Het enige nadeel was de vroege thuis reis om 06.20 ,je kon daardoor geen fatsoenlijk ontbijt meer nuttigen
Zaterdagavond Manchester United - Tottenham, zondagmiddag West Ham - Aston Villa. Wat kun je je nog meer wensen. Tickets, vliegtuigen, treinen en hotel, allemaal top geregeld. De tijd tussen eindsignaal zondag en vliegtuig was echt heel krap, en 'nabijgelegen' kan bij voetbalreizen een kwartier lopen zijn, maar wij vonden het niet erg. Alle instructies klopten helemaal.
Was top!
Hospitality arrangement was niet echt gewenst, maar bleek wel een prachtige ervaring. Dus helemaal goed. Problemen met hotelreservering heeft ons de 1e middag gekost. Uiteindelijk goed opgelost. Dus prima verder. Vandaar geen 5 sterren. Vliegreis probleemloos.
De afgelopen anderhalf jaar al druk aan het zoeken/overleggen welke voetbalclub we gaan bezoeken. Waar eerst de keus op ern club uit Engels viel is door de corona rompslomp onze keuze bijgesteld naar Spanje. Real Madrid - Real Sociedad de wedstrijd die bezocht werd en Petit Palace Puerta del Sol het hotel waarin we verbleven deze dagen. We hadden een mooie wedstrijd en gezellige dagen met elkaar. Het hotel was echt perfect gelegen, zeker een aanrader te boeken mocht je een wedstrijd in Madrid bezoeken. Metro op steenworp afstand en midden in het centrum met enkele toeristische trekpleisters op loopafstand. Een mooie ervaring, die voor herhaling vatbaar is. Nu aan het overleggen waar de volgende reis heengaat. We denken aan Italië en zo via voetbalreizen was het prima geregeld.
Vanaf het moment van boeken goed op de hoogte gehouden middels mail. Kaarten, vliegtickets en reisaanwijzingen ruimschoots op tijd ontvangen. Zeer gedetailleerd reisschema wat goed klopt. Enige minpuntje was het feit dat we niet op het vliegtuig werden toegelaten naar huis. Blijkbaar moesten we een negatieve COVID test overleggen om terug te mogen. Hiervan waren wij niet op de hoogte. Na een test en twee nieuw geboekte tickets, konden we ‘s middags gelukkig wel naar Nederland terug. Al met al wel een geslaagd weekend.
Goed georganiseerd.
Reis en accommodatie was prima, helaas ging de wedstrijd niet door, maar hadden we wel prima weer en leuke mini vakantie.
Was de eerste keer. Zeer verrassend complete reis. Volledige beschrijving van de reis, zelfs tot de route van de metro tot aan het hotel. Héél goed verzorgd Complimenten. Doen we zeker nog een keer!
Ondanks alle constante aanpassingen van de coronamaatregelen, steeds snelle en adequate communicatie. En meedenkend om problemen onmiddellijk op te lossen. Zeer blij dat we onze reis naar Manchester City bij voetbalreizen.com geboekt hebben.
Alles is zeer goed geregeld.
Goede informatieverstrekking vooraf, de reis was goed geregeld. Prima plekken in het stadion.
Helaas is mijn trip naar Londen ( Tottenham - Liverpool ) niet doorgegaan. Er kwamen extra kosten bij van rond de € 500,- voor mijn zoon en mijzelf voor testen richting de UK. Dat is dan niet meteen het probleem van de organisatie maar van het rijk, al waren tijdens mijn boeking de testen ( voor deze bedragen ) niet meer van toepassing. Later is dit weer terug gedraaid en werd ik verplicht de kosten te nemen. Meerdere keren contact gehad via de mail en telefonisch om te kijken voor een omboeking. Dit waren veel mindere wedstrijden ( buiten Engeland ) en de extra kosten liepen ook nog eens op naar € 180,- p.p. ( 45% van mijn totale reis dus kom ik al snel op een bedrag uit van €1.160 voor een wedstrijd van niets ) We zijn er helaas niet uitgekomen. Toen heb ik nog een laatste poging gedaan om te kijken of zei de kaarten konden verkopen ( dus geen officiële annulering ) maar sinds afgelopen woensdag tot mijn reis afgelopen zondag niets meer vernomen......dit betekent dus dat ik mijn geld kwijt ben. Al met al vind ik dat ik niet goed genoeg behandeld ben om iets te regelen al zullen zij roepen van wel want we hebben toch een voorstel gedaan etc. .....ja een voorstel van ........... Ik vind dat ze in deze omstandigheden geen reis naar Engeland moeten verkopen
Beste Maarten, Eind november, een periode waarin voor Engeland reeds reisadvies oranje van toepassing was, heeft u een voetbalreis geboekt naar de wedstrijd Tottenham Hotspur - Engeland. Het totaalbedrag van de boeking was € 762,77 voor 2 personen inclusief vlucht / hotel en tickets lange zijde. Er is echter 50% aanbetaald want een 2e factuur is nooit door u voldaan binnen de betaaltermijn. In de periode tot de wedstrijd veranderde de Engelse overheid de inreisregels. Het was noodzakelijk geworden in quarantaine te gaan tot de uitslag van de dag 2 bekend was. Hiervoor volstond een antigeen test en was een quarantaine niet van toepassing. Dit werd echter door u ontkent, er zou nooit getest hoeven te worden. Tevens heeft u nog gedreigd met "slechte reviews" om uw gelijk te halen. Als organisatie hebben wij aangeboden om de reis om te boeken naar een andere periode of een andere competitie in een ander land. Dit was niet gewenst; want dit waren niet bekende clubs en u was daarbij niet bereid om bij te betalen. Echter het wijzigen van een vlucht of een bezoek aan een andere wedstrijd waarbij nieuwe tickets moeten worden aangekocht brengen nu eenmaal extra kosten met zich mee. Vervolgens hebben wij aangeboden om de reis te annuleren en u te gedeeltelijk te refunden. Hierbij zouden wij de tickets opnieuw in de verkoop zetten en tevens het hotel annuleren. De vlucht was non refundable. Hierop is gereageerd met "probeer de tickets maar te verkopen, ik reis toch niet af naar Engeland". Op basis van dit bericht geeft u echter nu aan dat u niet heeft geannuleerd. U verwijt ons tevens dat wij als organisatie u een reis hebben verkocht naar Engeland. Als organisatie blijven wij deze reizen verkopen; het is namelijk niet aan ons om te besluiten of iemand wel of niet wenst af te reizen. U als klant dient deze keuze zelf te maken en daarbij ook de consequenties te dragen. Daarbij nemen wij als organisatie onze verantwoordelijkheid indien code rood van toepassing is, of het event wordt gespeeld zonder publiek. Echter dit alles was niet van toepassing. Het klopt inderdaad dat u nu uw geld kwijt bent. Echter geldt dat ook voor ons. Spijtig te vernemen dat u ontevreden bent, echter COVID is reeds vanaf maart 2020 actief en als organisatie kunnen en willen wij hierin niet alle verantwoordelijkheid dragen. Als u in de huidige tijd een reis boekt, en zeker naar een oranje reisbestemming, bent u op de hoogte van een verhoogd risico en draagt u als klant ook een eigen risico. Ondanks dit alles hebben wij getracht te komen tot een passende oplossing, echter was er gezien uw stellingname hierin geen ruimte. Soms moet je dan tot de conclusie komen dat iets niet werkt..... Sportieve groet, Voetbalreizen.com
Alle informatie was uitgebreid en zeer nuttig. Milaan is een geweldig stad om te bezoeken. Het SAN Siro is een iconisch stadion met geweldige supporters!
Fantastisch weekend in Madrid gehad. Tot in de puntjes goed georganiseerd. Het hotel lag een straat verder dan het stadion. Al met al alle lof voor Voetbalreizen.com. Wij gaan als gezin alvast bedenken waar we de volgende keer heen gaan. Ook dan zullen we weer gebruik maken van Voetbalreizen.com.
Goede prijs kwaliteit verhouding en goede service! Hotel was top!
Tijdje op zoek geweest naar een voetbal travel site die zowel betrouwbaar als betaalbaar is. Kwam hier op uit en heb geen spijt. We boekten onze trip 2 maanden van te voren. Het duurde even voor we informatie kregen over de trip, maar ze hebben een 24/7 chat service. Daar werd ik verzekerd dat ik binnen een maand voor de wedstrijd een mail zou krijgen met alle informatie. Dit klopte ook en in de mail stond alles wat we nodig hadden in een goed overzicht. We kregen zelfs een pdf-document waar precies in stond hoe we van het hotel naar het stadion en het vliegveld moesten en vice versa, met exacte tijden en busroutes. Heel handig! Ook werd onze wedstrijd door de Premier League verplaatst van 30 november naar 2 december, waardoor onze reis niet meer klopte. Daardoor moest onze terugvlucht verplaatst worden naar een dag later. Deze kosten werden gedekt voor ons. Wel moesten we 70 euro extra dokken voor de extra nacht die er bij kwam. Ze boden ook een optie aan om een dag later te heen te vliegen, maar ook voor een meerprijs van 70 euro. Die extra kosten hadden we dus sowieso, en dat was het enige minpunt. Verder hadden ze alle informatie wat betreft de corona-maatregelen in Engeland uitstekend meegedeeld en wisten we precies wat we moesten doen om het land binnen te komen. Een paar dagen voor ons vertrek kondigde de Engelse premier nieuwe maatregelen aan voor vluchten naar Engeland en daar zaten ze meteen bovenop. Ze boden zelfs aan om de reis te annuleren of eventueel te verplaatsen, 2 dagen van te voren. Wij kozen ervoor om toch door te gaan. Al met al een top ervaring. De volgende reis boek ik weer hier.
Zeer prettig contact gehad met het reisbureau en alles was goed geregeld. Tijdens verblijf nog upgrade gekregen voor de wedstrijd. Mooiere plekken gekregen en 1,5 uur van te voren toegang tot een vip lounge. Super genoten !!
Een voetbalreis geboekt afgelopen september met de gedachte toen dat het weer kon. Blij dat we afgelopen zaterdag konden vertrekken. Goede duidelijke reisomschrijving, prettig contact per mail en telefoon. Vanwege vertraging bij vertrek, nog kort contact gehad met Tom voor advies. Dat heeft perfect uitgepakt. Een geweldig weekend, met 2 wedstrijden in een prima hotel, gelegen in centrum van Liverpool. Na het laatste fluitsignaal bedacht ik me al dat ik al weer uit zou gaan kijken naar een nieuwe reis.
Ik vond de voorbereiding erg fijn, je hoeft je daarom niet al te druk te maken over het vervoer enz.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem