Alles is super verlopen

Zeer goede afspraken.alles stond netjes klaar. Top

Top opgepakt en erg goed meegedacht

Alles is zeer vlot ingemeten en geleverd.

Nette Degelijke Entresol

Er kwamen nette monteurs welke in goed overleg de entresol plaatsten. Ze hadden de entrsol in een zeer korte tijd gemonteerd zodat we er weinig overlast van hadden op de werkvloer. Kortom fijne lui om mee samen te werken.

Goede stoelen nette bezorging!

goed advies concurrerende prijzen, komt afspraken na

DE verkoper was vriendelijk, behulpzaam, hielp enthousiast mee om de goede keuze te maken. De monteurs waren zeer vriendelijken professioneel. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Verwachtingen overtroffen!

MultiRatio heeft zes zit/sta bureaus bij mij geplaatst. De bureaus zijn erg netjes geplaatst, zien er prachtig uit, en de kabelgoten verstoppen alle kabels heel netjes. Echt een aanrader!

Goeie service en communicatie

We hebben afgelopen weken meerdere orders geplaatst. Tijdens onze verhuizing kwamen we nog wat spullen tekort, deze werden snel nageleverd.

Order snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld.

Traject van informatie aanvraag naar bestelling tot levering zeer snel en uiterst correct.

Mooi tafelblad, jammer van de schade

Heb dus net mijn bureau ontvangen en er is duidelijk schade op het tafelblad... Geen wonder aangezien die getransporteerd wordt zonder verpakking??? Zogezegd voor ecologische redenen... hahaha by any means, laten we bomen omkappen om die in bureau's om te toveren die we met schade zullen leveren, om dan die toch om te ruilen. Zeer ecologisch? ***update*** Klantendienst heeft wel hun best gedaan om samen een oplossing te zoeken. Hierdoor pas ik mijn review aan van Cijfer 1: Zeer slecht tot Cijfer 5: Matig.

Gewoon service verlenen zoals het hoort, compliment.

Bestelling keurig geleverd volgens afspraak. Uiteindelijk nog een vraag gesteld over een instelling. In eerste instantie bleek dat jammer genoeg niet oplosbaar. Naderhand werd ik teruggebeld dat het dus toch mogelijk was. De handleiding werd opgestuurd waardoor de puntjes op de i gezet konden worden met een mooie en juist instelbare werkplek als resultaat.

Goede service en snelle levering!

Nette stoelen gekocht ze lijken we als nieuw!

Top service en super kwaliteit zit/sta bureau!

Snel bezorgd en top kwaliteit bureau. Stil, snel, stevig, en een prachtig blad incl nerven. Je merkt dat dit kantoor-kwaliteit is en je dit normaliter niet als consument kunt kopen, dit krijg je niet bij Ikea! Ondanks dat Multi Ratio normaal met grotere projecten werkt heb ik het zakendoen als consument positief ervaren.

Levering geheel zoals afgesproken uitgevoerd.

Communicatie was helder en op de levering was niets aan te merken.

Goede communicatie en snelle service

Wat een fijne en behulpzame communicatie! Het bureau was super snel bezorgt en in elkaar gezet, ik kan er gelijk op aan het werk. Ik beveel Multi Ratio zeker aan!

Snel en vakkundig!

Hulpvaardige medewerkers

Snelle levering en goed product

Snellere levering en goedproduct

zeer tevreden met afhandeling en service informatie van onze bestelling. zeker een aanrader en wij gaan hier zeker weer gebruik van maken voor de toekomst

Slecht maar goed opgelost!

Het materiaal vanhet framr is van uitstekende kwaleit. Echter waren de monteerfaten voor de bouten scheef ten opzichte van de motor. Dua ik heb alles zelf dichtgelast en opnieuw geboord. dit was in het weekend. En de kosten die ik had voor materiaal hebben ze gewoon vriendelijk vergoed. En als het in de week was stuurden ze gratis een nieuw frame. Ik beveel hun ten zeerste aan want zei lossen hun fouten daadwerkelijk op en als je het zelf doet staan ze open voor vervoeding. Dikke pluim en enorm bedankt! Nico

Prima prijs-kwaliteit verhouding

TOP SERVICE!!

Snel + zeer goede service en goede kwaliteit

Zeer tevreden met zit sta bureaus en service

9 zit sta bureau’s gekocht. Hoe geadviseerd en daarom extra kabelwet gekocht. Bij ons op kantoor van dBvision geleverd en gemonteerd. Prima service en netjes aangesloten en achtergelaten. Bedankt!

Fantastische service, groot aanbod & correct geprijsd

Helemaal top!

Uitstekende communicatie, service en levering.

Wij zijn zeer tevreden over het product, de communicatie, service en de levering! Zeker een adres om te onthouden.. Dank nogmaals!

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem