Ideaal en mooi bureau voor thuiswerkplek

Nu ik voor de tweede maal dit jaar langere tijd thuiswerk, heb ik een professioneel zit/sta-bureau aangeschaft, erg bevorderlijk als je zoals ik snel rugklachten hebt. Er is veel keuze in kleuren van bureaublad en poten, waardoor mijn combi goed aansluit bij het interieur. Snelle levering aan huis en vlot gemonteerd op mijn thuiswerkplek. Blij met deze aanschaf!

Mijn aankoop van een zit/sta bureau bij Multi Ratio verliep helemaal goed.

Na wat zoeken op internet kwam ik terecht bij Multi Ratio, prima assortiment en prijs voor wat ik zocht voor mijn thuiskantoor. Bestellen ging soepel en bezorging en montage uitstekend.

Fantastisch geholpen in showroom en perfecte levering

Tevreden en naar wens

Prima geholpen in de winkel en de vlotte aflevering is zoals je mag verwachten; niets op aan te merken.

Topkwaliteit

Vlotte levering, fijn bureau en uitstekende service. Ik kom zeker terug!

Keurige afhandeling van onze bestelling

Zeer vriendelijk ontvangen, keurige afhandeling en snelle levering

Snelle en goede service voor een goede prijs.

Zeer goede service!

Van orderverwerking, financiële afhandeling t/m aflevering "a job wel done"! Ik zal Multi Ratio zeker aanbevelen bij andere "thuis"werkers.

Vlotte levering

de gebruikte stelling was niet echt goedkoop en de transportkosten waren ook vrij prijzig. Dat laatste was te wijten aan de lengte van de stelling.

Erg vriendelijke levering volgens afspraak

Prima oplossing in mijn zoektocht naar een goede stoel!

De vele mogelijkheden in de showroom bieden zeker altijd wel een mogelijkheid voor een goede keuze. De verkoper luisterde goed en bood meerdere stoelen, die zouden kunnen voldoen aan mijn wensen.

Alles goed . Past goed op elkaar.

Snelle levering, fijne communicatie.

Goede service!

Snel antwoord op mijn vragen, goed geregeld en supergoed en netjes geleverd. Zeer tevreden!

Overtreft de verwachtingen

Erg blij en tevreden met de bureaus, met name te spreken over de hulp van Ton Cornielje.

Vriendelijk medewerker, goed advies.

Wij waren als opleidingsbedrijf op zoek naar betaalbare stoelen voor onze lesruimten. Multi Ratio gevonden op internet en gebeld met een medewerker. Het advies wat ik kreeg was echt top. De koop was snel gesloten en de stoelen zijn in de week erna direct geleverd. Wij zijn heel tevreden.

Multi Ratio, een prima sympathiek bedrijf!

Wij vonden een ruime keus in de showroom met scherp geprijsde kantoor- en schoolmeubilair. Wij vonden de juiste stoelen voor onze kapel, in de gewenste kleur en vormgeving. Wij werden prettig ge- holpen en de verdere afhandeling is goed verlopen! Charles Schoemaker, kerkbestuur R.K. geloofsgemeenschap Gennep

Prima meubilair voor de prijs. Goede aflevering

zie boven

Service tot aan het plaatsen van het bureau op locatie, top!

Fijne communicatie met verkopers om de wensen door te spreken, en dit vervolgens door de collega's van het uitleveren netjes op locatie neergezet.

Dikke prima

Goede kwaliteit spullen

Komen netjes hun afspraken na qua bezorging en montage.

Snelle levering, goed contact

Zelf niet de bestelling gezien. Mijn collega gaf aan dat de levering goed is verlopen en het product ondanks tweede hands er goed uitzag.

Uitstekende hulp/service en veel keuze

Heel tevreden over de hulp/tips/adviezen in de winkel. Uiteindelijk een bureau en stoel gevonden die heel goed bevallen en nog mooi zijn ook. Snelle levering en montage, heel vriendelijk personeel.

Uitstekende service

Prima geholpen en snelle levering

prima afgehandeld ,helemaal niks op aan te merken

vlotte afhandeling en keurig aan de afspraken gehouden

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem