Snelle en zeer correcte levering

Voorradig en snel

Succes mini week is moeilijk verkrijgbaar en schreeuwend duur. Hier dus niet.

Zoals beloofd en aangeprezen

Alles is verlopen volgens belofte qua levertijd. Producten in goede staat ontvangen

Gewoon goed.

Snelle levering, product was precies zoals afbeelding en omschrijving

Makkelijk bestellen, goede levering

Bestelgemak

prima service

agenda nodig, duidelijke no-nonsense webshop en eenvoudige betaling

Snelle en goede service

Er was een agenda niet bij de levering, belde erover en werd gelijk nagestuurd. De volgende dag was hij eral in 2 verschillende pakketjes! Heb die 2de agenda weer terug op de post gedaan! Maar de service is prima, meedenkende mensen aan de telefoon, vriendelijk!! En ook betaalbaar!! Prima producten! Zeker een aanrader!!

snel en geleverd wat besteld was.

snelle en duidelijke levering van het bestelde product. Alleen heel triest van de verpakking. een simpele wand jaarkalander besteld die past in een kleine simpele koker, wordt geleverd in een heuse doos van 60x40x21 cm. Dit is gezien materiaal, milieu en bezorging een slechte zaak.

Prima prijs en goede verzending, goede en snelle communicatie

Vergeleken en prijs was prima! via mail snel antwoord op vraag gekregen.

Snelle verzending en ontvangst weekblok 2022

Keurig verpakt pakket en in goede staat ontvangen

Heel goed.

Prima,niks op of aan te merken snelle verzending en correct ingepakt.

Snel, goed en makkelijk

Helemaal nu de winkels dicht zijn super makkelijk en niet duur

Gewoon goed

Goed en snelle levering

Prima geregeld

hele vlotte afwerking en verzending

zie hierboven

Goed verzorgd

Zie boven

Prima Op tijd

Prima niks op aan te merken

Erg tevreden en goede kwaliteit

De levering was snel en de kwaliteit van het artikel is erg goed. Ook de prijs is aantrekkelijk.

Keurig netjes opgestuurd, zeer tevreden

Top artikel voor de juiste prijs.

De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De levering snel.

Snel

...Maar veel karton gebruikt in de verpakking

Je wordt correct geholpen en op de hoogte gehouden

Ondanks kerst rap geleverd

Redelijk snel geleverd

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!