Uitstekend en vakkundig advies

Mijn diesel was vervuild omdat het al jaren in de tank zat. De motor liep daardoor onregelmatig en viel soms uit door slechte brandstoftoevoer. Met het vakkundige advies van Binnenvaartwinkel de juiste stappen genomen en een effectief product gekocht. Het probleem is verholpen. Hartelijk dank!!

Prima order verwerking en snel geleverd

Ik zocht buikdenning vet en niemand wist wat ik bedoelde en hun hadden het gewoon in hun assortiment

vlugge levering en correcte prijs

de bestelling verliep vlot, de levering zeer snel en de prijs , ook de vervoerskosten, was correct .zeer tevreden .

Wat een goeie sevice!!

Bij de afhandeling van mijn bestelling ben ik erg goed geholpen, vond het erg klantvriendelijk!!

Uitstekende service, ik werd snel geholpen. Bestelling en oplevering en goed en efficient geregeld.

Supersnelle levering, tot aan boord!

Na onze bestelling waar wat haast bij was werd het bestellde al binnen 2 uur aan boord afgeleverd! toppie!

Online aankoop ervaring perfect afgehandeld

Perfect afgehandeld, goed geïnformeerd over de status van de bestelling, prima product tegen prima prijs

Snel en compleet

Prima snelle levering!!

Weer een prima adres gevonden om spullen te bestellen voor mijn eigen boot. Volgende dag spullen in huis!

Goed en snel geholpen

Snelle levering en keurig verpakt

Zeer goede en snelle service

Keurig

Keurig volgens afspraak geleverd

Snel geleverd voor een mooie prijs.

zeer snelle service

bestellen, hierna bevestiging en 2 dagen later binnen. Voor mij perfect.

een top ervaring

snel geleverd goed matriaal top zaak dus ga zo door

Super service

Top klantenservice en goed advies met duidelijke levertijden

perfect

snelle levering alles volgens afspraak

Alles ging gewoon goed!

Alles ging gewoon goed

Super snelle levering , voor een schappelijke prijs !!

Super snelle levering , voor een schappelijke prijs !!

Levering conform afspraak

Snelle levering, goede prijs en goed verpakt.

Fijn geholpen

Grotenoord 32

3341LT Hendrik ido ambacht

0031-(0)180641155

Over Binnenvaartwinkel.nl

Binnenvaartwinkel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in producten en apparatuur voor de binnenvaart. Het assortiment omvat nautische benodigdheden, veiligheidstoebehoren, technische onderdelen, en communicatieapparatuur, gericht op de behoeften van binnenvaartschippers en professionals. Binnenvaartwinkel.nl staat voor kwaliteit, vakkennis en snelle levering, met een focus op het ondersteunen van de binnenvaartsector.