Bureau), ze zien er ook mooi en strak uit!

Prettig en snel contact. Na prijsvergelijk ook zeer voordelig.

Prettig en snel contact. Na prijsvergelijk ook zeer voordelig. Goede aflevering en prettige aftersales.

Snel. Goede uitleg. Extra service.

Prima ervaring. Kan snel langskomen en wordt ook snel geleverd.

correcte levering

goede communicatie, snelle en correcte levering.

Topservice, topkwaliteit, topprijs.

Net voor kerst refurbished bureaustoel besteld met nieuwe bekleding voor inrichten thuiswerkplek. Binnen 10 dagen(incl.kerstvakantie;-) keurig afgeleverd door eigen besteldienst Multi Ratio. Stoel als nieuw voor een nette prijs.

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Prima bedrijf om kantoor en magazijn artikelen te bestellen. Korte lijnen, en persoonlijk contact is zeer goed.

Geweldige service

Vanaf het 1e contact t/m het in elkaar zetten is alles geweldig geregeld bij MultiRatio tegen een nette prijs. De monteur en zijn assistent waren het schoolvoorbeeld hoe een leermeester en zijn leerling zouden moeten samenwerken. Chapeau!

Op tijd, snel en netjes!

Er werden 8 bureaus en stoelen geleverd en gemonteerd! De mannen waren keurig op tijd, snel en alles netjes uitgevoerd!

Goed en snel

Na online een offerte aangevraagd te hebben werd er snel contact met mij opgenomen om deze door te spreken. Ook last-minute wijzigingen vanaf mijn kant werden makkelijk en snel opgepakt en doorgevoerd. Het meubilair was er binnen no-time (moest zelfs nog vragen of het ook wat later kon) en het juiste meubilair werd op de verschillende vestigingen afgeleverd en gemonteerd.

Snelle, vriendelijke en flexibele service!

Snelle, vriendelijke en flexibele service!

Prima kwaliteit en vlotte service

Heel blij met mijn zit-sta bureau. Ook de montageservice is aan te raden voor onhandige mensen zoals ik ;)

prima de afspraken nagekomen

naast de afspraken ook flexibel

Vlekkeloos

Zeer goede en snelle service. Een aanrader.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem