Pluspunten

snelle service en ook telefonisch snel, vriendelijk en correct behandeld!

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige levering

Pluspunten

Snel verzonden, netjes verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Geen idee voor nu

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle levering - hadden het artikel waar ik naar op zoek was

- de agenda die ik gekocht heb was aan twee hoeken al niet meer haaks. Verpakking was niet voldoende ter bescherming van de agenda. In een doosje verpakken is misschien beter.

Pluspunten

Verklaring geleverd (zie onder) en correct afgehandeld

Na ontvangst mail gestuurd over de opengeknipte verpakking op 28 juni van [email protected]. geen enkele reactie. Tekst mail: "Bij het ontvangen van het product, een rekenmachine Casio fx-82 MS, kwamen we tot de opzienbarende ontdekking de verpakking open was. Het plastic omhulsel, dat aan het karton vastzit, was voor de helft, duidelijk door menselijk toedoen, weggesneden of geknipt. De rekenmachine lijkt verder in orde en onze zoon heeft hem morgen nodig voor een proefwerk, maar mocht er op korte termijn iets niet in orde blijken, dan komen we er bij u op terug. Feit is, de verpakking was open en we weten niet of het product al gebruikt is. Rare gang van zaken, desgewenst kunnen we u een foto toesturen. Wij horen graag van u."

Pluspunten

Goede en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Heb ik niet

Pluspunten

Pluspunten

voordelig

iets meer info over bezorgtermijn

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk personeel, had iemand aan de telefoon voor een vraag

Pluspunten

Snel en keurig verpakt

• Prijs

Pluspunten

goede en snelle service

geen

• Prijs

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed, bestelling was vlot binnen.

• Prijs

Pluspunten

Erg prettig persoonlijk contact gehad. Er wordt zelfs een 06 nr gegeven dat je altijd kan bellen. Snelle service, mijnheer belde nog even terug om te bevestigen dat hij in het magazijn nog even gechecked had dat er nog een exemplaar was. Prijzen zijn voordelig.

Verzendkosten wat aan de hoge kant. Brievenbuspost mag wat goedkoper, hoogte van bedrag voor gratis verzendkosten mag wat lager

• Prijs

Pluspunten

snelle service en goede producten

• Prijs

Pluspunten

Snelheid, geen verzendkosten.

Het zelfde artikelnummer was in 2 kleuren verkrijgbaar, dat was niet helemaal duidelijk. Goede kleur is geleverd, dus gelukkig is het goed gegaan.

Pluspunten

Een hele goede servies want ik had een agenda besteld en kreeg een verkeerde. Na 1 telefoontje zouden ze de goede opsturen en die heb ik gehad met een reep chocola er bij. Dit noem ik nou echte servies.

Niet nodig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen kreeg de verkeerde agenda

Post beter checken

• Prijs

Pluspunten

Snel, eerlijk, betrouwbaar

Slinge 582

3086 EW Rotterdam

Over Blokshop.nl

Ik ben begonnen in 1988 met een winkel wat de naam Blokshop kreeg. Deze verkochten naast kantoorartikelen, agenda's, schoolartikelen ook cadeau artikelen. Vanaf 1999 tot heden is onze stenen winkel aangesloten bij Primera, dat in Rotterdam is gevestigd op onderstaand adres. Door onze ervaring en vele tevrede klanten zijn wij in 2005 een webwinkel gestart. Door onze service en zeer scherpe prijzen, hebben wij via onze webwinkel "Blokshop.nl" al meer dan een 5 miljoen klanten geholpen. Begin 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met Bol.com. Ons team bestaat uit 9 mensen, die vol enthousiasme elke klant met volle tevredenheid het pakketje willen laten ontvangen. Onze beoordeling van onze klanten via onze eigen website heeft een cijfer 9.5 Natuurlijk staan wij altijd open voor verbeter punten, die wij graag van u wil horen. Ons adres van onze winkel Primera Slinge B.V. en webwinkel Blokshop.nl is: Slinge 582 3086 EW Rotterdam Met vriendelijke groet, Joop de Blok

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!