3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel communicatie via mail. Bevestiging boeking, betaling etc. vriendelijke medewerkers afhaalpunt in Barcelona: professioneel, snel, goed geregeld!!

ik kreeg een mail dat de wedstrijd verzet was naar een andere datum. in de mail stond dat dit verder geen effect had op onze reis. dit wisten jullie niet want wij reisden niet via jullie. voor hetzelfde geld waren wij al weer uit Barcelona vetrokken.... Ik heb hierover gebeld en toen kreeg ik een wat vage uitleg over wat er zou gebeuren als we door het verzetten de wedstrijd zouden missen.... dit mag duidelijker en scherper en in de mail zou ik geen aannames doen dat het verzetten geen consequenties heeft want dit had wel degelijk gekund. ook mag er duidelijker gecommuniceerd worden DAT er met data geschoven kan worden en vooraf checken bij klanten hoe lang ze in de stad zijn....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

vriendelijk heldere communicatie wijziging doorvoeren geen probleem

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

als je ze nodig hebt of een vraag hebt ze reageren zo snel via de mail

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

super hotel ( opgewaardeerd door extra betaling)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie en goed uitgezocht

Wat (kleine) details verbeteren zoals de de buslijn met N is nacht bus en rijd niet of nauwelijks!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie per mail, hele duidelijke route/locatie- beschrijvingen, Hotel uit voorstel niet beschikbaar, in plaats daarvan qua afstand niet zo gunstig gelegenhotel, maar helemaal goed gemaakt met gratis update van korte zijde naar lange zijde VIP bij de Spurs.

Indruk dat het heel erg druk was en dat er daardoor (deel)vragen soms onbeantwoord bleven en wat onnauwkeurigheidjes stonden in het reisoverzicht. Maar alles werd wel goed opgelost. Bij reizen over Stansted Airport tip toevoegen om vooraf online tickets te kopen bij Stasted Express Train: retour 45 euro voor 2 personen samen ipv 39 euro pp als je ter plekke koopt. Bij selecteren ander hotel ipv standard hotel niet alleen kijken naar reiservaringen andere klanten maar ook kijken naar ligging t.o.v. de te bezoeken wedstrijd(en) en vliegveld. Nu heel veel extra reistijd kwijt: prima hotel, maar lag precies aan andere kant. Wat mist is dat je als klant niet zelf kunt kiezen uit meerdere hotels. In de tips ontbreekt aanschaf Oystercard voor alle openbaarvervoer. Ook die kun je vooraf online bestellen, wel zo handig. De zondag is voor de fietstocht in het hoogseizoen (zomer) niet handig, de wachtrij was zo lang, dat de tocht te laat zou eindigen om op tijd bij WestHam aan te komen. Uitgesteld tot maandag, maar de zondagochtend nu wel verloren gegaan aan wachten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige persoonlijke begeleiding, charmant en deskundig

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alle afspraken nagekomen

Tarieven zijn fors

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima service. vragen worden zeer serieus en persoonlijk afgehandeld

Ik was mij niet bewust dat de wedstrijd verzet kon worden van zaterdag naar zondag. wellicht had ik daarop gewezen kunnen worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Communicatie is erg goed evenals de klantvriendelijkheid. De administratieve zaken waren goed en duidelijk. Kortom een perfect weekend

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed geregeld

Jammer dat de prijs die je voor een ticket jullie betaald, zoveel duurder is als de werkelijke prijs

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Direct reageren op eventuele vragen - De kaartjes lagen klaar bij aankomst - Geeft vertrouwen voor een volgende keer

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles was geregeld zoals het moest zijn. Uitstekende communicatie en alles perfect op tijd binnen. Bijzonder goed geregeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Naar Barcelona geweest. Op zich prima geregeld. Tickets en hotel waren geboekt. Geen transfer naar hotel. Wedstrijdkaarten lagen klaar.

- Ik had eerst een wedstrijd via de site geboekt, maar die bleek later al lang uitverkocht te zijn. Toch liet men mij betalen en boeken. - Ik heb heel veel geld extra voor plaatsen aan de lange zijde betaald en ben uiteindelijk onderin achter de cornervlag geplaatst. Dit vind ik misleiding.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Dit bedrijf weet van aanpakken. Fantastisch geregeld zodat we zelf geen onnodige problemen hadden! Volgende buitenlandse wedstrijd wordt zeker via jullie geregeld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heldere communicatie. veel informatie ontvangen

Hotel was niet op de hoogte dat wij 3 nachten kwamen! Was wel irritant dat wij daar mee lastig gevallen werden. Ze wilden ons er eerst na 1 nacht uit hebben. Is goed gekomen.

Willemsplein 5 - 2

6811 KA Arnhem