Een geweldig bedrijf dat meedenkt en prima service verleent.

Bij bestellingen (drie keer een bureau besteld in een paar jaar tijd) word je vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Eventuele veranderingen in een order worden accuraat en snel aangepast. Financiën worden netjes afgehandeld. Bestelling wordt op tijd geleverd, personeel is vriendelijk en bescheiden.

Goeie zaak

Je wordt echt als persoon menselijk persoonlijk behandeld. Zeer prettig. Goeie spullen en vriendelijke monteurs.

Fijne geholpen

Fijn geholpen door meneer Cornielje, bezorging verliep ook prima. Contact met de administratie was iets minder, vandaar een 9 ipv een 10.

Goede en vriendelijke service!

Snelle en vriendelijke service. Perfect geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Zeer tevreden over dit bedrijf en de bestelde artikelen.

very good service

Excellent job and delivery

Zeer tevreden!

Goed en eerlijk advies. De levering verliep exact volgens plan, incl. tijdstip.

Korte lijntjes, prima service en vriendelijk personeel

perfect geleverd

op tijd en volgens afspraak geleverd en in de beloofde kwalitie

Betrouwbaar en snelle correcte levering!

Gebruikte tafel gekocht met glazen blad en chromen onderstel, kon hem niet gaan bekijken vanwege afstand. Mijn vragen werden snel en eerlijk beantwoord, levering was op tijd en werd netjes neergezet op de plaats en zorgvuldig geplaatst! Tafel was zoals omschreven tijdens mail verkeer, eigenlijk gewoon perfect. Ben blij met de aankoop, tot de volgende keer zou ik zeggen.

prima levering en service

Multi Ratio denkt mee met ideeën van de opdrachtgever, levert op tijd en lost onvoorziene situaties vlot en prettig op. De berichtgeving over nalevering had mogelijk iets beter gekund. Verder hebben de mannen van Multi Ratio zelfs meer gedaan dan zij hoeven te doen, het oplossen van een gebruikersprobleem bij een elementenbank. Fijn en kundig bedrijf.

Prima geregeld allemaal!

Snelle en nette mailafhandeling en persoonlijk contact. Hartelijk dank Ton voor je bijdrage.

Mooie Bureau's en snelle levering. perfect geregeld!

Goed advies en veel keuze uit mooie bureau's.

doen wat ze beloven

duidelijke omschrijving van meubels, snelle levering, nette plaatsing engoeie prijs

Goede en snelle service

Onze tweedehands bureaustoelen werden snel geleverd. We hebben een klein defect aan een tweedehands stoel, dit wordt snel verholpen.

Fantastische keuze voor thuiswerken!

Ik ben goed geholpen bij de keuze in de winkel en de installatie thuis was super geregeld. Binnen een paar dagen had ik een heerlijke werkplek thuis voor een prima betaalbare prijs. Zonde dat ik dit niet eerder heb gedaan!

Tevreden.

Vriendelijk, snel, voordelig.

Zeer tevreden over de kwaliteit en service

uitstekend

Vriendelijke en concrete communicatie. Korte lijnen. Heldere afspraken die stipt worden nageleefd. Snelle service. Fijn bedrijf om mee samen te werken, Multi Ratio doet alles binnen haar bereik om haar klanten tevreden te stellen.

De service was prima, en de stoel en bureau ook!

Goed geholpen

Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Tevreden klant hier!

Meerdere in hoogte verstelbare bureau's besteld, goed geadviseerd, compleet aangeleverd, eenvoudig zelf kunnen monteren.

Perfecte service en betaalbaar ook nog

Multi Ratio kende ik al langer maar heeft me toch weer weten te verassen. Gebruikte meubelen zocht ik maar ging weg met alleen maar nieuw meubilair voor een mooie prijs. En als klap op de vuurpijl: gratis bezorging én installatie op de werkplek zelf. Geweldig!

goed,snel,duidelijk

goede service

Goed advies en snelle levering

Prima advies gekregen over mijn kantoorinrichting. Levering binnen 2 weken en netjes opgebouwd.

Prima service, prima kwaliteit, prima prijs

Prettig (telefonisch) offertetraject met advies op maat. Goed offertevoorstel. Goede prijsafspraken. Levering en montage conform afspraak. Goed product.

Super geregeld maar weer!

Maakt niet uit hoe of wat ik vraag. Ik kom er met jullie altijd uit. Assortiment is ruim voldoende. prijstechnisch prima op orde. De leveringen zijn keurig en men zet het keurig neer.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem