Bestelling supersnel geleverd en het valt ook niet tegen

prima snelle levering van de verf

prima snelle levering van de verf, alleen jammer dat er geen roer-stokjes bij zaten.

1e levering en is prima verlopen

Mijn 1e bestelling ( verf ) bij de Binnenvaartwinkel is prima geleverd. Deze winkel zou ik zeker aanbevelen.

Onverwachts de verf op...normaal bestel ik dan bij een bedrijf in het noorden des lands, een prijsvechter. Maar nu had ik maar weinig nodig. Dan blijkt het gratis verzenden vanaf 60 euro bij de Binnenvaartwinkel precies het verschil te maken! De bestelde producten waren keurig op tijd binnen.

Top winkel

Beschikken over een uitgebreid assortiment

Hele goede service

Ik had zelf het verkeerde adres in gevoerd. Met 1 telefoontje zat e de zelfde dag nog een nieuwe bestelling op de post en werd de andere estelling automatisch geretourneerd.

juist onderdelen, juiste aantallen

Je vult zelf de bestellijst in, dus je verwacht niet anders. Het gebeurt ook niet anders dan zoals besteld.

Accuraat en kwaliteitsspullen

Door mij bestelde onderdelen zijn snel en juist geleverd tegen een concurrerende prijs als ik in de toekomst weer iets nodig heb uit die branche zal ik zeker binnenvaart winkel.nl weer raadplegen.

Afhandeling van bestelling perfect.

Zeer snelle afhandeling en levering van een goed product.

ik had een vraag en daarmee ben ik goed geholpen

ik heb een goede ervaring omdat de persoon die mij geholpen heeft na werktijd mijn bestelling nog even bij DHL heeft gebracht zodat ik het de volgende dag thuis had.

Super attente en proactieve verkoopmedewerker

Ik had met spoed een pakking nodig voor een boiler en technische vragen over het bevestigen. De verkoper hielp erg goed mee om alle informatie boven water te krijgen, en zorgde voor een levering de volgende dag. Bij levering bleek de fabrikant niet gedaan te hebben als beloofd. En binnenvaartwinkel bood aan om het terug te nemen en verder uit te zoeken. Terugnemen hoefde niet maar ik was blij met de betrokkenheid en de service/opvolging achteraf. Fijne indruk :)

Behulpzaam, snelle versturing - probleem met DHL

Goede selectie op de website, zeer behulpzaam met telefoon - het enige probleem was dat DHL mijn pakket een paar dagen vasthield, en toen de aflevering niet goed deed. Dit is natuurlijk niet een probleem voor binnenvaartwinkel - maar mijn ervaring was frustrerend.

Goed correct

Snel geleverd product volgens de verwachting

Snele levering. Mooi product. Dik tevrede

goed en zeer snel

Goede zoekmogelijkheden en interessante prijzen ( voor scouting/zeeverkenners).

Eenvoudig bestellen en prima levering.

Thermooverhall rood

Ik ben zeer tevreden met mijn artikel, ik test het al om te vissen op zee, geweldig ik was erg warm.

Goed ontvangen en past precies. Gr. Koos

Goed service,

Behulpzaam en snel! De boot ligt er mede dankzij de binnenvaartwinkel weer mooi bij. Michel

Waanzinnig goed geholpen.

Perfecte service en top kwaliteit spullen

zoals beloofd, heel snel geleverd.

Makkelijk en snel

Alles vlot geleverd en naar verwachting

Ik heb hier voor het eerst besteld. Binnenvaartwinkel.nl was de enige die alles wat ik nodig had op voorraad had. Bestellen verliep zeer makkelijk en de artikelen zijn zeer snel en zonder gedoe geleverd. Ik ben er blij mee en als ik weet iets nidig heb kijk ik als eerste hier Mvg Erwin

Gewoon zoals het moet zijn

Netjes geleverd Goede kwaliteit Voor nette prijs

Snel, constructief, vriendelijk en goed

Mijn bestelling van Storz koppelingen met een ietwat ongewone maat (1 1/2 " met nok 52) werd snel en zorvuldig afgehandeld. Er werd contact met mij opgenomen om de bestelling te veriviëren vanwege deze ongewone maat. Ook het versturen naar het buitenland was totaal gen probleem. Snelle en vriendelijke communicatie, een klantenservice die met je mee denk.

Gewoon goed

Gewoon goed en snel

Grotenoord 32

3341LT Hendrik ido ambacht

0031-(0)180641155

Over Binnenvaartwinkel.nl

Binnenvaartwinkel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in producten en apparatuur voor de binnenvaart. Het assortiment omvat nautische benodigdheden, veiligheidstoebehoren, technische onderdelen, en communicatieapparatuur, gericht op de behoeften van binnenvaartschippers en professionals. Binnenvaartwinkel.nl staat voor kwaliteit, vakkennis en snelle levering, met een focus op het ondersteunen van de binnenvaartsector.