Tevreden!

Aanrader

voor de eerste keer besteld bij Blokshop.nl; goed assortiment - fair priced; wat onduidelijkheid over verzending in 2 delen (niet aangekondigd en 2 verschillende providers), maar een uitstekende klantenservice, dus zeker een aanrader!

Snelle levering.

Jammer dat je een pakketnr stuurt maar er niet bij verteld wie de transporteur is. Dat maakt het volgen erg lastig. Waarom niet een link naar de juiste vervoerder incl. pakketnr? Dat doen vrijwel alle webshops.

Het was snel

Lekker om te draai

prima. Besteld en volgende dag geleverd

prima. agenda besteld en de volgende dag reeds geleverd

Ik heb helaas de verkeerde keuze gemaakt met het product: helemaal mijn eigen schuld. Als ik echter had geweten dat bol.com een rol zou spelen bij de levering zou ik zeker niet besteld hebben, dus dat is een les voor volgend jaar ;--)

top

snelle, goeie levering

Goed verpakt, op tijd geleverd!

helemaal prima

toppie. precies wat ik zocht, goedkoop en snel thuisbezorgd. ik heb een account gemaakt, want ik denk dat ik hier nog wel eens terugkom.

erg goed!

mooie site! veel aanbod en snelle service. 2x gebruik hiervan gemaakt binnen 2 tot 3 dagen in huis ben er zeer tevreden over! aan te bevelen.

Gewoon goed en snel geleverd….toppie

Makkelijk te bestellen en supersnel geleverd.

Erg trage verzending, verder alles in orde.

Op 20-10 besteld, en pas op 26-10 verzonden. Dat is een lange tijd. De verzending zelf was prima in orde en goed verzorgd.

Snel en goed!

Webshop is overzichtelijk, bestelling is zo gedaan en ook nog eens een snelle levering

Keurige service

Evenals vorig jaar een snelle en correcte levering. Informatie was duidelijk en volledig. Zal Blokshop.nl zeker aanbevelen.

Moeilijk begin, goed einde

Het was heel vervelend dat ik mijn bestelling eerst helemaal niet kon betalen met iDeal. Er was een probleem bij de Blokshop. Na een paar dagen was dat opgelost en heb ik mijn nodige spullen toch gekregen. En vooral de kalenders en agenda's waren perfect. En niet duur. Ik zal vaker hun site opzoeken. En als iemand iets nodig is zal ik ook deze site doorgeven.

Goed product en snelle levering.

Na zoeken op internet bij de Blokshop uitgekomen. Was de goedkoopste en snelle levering.

Zeer klantvriendelijk te woord gestaan, goede uitleg en snelle bezorging, TOP!

Zeer klantvriendelijk te woord gestaan, goede uitleg en snelle bezorging, TOP!

Klant en service gericht

Vriendelijk, behulpzaam en een goede service!

Normaliter koop ik mijn weekkalender bij Bol. De prijs rechtstreeks via Blokshop is echter veel lager. Tel daarbij de snelle levering op en ik ben super tevreden.

Bijzonder goede ervaring.

Zelfs bij aankoop agenda, in dit geval een Castelli 1922 agenda die vanwege corona dit jaar niet leverbaar was in Nederland prima informatie. Prima uitgelegd en een goed alternatief exemplaar kunnen aanbevelen.

Prima geregeld.

Ik kreeg wat ik besteld had, voor een goede prijs. De website werkte alleen niet helemaal goed (op de smartphone iig), 2 dozen vloei in winkelwagen; gecorrigeerd naar 1 doos. Uiteindelijk toch 2 dozen besteld. De correctie was niet gelukt helaas... Ook was een bevestiging van de bestelling wel fijn geweest, nu kreeg ik pas bericht toen het verzonden werd. Toch zeker tevreden hoor! Thanx!

Klasse

SNEL EN GOED GEDAAN 10+

Súper, kan niet beter

100% op alle fronten

Snel en goed ontvangen

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!