top artikelen met goede prijzen

goede artikelen tegen prima prijzen.

goede ervaring

Duidelijke website, groot aanbod, snel bezorgd na vlotte afhandeling bestelling!

Meer dan prima

Goede duidelijke site, snelle en keurige levering van de bestelling!

Snelle levering en toevallig met korting 👍

Handig dat het door de brievenbus paste en goed verpakt in noppenenvelop.

Snelle en correcte levering

Goede ervaring met Blokshop.

Vlot geleverd, duidelijke website, goede prijs

Ruime keuze, bestelling vlot afgehandeld en bezorgd!

Ik zocht een heel kleine agenda met een mooi kaft. Onverwachts goed geslaagd bij blokshop. bestellen was een fluitje van een cent en twee dagen later lag hij in de brievenbus.

Goeie service!

Ik had een agenda besteld en de verkeerde werd geleverd. Ik belde op en er zou meteen een nieuwe verstuurd worden. Nog geen half uur later kreeg ik een mail dat mijn pakket zaterdag wordt bezorgd. Goeie service, heel blij mee!

uitstekend

Snel en goed

goede prijs en kwaliteit

verzending zou misschien iets sneller kunnen. maar ja als dan mijn bestelling duurder wordt ;-) dus gewoon goed en goedkoop!!!

Snelle en correcte afhandeling na telefonische wijziging order

Na internet-order, de volgende ochtend bestelling telefonisch kunnen wijzigen tijdens de verwerking van de opdracht. Snelle en prettig telefonisch contact. Correcte afhandeling en keurige verzending.

Goed product, snelle levering

Snelle levering!

Goedkoopste en snel

Inkt cartridges bestelling gedaan, Blokshop was het goedkoopste en ik had 't de volgende dag in huis!

Snel en duidelijk

goed verzorgd

keurig geleverd

Good service

Good service. Messed up one of the items on my shopping basket but quickly replaced the item. Not a bad experience

altijd snelle & correcte zending

PRIMA!

Supersnelle goede service!

Supersnelle goede service. Het gekochte was precies zoals het aangeboden werd. Top.

verzorging goed, zou alleen sneller kunnen

Concurrentie is groot; zou beter zijn als bestelling eerder zou komen. Dus bestellen voor x uur en de volgende dag leveren!

Ik had een agenda besteld en wilde toch een andere en toen ik ze belde was deze nog niet verzonden en pakten ze de juiste voor mij in en hup het ging op de post. Een hele klant service vriendelijke meneer, ik denk dhr Blok? Ik zal zeker terug keren op deze website.

Geen problemen, helemaal top

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ben zeer tevreden met het product. Goede prijs en redelijk snelle levering

uitstekende service

Pakket kwam beschadigd aan door toedoen van PostNl. Melding van gemaakt en foto's opgestuurd en Blokshop heeft di meer dan netjes opgelost. Alle lof hiervoor, ik bestel hier zeker weer.

Snelle levering na mijn bestelling

Niet eerder van blokshop gehoord via internet op de webshop Duidelijke info en daarna snel besteld en de volgende dag in huis.

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!