Pluspunten
Alles goed geregeld. Goede routebeschrijvingen. Goed aanbod.
VerbeterpuntenReispapieren iets eerder versturen. Nu 2 dagen.
Pluspunten
De toezending van de kaarten is prima geregeld. Ook het noodnummer dat je wordt gestuurd vind ik een prima initiatief. Waren ook erg tevreden over de plaatsen in het stadion.
VerbeterpuntenAl eerder telefonisch aangegeven dat er duidelijk aangegeven moet worden op de site dat de prijs van de kaarten nog flink kan wijzigen. In ons geval hebben wij 35 euro per kaart meer betaald dan de kaart bij afgifte kostte. Wanneer dit van tevoren duidelijk was gemaakt hadden wij een meer overwogen beslissing kunnen nemen om al dan niet te wachten met de vroege aankoop.
Pluspunten
Goed georganiseerd
VerbeterpuntenHotels dichter bij luchthaven
Pluspunten
alles was prima geregeld, het inchecken voor de vlucht, de beschrijving van het hotel naar het stadion /vliegtuig e.d. heel fijn dat dit er bij zat.
Pluspunten
In principe wordt alles voor je geregeld. Top!
VerbeterpuntenEcht een heel groot minpunt vond ik dat ik op de heenreis met Ryanair niet naast m’n eigen zoon in het vliegtuig mocht/kon zitten. Eigenlijk vind ik dat niet acceptabel. Verder waren de kaartjes voor de Camp Nou experience vergeten bij de reisbescheiden. Na een belletje is dit alsnog geregeld.
Helaas heeft RyanAir haar policy aangepast, zodoende dient u als klant ter alle tijden extra bij te betalen om de garantie te hebben naast elkaar in het vliegtuig te zitten. Waar het ons in het verleden lukte dit aan te bieden zonder meerkosten, wordt dit helaas door RyanAir nu onmogelijk gemaakt. De meerprijs voor stoelen naast elkaar bedragen ongeveer € 12,- tot € 20,- per persoon voor een retourvlucht (afhankelijk van de route). De klanten krijgen nu de keuze of men hiervoor wel niet extra willen betalen en zodoende of men wel of niet de garantie wil hebben om naaste elkaar te zitten.
Pluspunten
Prima service, zijn altijd behulpzaam als je met lastige vragen komt en willen zo goed als mogelijk helpen.
Pluspunten
Op het laatste moment nog een aanpassing van stoelen in vliegtuig voor me geregeld
VerbeterpuntenAfspraken nakomen. In mail worden toezeggingen gedaan welke niet nagekomen worden. Na telefonisch contact wordt gemeld dat dit komt door ziekte en drukte. Maar hier heeft klant geen boodschap aan. Als toegezegd wordt op een bepaald moment terugkoppeling te krijgen dient dit ook geregeld te worden. Na telefonisch contact is het uiteindelijk wel geregeld.
In de communicatie met de klant zijn er helaas door ons fouten gemaakt. Zoals de klant ook schrijft was dit een combinatie van drukte en onderbezetting vanwege ziekte. Dit is inmiddels opgelost. Zowel de klant als wij kijken terug op een geslaagde reis.
Pluspunten
Vlot geregeld. Diverse mails ontvangen. Bij bellen werd er direct opgenomen. Ook na 18.00 :-). Gedetailleerde beschrijvingen over routes naar hotel, stadion en vliegveld. Een superweekend gehad.
VerbeterpuntenCommunicatie zou vooraf iets duidelijker kunnen zijn over wanneer wat geleverd wordt. De kaarten moesten op een andere plaats worden afgehaald dan aangegeven op het formulier. Uiteindelijk wel alles gelukt. Ook explicieter aangeven dat paspoortgegevens ingevuld moeten worden.
Pluspunten
alles top geregeld, mooie plaatsen in het stadion, wij boekten zelf de vliegreis was geen probleem, flexibele dienstverlening!
Pluspunten
Kerig verzorgd duidelijke documentatie en een hele sfeervolle wedstrijd
VerbeterpuntenDuidelijke uitleg direct na het boeken, zat nu wat tijd tussen waardoor onrust ontstaat
Meer informatie over vlucht zoals bagage / koffers en over de mogelijkheid om bij te betalen om naast elkaar te zitten.
Pluspunten
Met komt beloftes na en goede informatie.
Pluspunten
Als je aankomt bij het hotel liggen de wedstrijdkaarten klaar en de reis was goed geregeld en goede stoelen in het stadion
Pluspunten
Aanbod van reizen en trips is zeer goed.
VerbeterpuntenWees en blijf klantvriendelijk als er een foutje is gemaakt.
Pluspunten
Alles top geregeld zonder zorgen
VerbeterpuntenSneller contact voordat de reis begint. 1 week van tevoren werden we gebeld over de specifieke gegevens. Wij hebben zelf eerder gebeld omdat we toch zeker willen weten dat we op reis gaan, maar dit was natuurlijk het geval. We hebben wel al eerder twee a drie mailtjes gehad maar telefonisch contact wat eerder voordat de reis begint is fijner.
Pluspunten
beschrijving van de reis was goed
Verbeterpuntenwe waren in de veronderstelling dat we een kamer met 2 x 1 persoonsbed zouden krijgen maar kregen een 2 persoonsbed / na betaling 20 pond kregen we een kamer met 2 x 1 persoonsbed / dat was een minpuntje
Klanten kiezen in het boekingsproces zelf het kamertype van verblijf. Een kamer met 2 gescheiden bedden betreft een TWIN room. Een kamer met 1 bed betreft een DOUBLE room. Standard rooms zijn overwegend DOUBLE rooms. Helaas bieden niet alle hotels deze mogelijkheden aan. Tevens zullen wij kijken of wij deze informatie duidelijker kunnen vermelden op de site.
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar Denken mee in oplossingen/ mogelijkheden Betrouwbaar Vriendelijk
VerbeterpuntenIk kan er na twee keer hier geboekt te hebben nog steeds geen bedenken.
Pluspunten
Onwijs goed georganiseerd! Mooie plaatsen in het Wembley Stadium, een hapje en drankje tijdens de rust. prima vliegtijden. Erg tevreden. We boeken binnenkort weer!
Verbeterpuntenmogelijk nog een autoverhuur erbij kunnen boeken.
Pluspunten
Goed geregeld en hele duidelijke beschrijving van reis en vervoer in Londen zelf. Daarnaast gratis upgrade van de tickets dus dat was super!
VerbeterpuntenVoorgestelde hotel dichter bij stadion kiezen.
Klanten kiezen zelf de hotels in het arrangement. Op basis van de coördinaten van de betreffende hotels worden de afstanden bepaald tussen het hotel en het stadion en tevens het hotel en het centrum van de stad. Het standaard hotel dat is inbegrepen is prijstechnisch het voordeligst, op basis van meerprijs kunt u als klant alternatieve hotels selecteren. Dit op basis van afstand, cijfer of meerprijs.
Pluspunten
Zoals altijd goed tot in de puntjes uitgewerkt. Alles klopt, geweldig.
VerbeterpuntenIets eerder de boardingpass versturen zo wel fijn zijn. (1dag van tevoren is wel kort)
Inzake de boardingpass; helaas bieden de vliegmaatschappijen niet altijd de mogelijkheid dit eerder te doen. Sommige maatschappijen hebben de policy dat online inchecken pas mogelijk is binnen 24 uur voor vertrek van de vlucht.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem