Pluspunten

Vlotte levering

• Prijs

Pluspunten

Super snelle levering, netjes verpakt en verrast door de lekkere reep Tony's super leuk!

• Prijs

Pluspunten

Scherpe prijs, goede communicatie, snelle levering

• Prijs

Pluspunten

Duidelijk en snelle, nette levering.

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

Duidelijk, snelle bezorging, goeie prijzen

• Prijs

Pluspunten

Snelle verzending,en goede prijzen.

Gratis verzenden ;-)

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering. Nette afhandeling

Verpakking kan efficienter

• Prijs

Pluspunten

Prima en snel

Ik heb onlangs 30 dozen filterhulzen besteld en wil deze in de toekomst ook vaker gaan bestellen.Misschien een idee om er n kleine attentie bij te doen.b.v een paar aanstekers.

• Prijs

Pluspunten

Ik word telkens goed geholpen.

De verzendkosten vind ik wat aan de hoge kant. Maar alles wordt keurig en op tijd geleverd.

• Prijs

Pluspunten

snelle levering, uitgebreid assortiment

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering en goedkoop

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Slechts communicatie, op mail voor retourzending wordt niet gereageerd.

Pluspunten

Correcte afhandeling, snel geleverd, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en mail

De verzendkosten zijn al een stuk lager dan vorig jaar, daar ben ik al blij mee. Misschien kan het "plafond" bedrag van 89,95 euro voor gratis verzending in de toekomst toch wat verlaagd worden.

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering en deze keurig verpakt ontvangen.

Ik ben tevreden, leuke aanbiedingen zijn altijd welkom.

• Prijs

Pluspunten

Snelle reactie op email, goede service, geen problemen.

• Prijs

Pluspunten

Alles snel te regelen en de leveringstijd viel ook mee. Keurig verpakt en precies de agenda's die we wilden hebben.

Iets sneller de klant waarschuwen dat de bestelling onderweg is. Verder prima geregeld.

Pluspunten

Over het algemeen snelle levering, artikelen zijn goed verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden mbt de levering. Bovendien heeft Blokshop de beste prijs!

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online