Goed geregeld

Mooie plaatsen en prima geregeld.

Mijn tweede ervaring met voetbalreizen, was wederom prima geregeld. Goede plaatsen in het stadion, nette hotelkamer en instapkaarten en overige reisbescheiden mooi op tijd binnen.

Was goed geregeld.

Een goede en mooie voetbalreis gehad.

Perfect georganiseerde reis, geweldige ervaring!

Ervaring om nooit te vergeten! Barcelona is een leuke stad met mooie bezienswaardigheden. De sfeer rondom het stadion voorafgaand aan de wedstrijd is compleet anders dan in Nederland. Daarnaast is het een geweldig stadion.

Goed geregeld.

Alles goed geregeld, kaarten op tijd ontvangen. Zelfs route beschrijvingen vanaf verschillende stations naar het hotel, ondanks dat we met eigen vervoer gingen. Werd gewaardeerd!

was geweldig

het enige wat ik niet goed was dat er in de routebeschrijvng stond dat ik de tram moest pakken nadat ik uit de trein was gestapt naar mijn menig was het een soort metro maar duidelijk geen tram dat vond ik verwarrend voor de verdere rest was alles prima geregeld

Waar gemaakt wat ze van te voren beloofden.

Geweldig, alles klopte. Locaties, waar de kaarten opgehaald moesten worden, route beschrijving. Mooie plaatsen in het stadion. Gewoon goed geregeld.

Aanrader. Prima geregeld.

Prima communicatie, proactief een upgrade aangeboden die meer dan goes uitviel. Wil je naar een voetbalwedstrijd in het buite land? Twijfel niet en geef deze deze mensen een bel.

Prima trip en mooie sfeer in het stadion

Goede trip gehad met m’n zoon; Celtic is aanrader

Het was een fantastische voetbalreis

Wij hebben een geweldige voetbalreis beleeft naar Lissabon. Tijdens deze trip hebben wij de wedstrijd Benfica - FC Porto bezocht. Een leuke wedstrijd in een geweldig stadion, met een goede sfeer. De temperamentvolle en trotse Portugezen hebben 90 minuten achter hun elftal gestaan. De reis was uitstekend verzorgd. Er werd vanuit Voetbalreizen.com voldoende en duidelijk gecommuniceerd. De wedstrijdkaarten lagen netjes op ons te wachten en wij hadden perfecte zitplaatsen in het stadion. Bijna op de middellijn. Het hotel was prima, lag vrij centraal en was goed bereikbaar met de metro. Al met al een hele leuke reis. Mijn volgende voetbalreis boek ik zeker weer bij Voetbalreizen.com

Helemaal top

Alles perfect geregeld hele duidelijke reis beschrijving en een goede prijs verhouding

Prima ervaring, alles goed geregeld.

Voor herhaling vatbaar, alles goed en duidelijk geregeld. Volgende keer zeker weer via vietbalreizen.com

Prima geregelde reis 👍🏻

De informatie welke ik meekreeg klopt exact met hoe het er daadwerkelijk uitzag en geregeld was.

Pluspunten

Persoonlijke begeleiding, tickets via officiële hospitalisatiemogelijkheden van de club, heldere communicatie via e-mail, duidelijke instructies omtrent afhalen tickets etc.

Communicatie kan af en toe iets sneller.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bereikbaarheid, deskundigheid en flexibiliteit.

We hadden een afwijkend arrangement. Dit kwam in de factuur/ overeenkomst niet duidelijk over. Dit was nog een telefoontje waard vonden wij.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

beoordeling zegt genoeg

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle reactie op vragen, routebeschrijvingen helder.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed georganiseerd, alles liep gesmeerd

wij gingen met de boot vanuit Hoek van Holland en sliepen 1 nacht in Londen. Echter was dit aan de rand van de stad (nabij Heathrow). dit betekende voor ons 70 min heen en 70 min terug reizen. Wellicht beter om 2 overnachtingslocaties aan te bieden (1 voor de vliegers bij het vliegveld, 1 voor de bootgangers meer nabij het centrum).

Pluspunten

Op elk gebied , prima ervaring , alles tot in de puntjes verzorgd , had zelf de vliegtickets geboekt , maar hotel en wedstrijdtickets ( hele mooie plaatsen ) via voetbalreizen , alles klopte en mooi op tijd geleverd en goede informatie , bedankt superweekend gehad met mijn kleinzoon

Niets alles prima

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed geregeld

Hotel Colony is qua faciliteiten mogelijk 3 sterren; qua inrichting eerder 2. Ontbijt was echt slecht; nog nooit zo’n matig ontbijt gehad. We hebben daar ongtwijfeld voor moeten betalen; dat zou niet moeten kunnen. Plekken in stadion waren prima en routebeschrijving ook.

routebeschrijvingen klopten niet helemaal

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nu toe altijd goed

Communicatie van te voren over waar de toegangskaarten bezorgt worden ! Na telefoontje bleek dat ze in hotel werden bezorgt , kun je beter gelijk vermelden

Willemsplein 5 - 2

6811 KA Arnhem