Levering volgens afspraak, mooie producten

Levering werd snel ingepland en kon snel geleverd worden. Kwalitatief hoogwaardige producten.

Prima deal!

Prettig verlopen contact en nagekomen afspraken. Soepele service bij het aflveren en monteren op locatie.

Besteld en geleverd volgens afspraak

Geweldige service!!!

Voor mijn start up company had ik een goed geprijsde set nodig. En heel snel. Ze hebben alles op alles gezet om mij ongestoord te laten focussen op mijn nieuw business. Binnen een week kon ik van start gaan. Alles ook netjes in elkaar gemonteerd. Absolute aanrader!!!

Doen wat ze zeggen

Fijne club, strakke communicatie. Zo hoort het!

snelle levering en behulpzame koerier

snelle levering en behulpzame koerier

Correcte levering van mooie gebruikte stellingen

stellingen werden snel geleverd. Bij plaatsen miste er een onderdeel maar dit werd snel opgelost

Fijne ervaring, snelle levering

Snel en vakkundig geholpen!

prima geen opmerkingen

Alles is geleverd conform de gemaakte afspraak, de geleverde stoelen zijn keurig afgeleverd op de 2e verdieping en voldeden aan onze verwachtingen, prima.

Prima contact en service!

Leuk contact, goede service, snel en vriendelijk.

Zeer prettige service

Snel en goed geholpen.

Uitstekend!

Heel goed. Bijna geen 10 en dat komt door het volgende. Ik las dat de kasten voorbij de eerste deur zouden worden gezet. Vervolgens bij de afstemming met de logistieke manager de situatie uitgelegd. Er is een lift naar de eerste verdieping en de kasten werden netjes gebracht! Top. Ik begrijp waarom er op de site staat "voorbij de eerste deur". Dus ik geef uiteindelijk toch een 10!

top service en snelle levering

Bedrijfsklaar op de juiste plek afgeleverd.

uitstekend

Mooie palletstelling gekocht. Duidelijk advies en communicatie. Netjes geleverd op de dag zoals afgesproken.

Goede en mooie spullen, uitstekende service

Bij de verkoop / bestelling is er goed meegedacht, niet per sé om te willen verkopen, maar om de klant van dienst te willen zijn. Zeer tevreden over het hele traject van aanschaf, levering en service.

Juist advies, snelle levering en goede service!

Na een paar dagen de bestelde producten geleverd, waarna er op korte termijn een afspraak gemaakt is om op locatie de bureaustoelen juist in te stellen.

Alles heel goed verlopen en vriendelijk te woord gestaan

Heel goed geholpen, om de juiste keuze te maken, duidelijke afspraak voor bezorging. Komen de afspraken prima na!

Prima levering

Goed en snel contact, vriendelijke en kundige monteurs

snelle levering volgens afspraak.

prettig contact, goed advies en goede prijs.

Uitstekend en betrouwbaar

Alle afspraken mbt levering en levertijd zijn goed nagekomen, spullen werden keurig geïnstalleerd, meegedacht met (een tijdelijk) alternatief, kortom helemaal niets aan te merken!

Top! Producten, levering en aftercare was super en snel!

Wij hebben de kantoren ingericht met Multiratio. Het kantoor meubilair is goed ontvangen door de gebruikers. De aflevering conform afspraak en super snel. Na het de montage werd zelfs het verpakkingsmateriaal meegenomen. Wij zijn compleet ont zorgt. Ook de aftercare is er goed en erg snel. De factuur klopte precies met de orderbevestiging. Mijn complimenten.

Keurig, snel en prima prijs.

Bureau en ladeblok besteld. Gevraagd wat monteren koste en of ze het oude bureau mee wilde nemen. Keurige prijs voor installatie, netjes op tijd en snel gereed. Ook het proces ernaartoe kende duidelijke communicatie en had regelmatige contactmomenten.

very satisfied

I had a very good experience with Multi Ratio, the company is organised well, it is responsive and helpful. There was a very good level of attention and care for the customer despite I just bought a refurbished desk and not a large wholesale order. everyone was friendly and helpful from purchase to delivery. Their website could be improved to get know more about the details of the product and I hope they could improve the manual of their products to make assembly and possible trouble shooting easier.

Perfecte service en goede kwaliteit/prijs!

Meedenken en goede service! Bedankt verkoopafdeling en bezorgers!

Prima advies en nakomen afspraak

Ik ben zeer tevreden over het verkoopadvies voor het verstelbare bureau. Aflevering en montage volgens afspraak.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem