Voor herhaling vatbaar!

Goede prijs en snelle levering!!

Top opgelost

Er was iets mis met de bestelling maar fantastisch opgelost. Heel snel en vriendelijk geholpen.

Snelle levering, goede communicatie. Ga zeker volgend jaar weer bestellen.

Snel en goed

Snel en goed verpakt geleverd.

goede service

alleen probleem gehad met mijn @mail adres. Er was iemand met het identieke @mailadres wat ik vreemd vond. Ben toen verder gegaan als eenmalige klant en dat ging goed.

Duidelijke webshop en snelle levering

Bestelling snel verwerkt en ontvangen.

Bestelling snel verwerkt en ontvangen. Het product was stevig verpakt.

Web site prima, leveringsproces uitstekend. Alleen een maar: aan de kleine Holland kalender ontbreekt de ophanghaak. Deze zal ik nu overzetten van de o8ude kalender, maar dit is niet correct.

Zoals verwacht

Netjes verpakt, snel geleverd en goede prijs. De kleine kon snel weer oefenen met schrijven.

Pima service, goed afhehandeld

Netjes en snel

Zodra ik mijn aankoop gedaan had was het snel in huis. Goede prijs, super service! Daarom koop ik bij Blokshop.nl

Goedkoop, snel en supervriendelijk !

Mijn bestelling, tonercartridges, werd heel snel verzonden door de Blokshop. Helaas door DHL werd de snelle verzending veranderd in een te late bezorging. Even contact over gehad met de baas zelf. Ondernam direct actie en wilde mijn bestelling gelijk alweer verzenden. Achteraf bleek dat niet nodig. Buitengewoon vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar zelf. Als ik weer een vergelijkbaar product nodig heb, zal ik deze webshop gelijk weer bezoeken.

Mooie agenda’s en vlotte service!

Nu al 2 jaar op een rij een hele toffe agenda hier gekocht die snel en in goede staat bezorgd werd. Top!

top

een top service van blokshop super snelle levering voor een goede prijs blokshop is aan te bevelen!

Alles zo als verwacht.

Gewoon goed,en prima ingepakt.

Prima. Makkelijk te bestellen en keurig bezorg

Tevreden

Duidelijke webshop en prima service!

Foutje snel goedgemaakt

door een voorraadverschil kon de bestelling niet direct geleverd worden. Niet aan mij gemeld. Na klacht probleem persoonlijk en snel opgelost. Foutje maken mag. Als het maar accuraat opgelost wordt. En daarom toch 5 sterren.

Goed en snel

Goede service gewoon goed en snel in huis

Super service

Meerdere maken contact gehad met de eigenaar omdat een bepaalde agenda uitverkocht was maar uiteindelijk heb ik m in huis :-) Er werd veel moeite gedaan voor mij ,je merkt dat deze man graag een tevreden klant heeft en dat voelt goed In deze rare tijd is het fijn om wat menselijk contact te hebben , dus de belletjes hebben mij goed gedaan. Service ten top dus Ik koop hier trouwens elk jaar mijn agenda en kalender.

netjes en snel geleverd

Ieder jaar bestel ik hier onze jaarkalender en agenda. Hartstikke tevreden met de keuzemogelijkheden en service.

Correct en vlot

Prima afhandeling

Snelle nette levering

Pakketje (agenda) lag snel op de mat en netjes verpakt om schade te voorkomen. Ook een goede prijs. Minpuntje is €4,95 verzendkosten (voor een brievenbuspakket)

Goedkoop en snel, top!

Breed goedkoop assortiment, snelle levering.

Snelle levering, goede prijs, goed verpakt.

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online