Pluspunten
Alles goed geregeld. Fijn contact
VerbeterpuntenDe groep kreeg een mail over de wedstrijd Liverpool, dat ze daar ook heen konden. Jammer dat wij deze mail niet hebben gekregen.
Pluspunten
Ga zo door !!
Pluspunten
Klantgericht!
VerbeterpuntenN. v. t.
Pluspunten
Alles goed geregeld. Echter waarschuwing voor de taxi's was op z'n plaats geweest. Jullie gaven aan dat de kosten vanaf het vliegveld naar het hotel en terug per rit tussen d 20 en 30 euro bedraagt. 2 Keer zijn we dan bij de benen genomen. De teller stond op Euro 31 en we moesten beide keren Euro 10 extra betalen.
VerbeterpuntenWaarschuw voor de taxichauffeurs in Spanje.
Pluspunten
Erg tevreden. Alles was goed geregeld. Kregen alles netjes thuis gestuurd en ook bij het hotel was alles goed geregeld. Vragen over de mail werden netjes beantwoord
VerbeterpuntenEvt wat meer tips om te bezichtigen of eten. En evt de barcelona kaart aanraden ivm vervoer
Pluspunten
reageert snel en compleet op vragen. Het bedrijf had alles perfect geregeld voor ons.
Pluspunten
Correcte communicatie & opvolging van dossier
VerbeterpuntenTips over transport na de match. Geen openbaar vervoer meer na de match in Napels en beperkte beschikbaarheid van taxis. We zijn wel terug in hotel geraakt mits de nodige moeite & beperkte kennis van italiaans...
Pluspunten
Top geregeld! Ook top dat er een duidelijke omschrijving van route van/naar hotel en voetbal bij zat.
VerbeterpuntenGeen. Misschien wat tips over de stad zelf.
Pluspunten
heldere, snelle en informatieve communicatie. Proces van aanvragen, bestellen tot leveren van de bescheiden gaat erg soepel. Al 2x gebruikt gemaakt van de diensten van Voetbalreizen en kom er zeker weer terug.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima geregeld Goed gehandeld met bij boeken extra bagage
VerbeterpuntenMisschien offerte telefonisch doornemen
Pluspunten
Een heel prettig contact en alles was goed geregeld.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede duidelijke communicatie en volledige informatie over de reis
VerbeterpuntenExtra kaarten voor een andere wedstrijd bij bestellen bleek behoorlijk prijzig. Uiteindelijk zelf voor minder dan de helft kunnen bestellen. Als de hoofdreis is geboekt zou dat als extra service voor een marktconforme prijs netjes zijn aangezien de marges al behaald zijn.
Pluspunten
Wat een ervaring! Alles werd me optijd doorgestuurd en opgemaakt. Zullen zeker terug boeken via voetbalreizen! Gewoon weg super!
VerbeterpuntenGeen! Alles was top geregeld!
Pluspunten
Fijn dat je een route krijgt van vliegveld naar hotel en van hotel naar voetbalstadion Alles is prima geregeld je hoeft alleen maar het vliegtuig in te stappen en de metro/bus etc
Pluspunten
Perfect geregeld en heel duidelijk in de communicatie. Onze reis, het verblijf en de tickets voor de voetbalwedstrijd waren ruim op tijd en we hadden een schitterende plek in het stadion. Dik tevreden.
Pluspunten
Goede communicatie en prima combi reis, hotel en wedstrijd. Gedetailleerde routebeschrijvingen!
Pluspunten
Alle prima geregeld en gecommuniceerd. Wij hebben een super weekend gehad. Alles was perfect geregeld. Mooi hotel en duidelijke informatie.
VerbeterpuntenTip: zet in de te ontvangen documenten dat tassen verboden zijn in het stadion. Wij waren hier niet van op de hoogte. Bij de een was na lang in de rij staan wachten het argument dat de rugzak te groot was en ingeleverd moest worden bij een bewaarpunt. Mijn rugzakje was aanzienlijk kleiner (ik stond in de vrouwen wachtrij) en werd uiteindelijk ook teruggestuurd naar de bewaarcontainer met de melding dat tassen (ook al was mijn tasje nagenoeg leeg) in alle formaten verboden zijn. Allemaal geen probleem, maar we hebben veel tijd verspild met onnodig in rijen staan wachten. Dit zou opgelost kunnen worden door op de voucher te printen dat tassen verboden zijn zodat je er rekening mee kunt houden. Alleen een mini mini mini tasje voor je beurs en een klein dingetje is toegestaan. Achteraf bleek ook dat de Dotmund fans allemaal tas-loos naar het stadion komen.
Pluspunten
erg goed verzorgd van de aanvraag tot de levering. prima voor elkaar
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en/of opmerkingen en keurig geregelde trip!
VerbeterpuntenAlleen dat de taxi's in Lissabon niet meer witgroen maar nu zwartgroen zijn
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem