Alles goed verlopen
Jaarlijks maak ik een voetbaltripje met mijn zoon naar een buitenlandse wedstrijd. Dit jaar gebruik gemaakt van de diensten van voetbalreizen.com en dat is meer dan prima bevallen. De communicatie en informatie vooraf was helder en bruikbaar. Mijn kaarten werden ongevraagd opgewaardeerd naar plekken in de business lounge (incl hapje en drankje) en dat was zeker een meerwaarde.
Naar een rommelige start vanwege verplaatsen datum wedstrijd was alles top geregeld en boek volgende keer zeker weer hier bij jullie top .
Na Barcelona en Valencia, nu in Sevilla geweest met voetbal reizen.com. Niet voor niets voor de 3e keer. Dan moet het wel goed zijn toch?
Alles prima geregeld
Voor een tweede keer boekten wij hier een voetbalreis. Deze keer met 6 personen naar een wedstrijd van Tottenham. Rondom de kerstdagen in Londen, ook deze keer weer met een perfecte accommodatie. Alles volledig afgestemd op onze wensen, tot in detail! Die derde voetbalreis gaat in de toekomst ook zeker weer bij voetbalreizen.com geboekt worden!!!
Eerste keer met deze organisatie, maar alles Rima geregeld. Ook zeer duidelijke beschrijvingen van alle transfers tussen luchthaven, hotel en stadion.
de wedstrijd ging niet door , oorzaak : Italiaanse bond. Voetbalreizen heeft op zeer korte termijn een prima alternatief geregeld n.l. een wedstrijd in de serie B Prachtige ervaring in Pescara , het leek wel of we ereburger van deze plaats waren (men vroeg zich af wat 3 Nederlanders bij een degradatieduel zochten) Nog een poosje bij de president van de club gezeten en een paar biertjes gedronken Hartstikke mooi allemaal Volgend jaar maar weer een reisje boeken
Liverpool is hot. Dat was te merken aan de stad en de club Liverpool FC. Deze ervaring zal ons altijd bij blijven. Vader en 2 zoons. Geweldig!
Super goede reis. Alles duidelijk uitgelegd en mooi op tijd met alle formulieren op te sturen. Ik had hier eerst een beetje een hard hoofd in, alles zo online regelen. Maar alles stond perfect beschreven en uitgestippeld. In het hotel alles goed geregeld. Zeker een aanrader!
Het was prima geregeld allemaal, telefonisch prima bereikbaar voor vragen, zonder wachttijden. Duidelijke omschrijvingen van OV ter plaatse om bij hotel te komen e.d.
We hebben de wedstrijd Lazio - Juventus bezocht op 7 dec 2019. De reis is naar wens verlopen, prima vlucht met KLM en de tickets hadden we al voordat we naar Italië gingen. Fijn dat er nog een handige reisbeschrijving bij de reisbescheiden zat. Kortom alles goed geregeld en ik zou de volgende keer weer voor voetbalreizen.com kiezen.
Een prima georganiseerde reis. Alle benidigde documenten op tijd. Goede communicatie. Uitstekende service en flexibiliteit nadat ik contact opgenomen had om de boardingstickets te uograden. Vanuit Barcelona gebeld en alles voor mij en mn kids geregeld. Binnen een paar uur de nieuwe boardingspassen en gegevens gekregen. Echt een aamrader!
Wedstrijd Lazio Roma - Juventus geboekt inclusief hotel voor 5 vrienden. Alle documenten en informatie op tijd aangeleverd inclusief verdere informatie van reizen van hotel naar stadion. Erg mooie plaatsen dus al met al uitstekend geregeld.
De samenwerking met Voetbalreizen moest even op gang komen; daarna ging het goed. De ontvangen mail met reisbescheiden was prima. Hierin stond duidelijk aangegeven "hoe te handelen". (NB. In het begin staat er: Je land (dit moet zijn LANDT). De Oyster-card is duidelijk een aanwinst. Voor wat betreft het hotel het volgende. Kamers & bedden: goed. Ontbijt: minimaal. Tijdens de 3 ochtenden was het steeds hetzelfde. Slechts 2 soorten vlees; dus weinig variatie. Verder een positief eindoordeel.
een ervaring om nooit te vergeten, in 2 dagen zo veel van Valencia gezien en een geweldige wedstrijd gezien. Hotel Malcom & Barret was ook zeer prettig. De rit vanaf het vliegveld naar het hotel hebben wij met de taxi gedaan en waren voor 22 euro heen en terug 19 euro ook prima te doen dus. Enige kleine aanmerking is dat het een beetje lastig was om aan de tickets te komen (Los van dat de spanjaarden niet zo goed engels spreken) maar ook dat je 3 uur van te voren al bij het stadion gewenst te zijn i.v.m. drukte. Misschien prettiger om de tickets in je hotel te ontvangen of een in dit geval spaanse beschrijving mee te geven voor de mensen achter de balie. Verder was alles op en top voor elkaar en hebben wij flink genoten. in de champions league avonden is het geweldig om in de Finnegans of Dublin een biertje te drinken met Chelsea supporters dat was echt geweldig en wat een prachtig stadion is Mestalla
Alle was perfect geregeld. Arsenal heeft helaas verloren maar daar kan Voetbalreizen niet aan doen :-)
Jammer dat de toilet niet gebruikt kon worden.
Alles klopte, een goede reis heen en terug, een prachtige wedstrijd en de accommodatie was prima. Tevens kregen we goede informatie over transport.
Alles prima geregeld, alleen de wedstrijdkaarten hadden van mij wat eerder mogen komen; nu pas op woensdagochtend. Heb ook medewerker gesproken op disndag en ik zou ook de e-tickets ontvangen op mijn mail, maar die heb ik nooit gezien.
Goed georganiseerde reis, alles verliep volgens het vooraf toegestuurde programma, prettige reisleider en prettige chauffeur.
Leuk appartement, goede omgeving en alles prima geregeld. Gaan we zeker nog een keer doen!
Mooi stadion, wedstrijd begon mat. Aan het eind kwam wedstrijd in beweging. Jammer voor West Ham was dit te laat. Apart dat supporters pas vlak voor wedstrijd hun plekje in stadion gingen opzoeken.
De reis was goed georganiseerd. Ik hoop dat er meer van dit soort reizen gepland gaan worden. Ook damesvoetbal!
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem