Prettige samenwerking

Bureaus en stoelen

Prima snelle service en levering

Super service en levering

Top kwaliteit stoelen besteld en snel geleverd. Goed contact en een soepele service.

Snel geholpen. Alles is goed gegaan.

Vakkundig advies en zeer snelle levering!

Er wordt goed geadviseerd en met de klant meegedacht.

ok

geleverd zoals afgesproken

goede opvolging en uitvoering van offerte en werkzaamheden

Van offerte tot levering en uitvoering. Prima werk geleverd.

Weer een geslaagde levering van Multi Ratio!

Deze levering 18 nieuwe werkplekken voor onze collega's, net als de eerdere leveringen de Lineaflex Zit-Sta elektrische tafels incl. bureaustoel "Brussel" Prima combi. Prima zit op de bureaustoelen en door de afwisseling zit-sta zeer arbo/ergonomisch. De hoogte instelling van de tafels is met memory functie en alarm, waardoor je, eenmaal de perfecte houding gekozen te hebben, je eenvoudig kan wisselen. Tip om alles geordend te houden: Memory 1 Zitten, 2 Staan en stand 3 "naar huis". Iedereen heeft 3 ingesteld op dezelfde hoogte zodat einde dag alle bureaus netjes geordend staan. Het oog wil ook wat! Zeer tevreden over de kwaliteit / prijsverhouding, service, etc. Top!

Uitstekende geholpen en op tijd geleverd

Mooiere bureau's dan gedacht en uitstekend geplaatst en aangesloten! Echt een aanrader

snel reactie, snelle levertijd

fijne samenwerking

Great service, nice staff and good customer care!

We ordered 102 new chairs. The entire experience with Multi Ratio is good, from the first contact to the actual delivery. I would recommend them!

Soepel

Levering ging goed, de bestaande bureaus zijn nog versteld zodat ze in een andere ruimte gebruikt kunnen worden. Prijzen zijn ook redelijk!

Goede service en snel geleverd

Multi Ratio bood ons een goede service en levering. Enkele bureaubladen bleken vanuit de fabriek verkleurde strepen te bevatten. Deze bladen zijn netjes vervangen voor nieuwe.

keurig

Alles werd gemonteerd en het oude meubilair werd meegenomen.

Goed geregeld

Vriendelijke bezorgers. Alles netjes gemonteerd en toegelicht.

Prima service!

Prima. De mannen die onze 6 bureau's kwamen plaatsen namen zelfs geen pauze. Er was een nieuwe collega die ingewerkt werd, hij had het snel onder de knie. We zitten nog wel een beetje te stuntelen met de monitorarmen, de computerarmen gaan snel hangen, daar moeten we nog eens met een technisch oog naar kijken. Met 4 dames op kantoor is het toch maar mooi gelukt om alles prima te laten werken :-)

Goede Service, vriendelijk personeel!

Goede ervaring

prima persoonlijke service, maatwerk

Wij hadden nog geen ervaring met zit-sta bureaus. Er werd meegedacht wat de beste optie was in onze situatie, alles werd keurig en correct bevestigd en iedereen was vriendelijk tot en met de chauffeur die de bestelling kwam bezorgen.

Prima samenwerking

Netjes op tijd geleverd en prettige samenwerking.

mooie meubelen voor mooi prijzen

Top en ze worden afgeleverd waar je het het hebben wil.

Goed contact, snelle service en kwaliteit!

In goed overleg, mooie kantoor-meubels gekregen. Kwaliteit is erg goed!

Mooi werk

Vriendelijke monteurs hebben bij ons de akoestische wanden bij ons op kantoor gemonteerd. We merkten direct al verschil in demping van geluid. Bedankt.

Prima ervaring!

Te groot bestelde archiefkast werd zonder probleem omgewisseld voor een kleiner exemplaar. Ook het vergeten sleuteltje werd snel nagezonden per post. Snelle levering!

Fijne service

Soepel verlopen, vriendelijk personeel.

Soepel verlopen, vriendelijk personeel.

Plakhorstweg 46

7008 AT Doetinchem