Pluspunten
Duidelijke communicatie met persoonlijk tintje
Verbeterpuntenplattegrond van stadion met aanduiding vak. neem frankfurt op in de lijst van bezochte clubs - nu koln aangevinkt
Pluspunten
komen de afspraken, en reageren direct op een vraag/ probleempje
Pluspunten
Snelle hulp bij klein probleemje met de tickets.
Pluspunten
Communicatie en snelheid van het reageren
VerbeterpuntenHet Hotel personeel NOVO Hotel beter instrueren, bij aankomst werd ik publiekelijk gevraagd om te te betalen, uitgelegd dat ik al heb betaald, kreeg ik de opmerking dat ze geen betalingen hebben/hadden ontvangen, ik gaf aan dat ze misschien op een andere naam moesten zoek, hadden ze ook geen betalingen ontvangen voor ons, ik vond de receptie in het hotel niet vriendelijk, s'avonds kregen wij de sleutels van onze kamer, excuses voor hun houding moet nog komen.
Pluspunten
Ik heb een leuke voetbalreis naar Valencia gehad.
VerbeterpuntenIk vind het omboeken van 1 persoonlijk voor 206,- euro extreem veel geld. De totale reis was 246,- euro. Echt te gek voor worden.
Reactie Voetbalreizen.com: het omboeken van een reis is altijd kostbaar. Vliegmaatschappijen berekenen hiervoor hoge kosten. Deze kosten hangen af van de maatschappij, echter ligt deze vaak rond de € 60,- per enkele vlucht en het verschil in tarief (tarief oorspronkelijke vlucht en tarief van de nieuwe vlucht). Deze kosten worden dan ook door ons aan de klant in rekening gebracht. Dit verklaart dan ook de vermelde prijs.
Pluspunten
Uitermate goed georganiseerd en doordat alles zo in de puntjes gedocumenteerd aangeleverd werd, hebben wij een zorgeloze reis gehad. En uiteraard een mooie wedstrijd gezien.
Pluspunten
dit was de 2e keer via voetbalreizen. het is ons wederom zeer goed bevallen ondanks ons stressmoment dat de kaarten niet bij de hotelreceptie lagen.. het noodnummer gebeld en perfect geregeld via een koerier.we waren nog ruim op tijd bij het stadion !
Pluspunten
Goede service, snel en correct. Alles prima geregeld. Genoten van een lang voetbalweekend Londen! We (mijn zoon en ik) arriveerden vanuit Eindhoven op zaterdag 24-2 om 8.00 lokale tijd in Londen zodat we de hele dag de tijd hadden om Londen in te gaan. Via internet hebben zelf kaarten gekocht om de wedstrijd Fulham-Wolverhampton te bezoeken op die avond. Zondag 25-2-18 hebben we de League Cup Final op Wembley bezocht; Arsenal FC - Manchester City FC. (Club Wembley Tickets). Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we eerst nog een bezoek gebracht aan het Emitates Staduim (Arsenal). We vlogen terug op maandagavond zodat we ook deze dag nog volop konden genieten.
VerbeterpuntenIn reisinfo staat dat dichtstbijzijnde metrostation bij Hilton Islington Tree station Kings Cross St.Pancras is. Reis door naar station Angel, dit ligt echt om de hoek nog dichter bij het hotel.
Pluspunten
Alles prima geregeld. Beschrijving trein, metro, tram duidelijk. Prima hotel.
Pluspunten
Het was goed geregeld. Met een duidelijke reisbeschrijving naar het hotel en stadion. Ook werden hierin goede tips geven mbt openbaar vervoer.
Pluspunten
duidelijke communicatie komt afspraken na
VerbeterpuntenWe hadden vaste stoelnummers op deze stoelen zaten andere mensen, hierdoor moesten sommige mensen naar een ander vak
Heb als bedrijf geboekt, maar nog geen factuur ontvangen.
Pluspunten
zeer snelle betrouwbare service, op zaterdag gebeld voor tickets in londen voor zondag en gewoon perfect geregeld!
Pluspunten
Alles is heel goed geregeld en verzorgd
Pluspunten
Goed geregeld, goede communicatie en snel met antwoorden.
VerbeterpuntenKamer was opzich goed, alleen het raam/balkon deur was enkel glas en had grote kieren. De straat was super rumoerig tot 7:00 in de ochtend. Geen oog dicht gedaan die nacht.
Pluspunten
Twee weken geleden ben ik naar Bayern Munchen – Schalke 04 geweest en afgelopen weekend naar Paris St Germain – Olympique Marseille. Beide wedstrijden heb (incl. hotel) via jullie geboekt en ik wil jullie bedanken voor twee fantastische weekends. We hebben genoten mede dankzij het feit dat alles door jullie goed was geregeld. Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen.
Pluspunten
Alles top geregeld, de oorspronkelijke wedstrijd was verplaatst. Voetbalreizen heeft een alternatief geregeld en bij aankomst in hotel lagen de tickets inclusief sjaaltjes klaar bij de balie. Top service en een top weekend.
Pluspunten
Alles was prima geregeld. Duidelijke informatie over route en reistijd naar het Stadion etc.
Pluspunten
Snelle en uitgebreide informatie
VerbeterpuntenVertrektijd retourvlucht klopte niet.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem