Pluspunten
Communicatie zeer goed en snel alles geregeld, zelfs last minute! Kaartjes lagen netjes bij ons klaar in het hotel ! Perfect en ik boek zeker nog een keer!
VerbeterpuntenGeen in mijn ervaring!
Pluspunten
Extra uitleg over de routes naar het hotel en het stadion, zeer handige extra! Ook het afhalen van het ticket was prima uitgelegd.
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, snel handelen, goede communicatie over de reis. Ik heb vooral de uitgebreide routebeschrijving van vliegveld naar hotel en van hotel naar stadion enorm gewaardeerd. Super handig en alles klopte.
Pluspunten
Tot in de puntjes verzorgd! Veel gebruikt: de aanwijzingen voor gebruik openbaar vervoer van en naar luchthaven/hotel/stadion etc. Top!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Alles wat top geregeld en gecomuniceerd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle reactie op mails. Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenAls de tickets binnenkomen en er staat een bedrag op en je betaald 2,5x zoveel aan een bedrijf voelt dat niet altijd lekker.
Pluspunten
Goed geregeld , paar keer prima advies.
VerbeterpuntenDenk eens aan mogelijkheden parkeren vliegveld in pakket
Pluspunten
Heldere en tijdige communicatie via mail.
VerbeterpuntenHalte bus op heenreis klopte niet met omschrijving. Hierdoor te laat uitgestapt. Hotel heeft klaarblijkelijk 4 sterren, maar is wel wat gedateerd. Plek in stadion had idealiter lager gekund
Pluspunten
alles is prima verlopen
Verbeterpuntenruim van tevoren de papieren ontvangen ,dit svp aanhouden zo vorige keer was het erg kort ervoor aangeleverd
Pluspunten
Alles was goed geregeld,geweldige ervaring.
Pluspunten
Rechtstreekse communicatie mogelijk(telefoon) met duidelijke antwoorden Afspraak is afspraak
Pluspunten
Topkaarten geregeld. Bieden goede arrangementen. Ik zal zeker nog een keer een voetbalreis bij jullie boeken, want kijkend naar het totaalplaatje was het wel een fantastische ervaring en trip! Bedankt
VerbeterpuntenIets duidelijker zijn in antwoorden naar klant wanneer die ergens om vraagt. Ik ben naar Benfica-Ajax geweest en had vooraf gehoord van vrienden die naar Barcelona-Psv en Bayern-Ajax waren geweest dat het soms best lastig kan zijn om bet stadion in te komen als Nederlander. Was geen probleem volgens jullie. Was daar behoorlijk huiverig voor dat het wel lastig ging worden. Maar jullie konden mij eigenlijk op geen enkele overtuigende manier bevestigen dat het geen probleem zou zijn. En dat bleek ook maar want we hebben er nog tegen moet lullen bij het stadion om naar binnen te mogen. We moesten namelijk langs het uitvak. Waar natuurlijk genoeg politie stond. Uiteindelijk wel gered maar was kantje boord. Laatste minpuntje is toch wel dat er voor een kaartje en vrij hoof bedrag gerekend is door jullie. Volgens mij ruim boven de €100, terwijl je op een plek komt te zitten die €45 is. Goede plekken, daar niet van, maar dan kan het kaartje bij jullie ook wel iets schappelijker.
Pluspunten
Alles netjes geregeld en met vragen wordt netjes behandeld
VerbeterpuntenParkeerplaats regelen. Een vertrouwd adres hebben. Ben nu al 3 weken bezig om geld terug te krijgen van de gereserveerde parkeerplaats die vol bleek te zijn. Hebben me naar vliegveld gestuurd. Gevolg ben nu 90 euro kwijt voor 3 dagen. Gereserveerd bij Parkcate. Weet niet of jullie hierin is kunnen betekenen
Pluspunten
Wij zijn naar een wedstrijd van QPR geweest. hele reis was goed maar zitplaatsen in stadion zeer slecht. Dit kwam doordat we bovenin zaten en tegen een muur aan keken. We konden hierdoor wedstrijd wel volgen maar niet de tribunes aan de overzijde en achter 1 doel.
Verbeterpuntenbetere zitplaatsen regelen.
Pluspunten
Alles perfect geregeld. Wat ze beloven, word waargemaakt.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle reactie op de mail. Duidelijke uitleg over verschillende transfers.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
We hebben een erg mooi weekend gehad in Napels, met als kers op de taart de wedstrijd Napoli - AS Roma. We werden vooraf voldoende geïnformeerd via de mail en kregen ook snel een heldere reactie op onze vragen. De wedstrijdtickets lagen keurig op tijd bij de receptie van het hotel. We waren ruim op tijd in het stadion en hebben genoten van de sfeer, de wedstrijd zelf was helaas iets teleurstellend, maar dat weet je vooraf natuurlijk niet. Al met al was de complete reis top verzorgd!
VerbeterpuntenWe zagen op de wedstrijdtickets dat twee van ons naast elkaar zouden zitten in het stadion, en één 15 stoelen verderop zou zitten. Dit vonden we wel wat jammer. Maar aangekomen in het stadion bleek dat het niet uit waar je ging zitten in het vak. Maak dit vooraf duidelijk bij je klanten, zo worden ze (achteraf gezien onterecht) niet teleurgesteld dat ze niet naast elkaar zitten. Het is wie het eerst in het stadion komt, wie het eerst maalt.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem