Een klein logistiek probleempje kan gebeuren en gebeurde ook bij mij. De voortreffelijke manier waarop snel en zonder gezeur een oplossing werd geboden is geweldig.

duidelijke website

mijn eerste keren dat ik bij binnenvaart heb besteld en ik heb het als prima ervaren.

Slechte levering en zeer onvriendelijk

Een order geplaatst en bij levering bleken dit niet de juiste producten te zijn, hierdoor liep onze vakantie vertraging op. Telefonisch contact gehad en zeer onvriendelijk te woord gestaan door Dave. Hij gaf direct aan dat hij geen zin en tijd had voor een discussie, en gooide direct de hoorn erop. Verdere communicatie verliep via de mail.

snel en korrect

doet niet wat schriftelijk bevestigd is

dinsdag besteld en betaald, zou die dag verzonden worden, woensdag om track en trace gevraagd omdat ik nog niets vernomen had, donderdag om 14.00 uur wordt gemeld dat per DHL verzonden wordt.

perfect

niks op aan te merken. gewoon goed

Stickers

Zeer snel geleverd.

Super geholpen

Het lukte me ij eerste instantie niet om te bestellen. Maar super geholpen. En uiteindelijk gelukkig gelukt.

zeer goed

heel goed

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering

Goede service, snelle akties

Bestelling via webshop verliep niet optimaal, maar met een mailtje al snel reactie per mail en telefonisch. Zitten er bovenop, goede service. Komt altijd goed!

Behoorlijk gesorteerde winkel, vlotte, correcte levering en ZEKER niet onbelangrijk : GEEN watersport- prijzen/kwaliteit

Ruime keuze, snelle levering.

Gewoon goed.

Prima producten met scherpe prijs en goede service

Prima producten met scherpe prijs en goede service. En een foutje van mijn kant werd met een telefoontje snel en vriendelijk opgelost. Top.

Duidelijk en snel

Heldere site en goede verwerking van de bestelling.

Snel, vriendelijk en goede prijzen

Dit is niet de eerste keer dat ik bij de Binnenvaartwinkel bestel. Ik had deze keer een specifieke vraag en daar kreeg ik heel snel duidelijk (en vriendelijk) antwoord op. Een prettig bedrijf om mee samen te werken en ook nog met goede prijzen :)

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering.

na goedkeuring heel snel geleverd

Was nog geen klant, maar na aanmelding en goedkeuring werd het bestelde artikel snel geleverd

snelle levering, voldoet aan de verwachting

perfecte service en kwaliteitsproducten aan eerlijke prijs

perfecte service en kwaliteitsproducten aan eerlijke prijs

Overzichtelijke webwinkel, snelle levering

Wat ik nodig had kon ik gelijk goed vinden… Ook alles de volgende dag geleverd Prima verlopen

topservice

fijn bedrijf met een goede persoonlijke touch!!

Okay

Snel en prima bezorgd

Goed en snel

Goed en snel

32 Grotenoord

Hendrik ido ambacht 3341LT

0031-(0)180641155

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire