Pluspunten

Multi Ratio is een professioneel bedrijf. Er wordt echt meegedacht met de klant (in ons geval Ton Cornielje) en na aankoop van het meubilair wordt alles keurig ter plekke gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden. Klaas-Jan Moltmaker

Pluspunten

Snel en duidelijk volgens afspraak

Pluspunten

Snelle punctuele service, behulpzame medewerkers.

Pluspunten

Duidelijke website Klantvriendelijk Afspraak is afspraak

Kostprijs stoel STYL/P uitgevoerd in skai staat niet op de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering. Goede service. Klantvriendelijk.

Pluspunten

- zeer goede prijs kwaliteitverhouding - goede communicatie - vriendelijk personeel - service van de offerte tot na de levering -

Wij als Goburg B.V. waren erg tevreden en zouden dit bedrijf juist aanbevelen aan andere relaties, dus weinig verbeterpunten of tips! Ga zo door!

Pluspunten

Montage o de werkplek en netjes binnen de afgesproken tijd geleverd!

Pluspunten

Goede service en advies.

Pluspunten

Prima, correcte en snelle communicatie, nette aflevering incl. plaatsing.

Pluspunten

Goede prijzen, erg vriendelijke medewerkers, snel antwoord op mijn vragen. Men doet wat men belooft. Kortom: een uitstekend klantvriendelijk bedrijf.

De enige tip die ik heb, al was het voor mij geen breekpunt: informeer de klant over de voortgang van de bestelling als er op bepaalde artikelen een levertijd zit. Na mijn bestelling bleef het even stil, ondanks dat ik wist dat op een van de artikelen een iets langere levertijd zat. Daarom heb ik zelf gebeld om een afspraak voor de levering te maken. Waarschijnlijk ben ik hiermee de planners net voor geweest, want binnen enkele dagen kon er worden geleverd. Zo is binnen de vooraf aangegeven levertijd de complete bestelling geleverd.

Pluspunten

Meedenken en het aanbieden van passende oplossingen voor 2e hands mogelijkheden.

Pluspunten

Offerte twee keer moeten wijzigen in verband met veranderende maten en ideeen. Was geen enkel probleem! Erg behulpzaam en flexibel. Ik ga slechts aan wat voor kast ik zocht en Multi Ratio heeft toen alle materialen bij elkaar gezocht. Handig!

Pluspunten

Directe terugkoppeling bij bestelling. Levertijd en levering daarna in gezamelijk overleg. Redelijke 50% vooruitbetaling factuur bij eerste bestelling. Complete inhuizing door Multi Ratio van geleverde items, iets dat wij als complete extra service beschouwen.

Pluspunten

Goede service, klantvirendelijk, alles netjes geregeld en aangeleverd!

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Hele snelle reactie op offerte Snelle afhandeling van bezorg afspraak en nette communicatie toen leverdag verzet moest worden om hem op de juiste verdieping te krijgen Vriendelijk en vrolijk personeel bij bezorging

Pluspunten

advies prijs vs kwaliteit afspraken worden nagekomen levering in heel Nederland (ook op onze vestigingen in Zevenaar en Delft)

Pluspunten

Grote klantvriendelijkheid, meedenken met de klant, snelle levering

Pluspunten

Keurige levering!

Via de website kun je aangeven of het inhuizen in eigen beheer gebeurt. Wanneer ik dit aanklik, krijg ik de melding dat deze keuze niet mogelijk is. Ik heb telefonisch uitleg hierover gehad, maar neemt iedereen de moeite om te bellen hoe dit zit?

Pluspunten

Snelle levertijd Correcte afhandeling orders

Pluspunten

goede communicatie

de levertijd zou wat korter moeten worden!

Pluspunten

goede en snelle service. In overleg is veel mogelijk.

geen

Plakhorstweg 46