Ik heb ontzettend genoten van een prachtige trip naar Milaan samen met mijn dochter. Een ervaring die we niet zullen vergeten! Het enige minpunt is de plek in het stadion. We keken uit op een hekwerk waardoor we gedwongen werden om elders de wedstrijd staand te bekijken. Kijkend naar de prijs van het ticket is dit echt onacceptabel. Desondanks een fantastische tijd gehad.
hotel net aan de winkelstraat, niet te ver van het stadium, geslaagd!
Duidelijke website met goede keuzemogelijkheden. Voor de rest ook prima informatie ontvangen over de reis. Tenslotte ook een mooi arrangement gehad tijdens de wedstrijd.
We hadden geupgrade naar een andere onderkomst. Helaas bij het ontbijt koffie en alleen een zoet gebakje, als dat er al was. Hygiëne liet te wensen over. Vliegreis, vervoer naar hotel, vervoer van en naar wedstrijd uitstekend geregeld. Schrokken wel van extra kosten van keuze van vliegveld. Brussel is voor ons niet zo geschikt, dus uitgeweken naar Eindhoven. Dat was prima.
Ik heb bij jullie een reis besteld naar Manchester - Liverpool. Voor ons als Opa en Oma een bijzondere ervaring. Onze twee kleinzonen waren zeer enthousiast. Wij hadden nog nooit een voetbal reis gedaan, dus best een beetje spannend. Vliegreis, treinreis en een hotel boeken in één. Jullie hebben het fantastisch geregeld. Alleen het hotel heeft steekjes laten vallen . Hadden een vierpersoons kamer gereserveerd , maar kregen een kamer voor 3 persoenen. Dat kon niet veranderd worden. Dit is iets wat niet leuk is. Ik heb jullie geïnformeerd van het tekort komen van het hotel. Ik krijg daar nog uitsluitsel van. Met de vriendelijke groeten Ad forman Muzieklaan 30 3261 Ga Oud Beijerland
Originele beoordeling
Was allemaal super voor elkaar
Wat een fantastische ervaring. Eerst een leuke rondleiding op de dag dat Leverkusen de schaal uitgereikt kreeg. En daarnaast een leuke wedstrijd wat een groot feest was.
Voetbal Reizen heeft een mooie voetbaltrip naar Leverkusen gesponsord voor ons Strijdersbal, een benefietavond & PUB-Quiz die de Nobele Strijders georganiseerd hebben voor het KWF & deelname aan de Alpe D'HuZes. Een ware hoofdprijs die super georganiseerd was en dit alles belangeloos voor het goede doel, super!
Ik was altijd wat sceptisch om via een dergelijk platform te boeken, maar samen met mijn zoon van 11 Manchester City-West Ham bezocht en het was fantastisch! Vliegtickets, hotel en wedstrijdtickets allemaal goed en op tijd geregeld!
Met de kinderen naar bayern leverkussen geweest. Alles op en top geregeld. Super ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar
Hoewel ik eerst dacht zelf e.e.a. te organiseren, ben ik toch hier uitgekomen. Prima aanbod, voldoende keuze en goede, duidelijke communicatie. De reisbescheiden waren dik in orde. De SMS een dag voor vertrek met een noodnummer, was attent (en gelukkig niet nodig). Zeker voor herhaling vatbaar als het ook betaalbaar blijft.
De reis naar madrid zelf was geweldig, mooie stad, gezellige mensen goed weer. De wedstrijd en het stadion ook gaaf. Alleen heel jammer dat ik betaald had voor lange zijde laag/midden en we bovenin geplaats werden..
Beste Marco, Dank voor jouw reactie / feedback. Fijn te lezen dat jullie positief terug kijken op jullie voetbalreis. Op basis van jouw feedback hebben wij de boeking gecontroleerd. Jullie hebben tijdens het boekingsproces op onze website op basis van de online mogelijkheden een keuze gemaakt van de zitplaatsen in het stadion. Bij het selecteren van de categorie worden vervolgens de blokken, welke binnen deze categorie vallen, zichtbaar. Jullie hebben in block 506 gezeten. Dit is conform hetgeen geboekt en online vertoond is. Echter zie ik dat de omschrijving in de reisbevestiging een andere beschrijving qua zitplaats geeft "Lange zijde laag / midden". Dit is onjuist. We gaan dit intern bekijken. Ondanks dat het foutief in de reisbevestiging vermeld stond; zijn de tickets dus wel conform de boeking georganiseerd. Mochten er verdere vragen zijn; mail of bel ons gerust! Dank voor het gestelde vertrouwen en wellicht tot een volgende voetbalreis. Sportieve groet, Voetbalreizen.com
Goede communicatie, prima geregeld!
Alles was prima geregeld.. goede communicatie en snel via de telefonie bereikbaar.
Ik ben samen met mijn broer naar Leverkussen- AS Roma geweest (halve finale Europa League). Tickets en uitleg snel via de mail ontvangen en tot onze verbazing kregen wij een leuke goodybag! Erg leuke ervaring gehad, ik zou iedereen Voetbalreizen.com willen aanraden! Echt een top service!
Goede reis en goede ondersteuning als er iets niet gaat zoals gepland.
We gingen voor de Chelsea wedstrijd en dat is goed gekomen. Maar wat een stress met de tickets. 2 van de 3 tickets hadden een barcode en de laatste niet. De tickets met barcode werden niet herkend. Heel gedoe en veel stress.
Goedenavond, Dank voor de feedback. Vervelend te lezen dat jullie problemen hebben ervaren met de toegang tot het stadion. Zelf waren wij niet op de hoogte van dit probleem, anders hadden wij tijdens het weekend al assistentie kunnen verlenen. Wel hebben wij onderzoek gedaan naar de melding; helaas hadden meer klanten dit probleem. Zodoende dat wij ook contact hebben met ons contactpersoon binnen de ticketoffice van de club. Zij wist ons te vertellen dat er in een bepaald vak technische issues waren met de scanner. Aangezien de tickets "official" zijn konden de klanten via het ticketoffice van Chelsea FC de tickets omwisselen en alsnog van de wedstrijd genieten. Al met al uiteraard een vervelende stressvolle situatie. Echter helaas een overmacht situatie. Sportieve groet, Voetbalreizen.com
Afgelopen weekend de wedstrijd tussen Manchester City en Wolves bezocht. Mooie plaatsen in het stadion en duidelijke beschrijvingen en tips voor de reis. Zelfs nog heerlijk weer erbij.
Allemaal goed geregeld, uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bayer 04 bezocht met zoon inclusief rondleiding en goodie bag.
Alles was goed geregeld: hotel, vliegreis en de voetbalwedstrijd zelf!
Geweldige trip!
Het was een geweldige dag. Alles zoals vooraf heel duidelijke was gecommuniceerd van rondleiding tot goodiebag, het klopte allemaal.
We hebben enorm genoten van 2 wedstrijden en hoefden ons over niks zorgen te maken, puur ontspanning.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem