Pluspunten
Alles was top geregeld. De benodigde documenten ruim van tevoren gekregen. Duidelijke beschrijving hoe alles in z'n werk gaat. We hadden een prima hotel en het ophalen van de kaarten bij het stadion van Wolverhampton ging zonder problemen.
VerbeterpuntenNiets.
Pluspunten
Duidelijke uitleg om de voetbalreis zo goed mogelijk te laten verlopen, tevens ook leuke tips erbij. Zeker voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Goed georganiseerd en duidelijke beschrijving. Zeer tevreden en een leuk weekend gehad
VerbeterpuntenHotel Ashley viel tegen slechte kamer en verstopte douche
Pluspunten
Voor de 2e keer een trip gemaakt eerst Tottenham en 2 weken geleden Newcastle united kan niet anders zeggen helemaal top, ook met vragen kun je altijd terecht bij deze toppers.
Pluspunten
De communicatie verliep zeer vlot. Met dat de reis omgeboekt moest worden omdat de ene match niet door ging hebben we snel een ander alternatief gekregen. De duidelijke uitleg voor de reizigers qua routes ter plaatse is zeer handig zodat je zelf het niet moet uitpluizen.
VerbeterpuntenMijn vriend en zijn maten hadden uiteindelijk wel minder goede plaatsen dan deze die in de mail aangegeven waren.
De informatie over de reis mag iets eerder.
Pluspunten
Eerste keer dat ik via voetbalreizen geboekt heb, afspraken zijn heel netjes nagekomen, alle documenten komen laat, maar wel volledig volgens afspraak, en op tijd!
Pluspunten
Administratie en documenten keurig op orde. Reisbescheiden voorzien van goede en bruikbare tips!.
VerbeterpuntenIn de reispapieren werd niet geadviseerd om met de trein vanaf Luton airport uit te stappen bij station St. Pancras/Kings Cross en vanaf daar de Piccadilly lijn naar het best western Sarophine hotel te nemen. Uitstappen bij Hammersmith. Toch is dit verreweg de snelste en makkelijkste verbinding met maar een overstap. Tip; het is een prachtige wandeling langs de Thames van het best western hotel naar Craven cottage! Ongeveer 25 min.. lopen.
Pluspunten
Duidelijke site Goede klantcommunicatie Grote keuze
VerbeterpuntenUpgrade naar beter hotel voldeed niet aan verwachtingen. Deed aanvraag voor extra nacht kreeg veel te hoge prijs zelf hotel geboekt voor 100 euro minder maar vele male beter Avni kensington is ouwe zooi en waardeloos ontbijt, denk dat de marge erop te veel is Locatie wel goed
Pluspunten
Alles top geregeld Zo hoort het en niet anders Ga zo door dan zie je me zeker terug
VerbeterpuntenHelemaal geen
Pluspunten
Alles was super geregeld, goede vlucht, goed hotel en super vip plaatsen bij de wedstrijd Liverpool Chelsea.
Pluspunten
Uitstekend verzorging, mooie plaatsen, goed hotel, prima reis. Eigen inbreng mbt een andere vlucht werd goed opgepakt. Flexibel en meedenkend. Vooraf gedetailleerde info over reis van vliegveld naar stadion. Goede prijs en perfect kwaliteit
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Alles goed geregelt
Pluspunten
Er werd gehoor gegeven aan de voorkeursplaatsen die gevraagd waren en de online tickets waren voor ons zeker een uitkomst. Mijn vriend had de tijd van zijn leven!
VerbeterpuntenOp de dag zelf kon ik het niet laten om op te zoeken of er nog plaatsen waren, hierbij kwam ik er achter dat de prijzen van de tickets zo'n 60 euro per kaartje goedkoper waren dan de prijs die ik betaald bij voetbalreizen.com. ik begrijp dat er extra commissies gevraagd kunnen / moeten worden om de boel draaiende te houden maar ongeveer 120 euro meer vragen vond ik persoonlijk best wel veel.
Pluspunten
Ivm met uitvallen van de vlucht, supersnel opgelost zodat we dezelfde dag nog konden vertrekken. TOP!
Pluspunten
Exact verlopen zoals gebriefd werd.
VerbeterpuntenHotel wat verouderd. Ontbijt zwak. Ligging nogal ver van centrum.
Pluspunten
zeer professioneel, correct en afspraken goed nagekomen. Mooi Hotel ook
Pluspunten
Alleen maar positieve punten. Duidelijke site, na boeking goede documentatie
VerbeterpuntenNiet direct een verbeterpunt maar met de metro kan je heel makkelijk van de luchthaven, lijn M9 en M1 naar hotel Glories komen en via lijn M5 zit je in 30 minuten van de familia bij Nou Camp.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem