Pluspunten
Zeer toegankelijk, persoonlijk over telefoon.
VerbeterpuntenTransfer van vliegveld naar hotel behoeft aandacht. Informatie omtrent openbaar vervoer was niet actueel. Tip: geef ook meer info over de stad en aanvullende 'uitstapjes'.
Pluspunten
Snel reageren op vraag en alles is goed verlopen.
Pluspunten
Onverwacht upgrade naar VIP plaatsen, zaten bijna op het veld, met eten en drinken erbij. Kaarten lagen keurig dag voor wedstrijd klaar bij receptie en voor zekerheid krijg je ook nog een telefoonnummer voor noodgevallen. Prima service!
Pluspunten
uitgebreide uitleg en informatie alles op tijd
Pluspunten
Alles was goed geregeld, genoten van de wedstrijd!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Erg goed verzorgde reis naar de voetbalwedstrijd van Barcelona met mijn zoontje van 10. Een goed hotel op een centrale locatie waar de tickets klaarlagen. Van te voren krijg je de tickets per mail toegestuurd alsmede een reisbegeleiding. Gewoon goed
Pluspunten
Perfect geregeld hier in Nederland maar ook met de contactpersoon in Napels. Helemaal top!!!
Pluspunten
Voetbalreis was goed verzorgd, leuke wedstrijd gezien en zeker voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenEnige minpunt van deze reis was dat het hotel lawaaierig was en de kamer was vies
Pluspunten
Goed geregeld ,strak schema, zeer goede communicatie en een voortreffelijk hotel
VerbeterpuntenMisschien invloed op de plaatsen in het stadion
Pluspunten
Alles super netjes en duidelijk geregeld.
Pluspunten
Bedankt voor de voortreffelijke begeleiding bij de overboeking van onze vlucht. De betrouwbaarheid heb ik een 5 gegeven alhoewel jullie daar niet veel aan kunnen doen. Het is jammer dat Easy Yet stoelen verkoop omdat ze niet online zijn ingecheckt. Het hotel was prima en een voortreffelijke ligging t.o.v. de hoogtepunten van de stad. Ik hoop op een zo snel mogelijk oplossing voor onze kosten met betrekking tot de overboeking.
VerbeterpuntenVoor zover ik kan zien beoordelen hoef je niets te wijzigen aan deze reis prima Hotel prachtige ligging t.o.v de hoogtepunten van de stad. Je kunt er makkelijk komen met de bus.
Pluspunten
zeer heldere en stap voor stap uitleg van de reis. avond voor vertrek mailtje met vermelding noodtelefoonnummer
Pluspunten
Heldere informatie!
Pluspunten
Een 8 op de deelgebieden.
VerbeterpuntenTNT geen
Pluspunten
Allemaal SUPER geregeld. We hebben heel erg genoten! De lounge was top. De plaatsen waren top. De wedstrijd was top. Liverpool is een hele leuke stad. Het was in 1 woord GEWELDIG.
VerbeterpuntenMisschien de stad iets meer promoten
Pluspunten
Naar Barcelona - Real Madrid geweest. Uitstekend hotel, prima plaatsen. Bedrijf wederom betrouwbaar.
Pluspunten
Super informatie voor een prachtige trip. Indien je vragen heb snel bereikbaar. Prima plaatsen in stadion.
VerbeterpuntenIk lees dat hotels regelmatig overboekt zijn. Bij mij was dat ook het geval. Maar heb het gelijk zelf geregeld met de eigenaar. Kreeg gelijk een ander hotel toegewezen. Was zelfs een ster meer. Misschien iets beter communiceren met het hotel. En probeer het juiste hotel te vermelden bij de boeking. Wat er bij de boeking stond was een stuk dichter bij het centrum.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem