Dubbel

Toen we de reis wilden boeken was alles prima en was de medewerkster erg behulpzaam. Onze wedstrijd werd verzet en da verliep niet heel prettig. Zeg maar gerust heel vervelend. Uiteindelijk is het goed gekomen, maar het zou Roy gesierd hebben als hij zich direct netjes en redelijk had opgesteld.

• Welke club heeft u bezocht: Manchester United FC

Onwijs leuk voetbalreis gehad. Ook onverwacht gebruik gemaakt van de uitstekende hospitalty service. Dat zat wel bij de kaartjes inbegrepen maar die waren al zolang geleden gekocht dat we niet meer wisten wat het precies inhield. De wedstrijd was minder spannend maar alles bij elkaar helemaal top!

• Welke club heeft u bezocht: Chelsea FC

Veel te duur voor wat ik er voor terug gekregen heb

2400 euro betaald voor een weekje in 3 sterren hotel (70) euro oer nacht. En wedstrijdkaartjes gekregen terwaarde van 50 euro. Zelf nog wedstrijd kaartjes bijgekocht om niet te hoog te zitten. Een en al oplichting. Echt heel triest en teleurstellend. Eerste keer en laatste keer. Super jammer. Dit boeit jullie waarschijnlijk toch niet maar ik zal zeker niemand aanraden.

• Welke club heeft u bezocht: Real Madrid CF

Goed geregeld en heel behulpzaam

Met mijn zoon van 12 jaar naar west ham geweest. Super ervaring gehad en leuk weekend londen. Zit plaatsen waren weliswaar hoog in het stadion maar wel op midden lijn, dus goed zicht gehad. Net hotel met mooie kamers. na annulering van vlucht door easy jet, zijn wij echt heel erg goed geholpen door voetbalreizen, dit vond ik, na de deceptie van de annulering echt een plus vanuit jullie.... tevreden klanten. Gaan wij zeker herhalen

• Welke club heeft u bezocht: West Ham United FC

Was weer fantastisch met een mooie wedstrijd!

Alles weer goed geregeld . Zou mss alleen niet van tevoren de volgende keer de bus van te voren reserveren . Maar dat was onze eigen keus om in een andere bus te stappen . Verder prima hotel , zitplaats in het stadion

• Welke club heeft u bezocht: AC Milan

perfect geregeld

alles was top alleen was het ticket wat hoog in de tribune.

• Welke club heeft u bezocht: Real Madrid CF

Top geregelde reis

De manier waarop Voetbalreizen.com de reis verzorgd is perfect. Hotel netjes en goed. Voetbalkaartjes zonder problemen op te halen. Vluchten op mooie tijden. Op de juiste tijd een mail met goede info. Zo wil je op vakantie

• Welke club heeft u bezocht: Valencia CF

In een woord geweldig

Alles is op tijd geregeld. De reis met mijn kleinzoon moest een onvergetelijke reis worden. En dat werd het ook. Zelfs nadat ik m’n tickets voor de terugreis was kwijtgeraakt. Één belletje naar voetbal reizen was voldoende. De volgende dag kon ik de tickets ophalen bij de receptie van het hotel. En verder was alles af. Ik zou iedereen die plannen heeft om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken Voetbal ReiEn aanraden

• Welke club heeft u bezocht: Manchester United FC

Geweldig weekend in Manchester!

Een voetbalreis naar Manchester stond al lang op de planning en begin maart besloten we, vader en zoon, dan ook om een reis te boeken via voetbalreizen.com. Deze beslissing heeft goed uitgepakt. De reis was uitstekend geregeld. De vrijheid bij het kiezen van de vliegtickets en het hotel was een groot pluspunt. Op zaterdagmiddag 23 april hebben we Manchester City-Watford bezocht met een klinkende 5-1 overwinning voor City als resultaat. De rest van het weekend zijn we onder meer nog naar het National Football museum geweest. Ook echt een aanrader! Het enige minpunt van de reis was de terugvlucht die zomaar geannuleerd werd. Gelukkig konden we snel de vliegtickets omboeken en zo kwamen we alsnog op maandag weer op Schiphol aan. Al met al een geslaagde reis!

• Welke club heeft u bezocht: Manchester City FC

Onvergetelijk.

Laatste thuis wedstrijd Manchester United met mijn zoon bezocht. Werd op maandag gespeeld van te voren op de hoogte gesteld en keurig nieuw reis voorstel gekregen. Reis bescheiden goed verzorgd met uitleg van vliegveld naar hotel en naar Old Trafford. De wedstrijd was ook een fantastische laatste thuis wedstrijd. Hotel was wat matig, geen raam die open kon. Kleine ontbijtruimte voor de capaciteit kamers. Wel vriendelijk personeel.

Wederom top!

4e maal een voetbalwedstrijd in het buitenland meegemaakt en deze x PSG. Goed geregeld en prachtige plaatsen in het stadion. Mooie wedstrijd. We kijken uit naar de volgende x.

• Welke club heeft u bezocht: Paris Saint-Germain

geweldig weekend

vader zoon trip naar Londen met een wedstrijd in het olympisch stadion. Het probleem van verkeerde plaatsen wedstrijd tickets werd snel opgelost na melding daarvan. goede beschrijving om van lucht haven naar hotel en van hotel naar stadion te reizen. zeker voor herhaling vatbaar

• Welke club heeft u bezocht: West Ham United FC

Een paar dagen voor vertrek, Werd onze vlucht vanwege een staking van het personeel van vliegveld Charleroi gecanceld. Er werd snel geschakeld door Voetbalreizen.com en we werden op prima wijze en momenten omgeboekt. Onze vader-zoon trip werd zo gered en werd een geweldige ervaring! Alles klopte en was helder! Chapeau!

Top geregeld!

Mijn zoon en ik zijn 23 april naar de wedstrijd Manchester City tegen Watford geweest. Een superervaring, eerste keer vliegen voor mijn zoon, eerste keer Engeland voor ons allebei en eerste keer met z’n tweeën op vakantie. Daar zagen we een ruime overwinning (5-1) van City. We zaten in een prima hotel, ongeveer 20 minuten met de bus naar het centrum maar dat was goed te doen. De beschrijvingen die we ontvingen van voetbalreizen waar duidelijk en klopten prima. Verder duidelijk en snelle communicatie, wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

• Welke club heeft u bezocht: Manchester City FC

Samen met mijn zoon geweest, veel van de stad gezien en uiteraard het museum en stadion bezocht. Goed geregeld door Voetbalreizen.com: duidelijke en overzichtelijke informatie voor en tijdens de reis. Top!

• Welke club heeft u bezocht: FC Barcelona

Inter-as Roma bezocht. Top geregeld. Ondanks annulering van de vlucht heeft het team van voetbalreizen ervoor gezorgd, dat we toch konden gaan. Uitgebreide reisbeschrijving. Zeker aan te bevelen.

Onvergetelijk !

Onvergetelijke herinnering voor de 16e verjaardag van onze zoon. Perfect alles geregeld, fietstour- stadionbezoek- match tickets Reisinfo - Perfect hôtel,(kamer), kortom een unieke belevenis !

Super ervaring

Goed en duidelijk geregeld. Prima plek en goede accommodatie.

• Welke club heeft u bezocht: Paris Saint-Germain

Top weekend Milaan, alles perfect geregeld.

Alles van begin tot het eind perfect geregeld. Een echte aanrader. Ook de routebeschrijving die we kregen was handig. Vanaf Milaan Malpensa tot hotel en naar wedstrijd alles perfect. (Trein/metro)

TOP

Alles perfect geregeld, Hotel, voetbalkaarten. Praag was voor ons (6 mannen) een geweldig lang weekend. Dank voor alles wij komen zeker weer terug. Conclusie: TOP.

• Kennis & Vakmanschap
  • Welke club heeft u bezocht: N.v.t.

Superreis

We hebben ervan genoten. Moesten vanwege de verschuiving van de wedstrijd Inter-Roma van zondag naar zaterdag, de vlucht wijzigen en een extra overnachting. De wijziging ging heel soepel.

Fantastisch geregeld

Fantastisch geregeld, goede plekken in het stadion en prima hotel op korte afstand van Niu Camp. Vooraf netjes op tijd werd alles aangeleverd en kreeg een nummer door waar je iemand op kon bereiken, mochten er problemen zijn.

• Welke club heeft u bezocht: FC Barcelona

Snel en zeer duidelijk boekingssysteem

Top geregeld! Met name de snelheid en vriendelijke medewerkers echt heel fijn!

• Welke club heeft u bezocht: Manchester United FC

Fantastisch weekend met vrienden in Londen

Wij zijn met 6 vrienden in april naar Engeland geweest en bezochten daar op zaterdag Millwall tegen Barnsley en op zondag Fulham tegen Coventry. Het was een fantastisch weekend, 2 mooie wedstrijden gezien, met veel goals en een mooie typisch Engelse sfeer. De Kaarten konden we ophalen bij een ticketpoint bij het stadion, en deze lagen op naam klaar. Keurig geregeld! Enige minpuntje was het stuk lopen van de metro naar het stadion, maar dat mocht de pret niet drukken!

• Welke club heeft u bezocht: Millwall FC

Een heel toffe, fantastische en goed georganiseerde reis!

Het hele pakket zit goed in elkaar, de tickets voor de match, het hotel, de communicatie; alles perfect tot in de puntjes uitgelegd! Een echte aanrader om een voetbalweekend te plannen met Voetbalreizen.com

• Welke club heeft u bezocht: AC Milan

Willemsplein 5 - 2