Gewoonweg prima

Was de eerste keer dat ik hier bestelde, nou wat een positieve ervaring. Eenvoudig te bestellen en vond de prijs bijna te mooi om waar te zijn, maar toch besloten om te bestellen. Alles keurig geleverd en snel met een goede communicatie rondom het proces. Top levering tegen een meer dan prima prijs.

Beste prijs en snelle levering.... Top!

Daar aan de Slinge wordt snel gewerkt.

Zo snel en correct, kan echt niet beter.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Producten snel geleverd en alles keurig verpakt. Website goed benaderbaar en makkelijk alles te vinden.

Snel geleverd, goede service en dito producten

Wilde altijd al eens een zippo hebben, en blokshop had de goedkoopste. Een stuk goedkoper dan de ‘grote spelers’. Supersnel geleverd en nog steeds heel blij met de producten!

Snelle correcte levering

meteen verzonden, product als omschreven, erg tevreden

Snel en simpel

Correcte levering binnen 2 dagen.

Fijn dat je nog iemand aan de lijn krijgt!

Zeer tevreden met geleverde product

Snelle levering en het product is precies zoals beschreven. Dus ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug!

Prima levering, een aanrader.

Perfect snelle en correcte service en bezorging

Ik heb op zondag besteld en donderdag binnen gekregen Netjes verpakt en volgens afspraak geleverd Kan menig geen nog wat van leren

Ik had 3 dingen besteld waar in eerate instantie 1 van geleverd was even gebelt en toen ontving ik nnog de andere 2

Uitstekend!

Goedkoop en super snel geleverd!!👌

Snelle levering en een goede prijs!

Uitstekende service

Goede service snel geholpen en geleverd

Ik ben tevreden met jullie

Ik ben tevreden met met de service van jullie

goed!

Goede en snelle levering en goede prijzen

Goed en goedkoop

Goede service voor een goede prijs

Goedkoop en snelle levering

Gewoon goed.

Al eerder wat besteld en ook prima en tevreden. Sneller bezorgd dan verwacht.

Vlotte verwerking, vlotte bezorging: top!

Webshop zoals het zijn moet: snelle verwerking van de order, snelle bezorging, correcte items.

goedkoop! Snelle levering

Nergens zo goedkoop! Bestelling na 1 dag binnen gekregen

gewoon goed

Binnen een dag mijn bestelling binnen. voor een prijs die ik nergens anders kan vinden gewoon goedkoop en goed!

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online