vriendelijke club die door hun huistransporteur in de steek gelaten wordt.
na mijn bestelling (en betaling)' werd ik gebeld dat een door mij besteld product er niet was in de kleur en hoeveelheid die ik nodig had.
wij zijn overeengekomen dat er een andere kleur geleverd zou gaan worden, dus ok. Wat later weer een belletje : Uw bestelling uit de categorie "op is Op " kunnen wij niet leveren, maar wel een andere kleur en voor de normale prijs...... "als ik dat had gewild had ik dat wel besteld dus laat maar" Binnen twee dagen mijn geld teruggestort dus weer ok. Dan wordt een en ander verzonden via DHL (zegt men) die doen de volgende dag bericht dat er aan gewerkt wordt en wanneer ze gaan bezorgen. Op het afgesproken moment was ik niet thuis maar een duidelijk briefje met het verzoek het bij de buren af te geven was genegeerd, wel een mail van Dhl dat ze waren geweest (op een tijd dat ik thuis was) en dat het de volgende dag af te halen was op hun ophaalpunt :-( . dit verhaal heeft zich na een nieuwe bezorgafspraak, waarbij ik mijn dure tijd MOCHT besteden met secretaressewerk voor Dhl en mail naar de binnenvaartwinkel :-) weer ophalen etc. Dit gaat dus niet gebeuren ik koop via het web JUIST om er niet zelf achteraan te hoeven. benieuwd hoe Binnenvaartwinkel dit gaat oplossen, want geen spullen EN mijn geld kwijt?????? beetje pissig over.