Pluspunten
Altijd netjes en op tijd reactie. Alles op en top geregeld.
VerbeterpuntenEerder weten welke plaatsen je hebt...
Pluspunten
Goede service voor de klant, schriftelijk en mondeling, afspraken goed uitgevoerd! Positieve ervaring over deze reis!
VerbeterpuntenOp dezelfde voet doorgaan!
Pluspunten
Tweede keer dat ik met Voetbalreizen.com een wedstrijd heb bezocht. Duidelijke reisgegevens vooraf en de bescheiden voor tijdens de reis zijn goed op orde en gemakkelijk te volgen. Prima plekken in het stadion gehad (lange zijde) met goed zicht. Sfeer in Engeland is super!
VerbeterpuntenPrima ervaring geweest. Volgende keer weer.
Pluspunten
Communicatie over mogelijk probleem goed opgelost.
VerbeterpuntenKosten van totale arrangement is behoorlijk aan de hoge kant.
Pluspunten
Perfecte uitleg van de trip, heel duidelijk allemaal.
VerbeterpuntenGeen dingen op de site zetten die uiteindelijk niet kunnen.
Pluspunten
Betrouwbaar, goed geregeld en waar voor je geld.
Pluspunten
Alles perfect geregeld!
Pluspunten
Kaliteitsvolle degelijke service. Degelijke begeleidende informatie
VerbeterpuntenUp to date houden van de openbaar vervoerverbindingen naar de voetbalstadions.
Pluspunten
Goed geregeld, goede duidelijke info
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ontzorgt volledig. Tot in puntjes geregeld.
Pluspunten
Zeer correct en duidelijk, afspraken worden perfect nagekomen.
Pluspunten
Was ook voor de 12e keer weer top geregeld.
Pluspunten
Alles wat je graag wilt in en tijdens de reis wordt keurig verzorgd Ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken, alles was goed voor elkaar
Pluspunten
Alles perfect geregeld
Pluspunten
Prima reis gehad
VerbeterpuntenInterne communicatie over een factuur die ik niet hoefde te betalen, maar die ook niet geschrapt werd kan beter. Na een belletje opgelost dus geen groot punt.
Pluspunten
actief meedenken voor oplossing (alternatieven) op maat!
Pluspunten
We zijn met 9 man een weekend naar Londen geweest voor de wedstrijd Westham - Manchester City. Zeker een aanrader, super sfeer en de wedstrijd zelf was ook zeker de moeite waard, mooie pot. Vanwege een klein probleem waren de voetbaltickets niet in het hotel aangekomen, maar voetbalreizen heeft dit perfect opgelost zodat wij ze konden ophalen bij het stadion. Perfecte service dus!
VerbeterpuntenMisschien 1 aanspreekpunt (emailadres) voor verschillende onderdelen.
Pluspunten
Alles is uitstekend verzorgd. De afspraken worden tijdig nagekomen. Goede communicatie over stand van zaken of veranderingen rondom de reis.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zijn helder en duidelijk in hun communicatie. Komen hun afspraken na en nemen persoonlijk contact met je op indien een wedstrijd wordt verplaatst en zoeken dan samen met jou naar een geschikt alternatief
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem