Pluspunten

Goed assortiment, juiste prijzen en vriendelijke service.

Snelheid van bezorgen kan iets beter, en mogelijkheid van afhalen op afhaalpunt zou wenselijk zijn.

• Prijs

Pluspunten

Snelle afhandeling. Snelle levering en voldoende communicatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werd keurig opgelost

bestelling stond niet klaar was bijna 2 weken geleden besteld

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

• Prijs

Pluspunten

snelle levering. goede afhandeling.

dingen beter vermelding. geen misleidende fotoos bij het product plaatsen. zo zocht ik CD RW tjes. en vondt op jullie site dus de CD RW's dus ik zie een doosje Verbatin schijfjes a 10 stuks voor maar 1.62eur. dus ik denk zo zo dat is goedkoop. doe maar gelijk 2 doosjes dan. ik denk zo goedkoop zie je ze nergens. dus ik hop 2 doosjes besteld dacht ik. verzendkosten 3.95 ik denk dat is logisch. ik ga akkoord.. vervolgens krijg ik van jullie een email dat alles geregeld en betaald en bla bla bla maar wat schetst mijn verbazing. ik krijg een bericht van post nl. dat er een pakketje voor mij komt tussen zo en zo laat maar ik hoef er niet voor thuis te blijven want het is een brievenbus verzending. dus ik denk huh. een brievenbus verzending? hoe ga je 2 doosjes met 10stuks CDRW's door een brievenbus krijgen. toen viel bij mij het kwartje. ik was misleid door de foto op jullie site. en de beschrijving erbij. het zou handiger zijn als jullie een foto van het bestelde product in de winkelmand tonen. bijv. bij de advertentie staat een hele doos met 10 stuks. voor 1.62eur en dan in de winkelmand een foto met maar 1 CDRWtje dat zou een betere verklaring zijn van het brievenbus pakketje.

• Prijs

Pluspunten

Mooie dingen, snel en netjes afgeleverd

• Prijs

Pluspunten

Snelle goede levering.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs is goed voor geleverde artikelen

2 doosje etiketten niet als brievenbus pakket versturen dit gaat niet goed( net te dik). envelop gescheurd en doosjes ook niet heel. (etiketten nog net wel heel)

voorzichtiger met inpakken.

Pluspunten

Goede prijzen, groot aanbod en prima levering. Top!

• Prijs

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Had klemborden besteld voor een feestje maar ze kwamen te laat aan. Ik wist dat het een beetje spannend zou zijn of ze op tijd aan zouden komen ivm de paasdagen. Had gelukkig nog andere gevonden. Kreeg daarom mijn geld terug en als de klemborden toch nog zou krijgen mocht ik die houden.

23 april bestelling geplaatst. Vandaag 28 april nog niets binnen

Pluspunten

We hebben bij Blokshop precies gevonden waar we naar op zoek waren; gekleurde puntenslijpers voor een leuke prijs!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goedkoopste

Verkeerde formaat levering, maar goed, ik heb het nodig dus doe het er dan maar mee

• Prijs

Pluspunten

Makkelijk te bestelling, snelle levering, goed verpakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kreeg niet het product geleverd die ik had besteld. Dat was wel erg jammer.

Pluspunten

heel goed en leuk geholpen.

• Prijs

Pluspunten

Geweldige service. Persoonlijk en gewoon niet duur

• Prijs

Pluspunten

Alles is goed verlopen, zowel de bestelling als de levering, dus ik heb niks te zeuren!

Pluspunten

Duidelijker aangeven wat de inhoud is van het artiekel

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online