3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

*Ettelijke euro's goedkoper dan bij Bol.com (zelfs mét verzendingskosten erbij) *Bestelde agenda was heel stevig ingepakt, dus minieme kans op beschadiging. *Snel geleverd *Koopproces online ging vlot

Vettige vingerafdrukken op de omslag van de agenda.

• Prijs

Pluspunten

Goedemorgen service

Web side

• Prijs

Pluspunten

Prima website, prima product.

• Prijs

Pluspunten

Snelheid en correctheid

Tot nu toe geen !

Pluspunten

goede website met veel keus, verpakking was goed, ondanks de drukte toch een snelle levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klacht wordt goed afgehandeld

Dezelfde klacht als vorig jaar weer moeten indienen (kalender met vouwen erin door verpakking die niet stevig genoeg was) Gemiste kans dat de klacht van vorig jaar niet meegenomen is waardoor weer dezelfde klacht ingediend moest worden. Dit kost het bedrijf extra geld en zorgt voor extra irritatie bij de klant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had vloei besteld. Dat zat heel rommelig ingepakt in een veel te grote doos. Doe het kleiner dan kan het zo in de brievenbus.

• Prijs

Pluspunten

Levering super snel en bestelling netjes afgehandeld. Top!

geen

• Prijs

Pluspunten

Zeer snelle levering en netjes ontvangen.

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

• Prijs

Pluspunten

alles prima !

hai , ik ( kees ) had 5 dozen vloei besteld , vaar van een doos voor de helft leeg in de grote doos zat ! HI HI HI liet zo leuk om het weer de doos te krijgen !! een plakbandje over de opening van de doos vloei en zie probleem opgelost !! met groeten kees .

• Prijs

Pluspunten

Toen bleek dat er een foutje was in de link tussen Bol.com en het juiste item werd er meteen actie ondernomen. Het verkeerde item is teruggestuurd en morgen ontvang ik het juiste artikel.

Ik had aan de telefoon doorgegeven dat ik direct ook een familie-agenda zou bestellen, zo konden beide items tegelijk verstuurd worden. Dit zou toch een besparing zijn op de verzendkosten. Dit is echter niet gebeurd.

• Prijs

Pluspunten

Het contact en zéker de service. Echt top !!

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online