Naar volle tevredenheid!

Na een goed en contact met de vertegenwoordiger zijn de meubels snel en vakkundig afgeleverd.

levering was volgens afspraak

in maart stoelen en magazijnstelling besteld die ik in mei geleverd wilde hebben. keurig volgens afspraak geleverd

Goede kwaliteit en fantastische service!

Voor mijn thuiswerk plek zocht ik een zit/sta bureau. Hier vond ik het perfecte bureau, betaalbaar en snel geleverd.

Prima service!!

Goede ervaring met de bestelling en snelle aflevering van de kwalitatieve goede bureaustoel en zit-/stabureau. Zonder problemen tijdens de bestelling een bureaustoel nog kunnen wijzigen tegen ander model.

Fantastisch opnieuw bekleedde bureaustoel ontvangen incl uitstekende service

Via de site van MultiRatio heel gemakkelijk een Rohde bureaustoel gekocht. Deze is erg netjes opnieuw bekleed. Helaas was er een gebrek met de gasveer. Echter was de service van MultiRatio heel erg goed. Vriendelijk contact, snelle reactie en direct een monteur gestuurd om het te repareren. Ook het inplannen was erg goed. Voor mij maakt dit al het verschil voor een goed en betrouwbaar bedrijf. Er kan altijd iets mis zijn, het gaat erom hoe je het oplost. Ik ben een erg tevreden klant en raad iedereen Multi Ratio aan!

Prima werkbanken

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding maar bedenk wel dat het goed is om voor een duurzaam gebruik een paar lagen (blanke) lak moeten worden aangebracht en de randjes minder scherp moeten worden gemaakt. Volgens mij gaan we er lang plezier van hebben!

Professionele zit/sta bureau's

De bureau 's werden snel geleverd en zijn goed verpakt. Eenvoudig te installeren met de handleiding. De bureau's werken goed, makkelijk te gebruiken en voelen stabiel & solide aan. Een professioneel bureau om aan te thuiswerken, zeker door de afwisseling van zit/sta mogelijkheid. De afspraak voor afleveren was snel gemaakt (2uur tijdslot) via een (zakelijk) Whatsapp bericht. De bezorger was op tijd, behulpzaam en checkte of alles duidelijk en naar wens was.

Vriendelijk, denkt mee, snelle levering.

Van ontvangst in showroom tot levering alles top geregeld.

Boven verwachting

Keurig zit-sta bureau geleverd. Degelijke kwaliteit, eenvoudig te monteren en functioneert goed. Buitengewoon tevreden. Verbeterpuntjes: bezorging niet op de afgesproken tijd, maar vroeger zonder het beloofde telefoontje en het bureaublad was niet verpakt, dus kwetsbaar.

Zeer goede service

Hele goede ervaring gehad met multi-ratio. Proactieve en snelle service.

Heel goede en vriendelijke service! Alles perfect naar wens.

Super service

Snel en direct contact. Denken mee in het vinden van een passende oplossing. Komen afspraken na. En het leveren, monteren en inhuizen is professioneel georganiseerd.

Meerdere stellingen gekocht, heel vriendelijk geholpen en alles was binnen een aantal dagen geregeld! Snelle service! Onze volgende stellingen komen in de toekomst ook hier vandaan!

Super nette service en vriendelijke sales

Een mooi buro, besteld bij Multi Ratio. De Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 160 x 80 cm. Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de levering was ook keurig gemeld en netjes op tijd ! Buro is van goede kwaliteit. De kleuren combi midden eiken (blad) en witte poten maakt het een mooie degelijke uitstraling. De poten zijn driedelig en stevig. De memory functie en het hoogte display maken het helemaal af. Wie nog twijfelt over de stabiliteit als het buro op hoogte staat, niet doen want het staat als een huis. Top service, dus zeer tevreden en raad iedereen Multi Ratio aan.

Mooie spullen, goede prijzen en snelle service

Ik werd prima geholpen door Multi Ratio bij het aankopen van een bureau. De levertijd verraste me want het bureau kon al binnen 3 dagen geleverd worden. Ik was ook blij dat ik voor de montage service had gekozen want ik had zelf zeker 2 tot 3 uur bezig geweest om het bureau in elkaar te zetten terwijl de monteur in 20 minuten klaar was. Misschien het enige verbeterpunt wat ik heb is dat bij het bureau wat ik besteld heb (een automatisch sta-zit bureau) wel een absolute aanrader is om het te laten monteren. Het is niet zomaar effe een IKEA pakketje wat je zo in elkaar schroeft. Dit zou ik er duidelijker bij vermelden.

Geweldig!

Vanaf het eerst contact moment, meedenken, goed luisteren en dan met juiste aanbieding komen! Tijdens levering & montage plezierige, keurige en vakbekwame medewerkers! Kortom, Multi Ratio een aanbeveling!!

Uitstekende service voor betaalbare prijs!

Werk al langer met Multi Ratio en ben nog nooit teleurgesteld in de service en in de kwaliteit. De prijs is scherp en dus goed!

Goed product en snelle service

Vlotte communicatie, goede prijs en een goed product dat snel is geleverd.

Prima service, zeer tevreden

Contact verliep gesmeerd! Via de site kunnen chatten en later via de telefoon goede communicatie. Zeer tevreden!

Alles volgens afspraak verlopen.

Prettige en duidelijke communicatie

De datum van levering was netjes van tevoren gecommuniceerd en de monteurs waren zeer vriendelijk!

goede service

Prima materiaal, goede stellingen. Op ons verzoek snel(ler) uitgeleverd, omdat wij daar behoefte aan hadden. Dit bedrijf heeft erg zijn best gedaan om aan onze wensen tegemoet te komen. Heel tevreden over deze goede service.

Goede en snelle communicatie. Bezorging en installatie door vriendelijke mensen die ook nog wat extra's willen doen. Ook na afloop werden vragen snel en naar tevredenheid beantwoord. Over duurzaamheid producten kan ik niets zeggen.

Fijn bureau, en nette levering!

Even een compliment over het bureau! Bevalt super goed, prijs/kwaliteit is erg netjes. De chauffeur was met brengen ook erg vriendelijk en de levering was ook snel. Dus erg tevreden en dat mag ook wel is gezegd worden! Ik ga dit bureau een tijdje uit proberen, maar misschien dat ik op termijn een ander bureau ook vervang voor deze zit/sta bureau.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem