Pluspunten
Goede communicatie, en alles tot in de puntjes goed geregeld. Heb alleen 'n klacht over 't hotel, waar ik en mijn maat niet over de laatste avond/nacht tevreden over zijn. Maar dat zal wel via de mail moeten...
VerbeterpuntenZou 't niet weten.
Pluspunten
Ik heb twee tickets besteld voor Valencia CF - FC Barcelona. De tickets waren, zoals afgesproken, op te halen bij het stadion. Ik ben op zich tevreden dat ik op deze manier gemakkelijk aan tickets kon komen. De communicatie met voetbalreizen.com was ook helder.
Verbeterpunten- Wij hadden plekken met beperkt zicht, vanwege een hek circa 2 meter voor onze plekken. Dit was vooraf niet duidelijk. - Ik vind de marge van 29% die dit bedrijf pakt op de aangeboden voetbaltickets vrij hoog. Ook vind ik het enigszins dubieus dat tickets, nog voor de verkoop is begonnen, worden aangeboden via sites als voetbalreizen.com.
Wij hebben een samenwerking met Valencia CF zodat wij op voorhand tickets mogen aanbieden voor wedstrijden van Valencia CF. Dit is ook de reden dat tickets door de hoofdboeker op basis van ID/paspoort moeten worden afgehaald. Het stadion van Valencia FC heeft hekken zodat men niet veld op rent, zo als in vele andere stadions........... De klant heeft voor deze topwedstrijd € 90,- per persoon betaald (totaal € 180,-). Dit betreffen de kosten voor inkoop en de geboden service vanuit ons bedrijf.
jammer dat de plaatsen in stadion niet bij mekaar waren (tegenovergestelde kant van stadion zelfs)
Pluspunten
Kaartjes lagen op naam klaar in het stadion. Binnen 10 minuten na aankomst bij het stadion de tickets ontvangen. Duidelijke antwoorden op vragen via de telefooon.
VerbeterpuntenBevestiging van de tickets is vrij onduidelijk beschreven (deze ontvang je op je mail). Hier mag wel iets duidelijker in staan, welke tickets je hebt besteld, waar je ze kan ophalen, e.d.
Pluspunten
Ik heb een geweldig reis gehad en een leuk wedstrijd gezien.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Wat een super ervaring. Alles was perfect geregeld. Zelfs vip kaarten kregen we nog, echt geweldig.
Pluspunten
Afspraken worden waar gemaakt! Prima hotel en tickets geregeld!
Pluspunten
krijgt gelijk juiste info, ook als je iets wil wijzigen.
VerbeterpuntenEr was door ons gevraagd om een hotel in de buurt van het stadion te zoeken. Dat was ook gebeurd, alleen kregen we daar als ontbijt een box met 1 pakje melk cornflakes 1 muffin en 1 pakje sinaasappelsap. Dit was niet goed en ook niet lekker. Volgende keer gewoon zeggen dat een ontbijt in dat hotel er niet is. Wij hadden wel geboekt inclusief ontbijt, maar dit sloeg nergens op.
Pluspunten
Stipte uitvoering van alle besproken afspraken
Pluspunten
Perfecte organisatie .
VerbeterpuntenEen stadplan had het zoeken naar het hotel nog makkelijker gemaakt. In het hotel was de kamer nog niet klaar, maar ... mits betaling van 10 Pound zou dit kunnen geregeld worden.( niets met de organisatie te maken , enkel het personeel van de balie van het hotel.
Pluspunten
Goede communicatie via e-mail
Pluspunten
Alles was top geregeld en super gelegen. Goede plekken dus topweekend gehad!
Pluspunten
Prima organisatie. Alles verliep vlekkeloos. Duidelijke informatie.
VerbeterpuntenOntbijt hotel Marconi viel tegen voor een 4 sterren hotel.
Pluspunten
Snelle adequate afhandeling en communicatie.
VerbeterpuntenHet vasthouden van het enthousiasme van de medewerkers want dat is top!!
Pluspunten
Goede communicatie, afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
Aanbod + communicatie
VerbeterpuntenTe hoge (ticket) prijzen. Tussen klant en bedrijf was communicatie goed, maar bij het bedrijf zelf niet!
De klant heeft via de site een boeking gemaakt om een wedstrijd van Tottenham Hotspur te bezoeken. Na de vaststelling van deze wedstrijd was het mogelijk om een 2e wedstrijd te bezoeken. De klant heeft achteraf via de mail ook tickets aangekocht voor de wedstrijd van Brentford. Bij het bijbestellen van deze tickets hebben wij helaas een fout gemaakt. In verband met onze contacten met de club, waren wij instaat om nieuwe tickets te organiseren en klaar te leggen bij het ticketoffice, zodoende kon de klant de wedstrijd alsnog bezoeken. De klant heeft zeker een punt dat wij hierin in eerste instantie tekort geschoten zijn, echter hebben wij hierin direct zorg gedragen voor een oplossing.
De aanwijzingen voor de reis naar ons hotel klopte niet helemaal qua reizen met de Underground.
Pluspunten
Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd zoals afgesproken. Dik voor mekaar!
Pluspunten
Goed geholpen! Volgende wedstrijd weer via Voetbalreizen.com
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem