Pluspunten
Alles was goed gergeld en alles werd in 1 mail gestuurd met allemaal aparte bestandjes
VerbeterpuntenNiks het was prima
Pluspunten
Uitstekend georganiseerde voetbaltrip naar FCB (met in ons geval een paar dagen extra). Omgeboekt naar een alternatief *** hotel (Rialto) omdat het geadverteerde hotel vol zat. Alternatief lag op prima locatie, eenvoudig maar niets op aan te merken. Upgrade van hotel is niet nodig. Instructies en routebeschrijvingen zijn simpel en extreem uitgebreid, bijna overdreven, en 'idiot-proof'. Vijf zitplaatsen naast elkaar in het stadion, met prima zicht vanuit vak 354. Boek wel een upgrade van de tickets, met de standaard aangeboden kaartjes zit je echt heel hoog!
VerbeterpuntenOp het vlak van informatie: duidelijker vermelden welke hotel(s) beschikbaar zijn, en duidelijker vermelden welke soorten kaarten bij welke locaties in het stadion horen. Dit kan tot verwarring leiden (zoals bij ons). Wel snelle en goede reactie op vragen.
Pluspunten
Uitstekend! Alles prima geregeld
Pluspunten
Klantvriendelijk. Behulpzaam. Betrokken. Actief.
VerbeterpuntenPrijsstelling kan iets gunstiger.
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenBied wedstrijden aan in combinatie met een stedentrip. Bel degene op die onlangs een wedstrijd hebben bezocht om de ECHTE persoonlijke ervaring te polsen.
Pluspunten
Uitstekend bereikbaarheid: ik heb buiten werktijden kunnen bellen. Ik heb zelfs 06 nummer ontvangen waar ik tijdens mijn vakantie kunnen bellen. Gelukkig was niet nodig maar het geeft pretige gevoel om iemand te kunnen bellen wanneer je problemen hebt tijdens je vakantie. Vakkennis: ik heb advies en allerlei relevante informatie telefonisch en digitaal optijd kunnen krijgen. De informatie over routes waren uitstekend. Alle nodige reis bescheidingen en route beschrijvingen waren optijd binnen.
VerbeterpuntenWe mosten een borg betalen bij de balie van de hotel. Het is niet zo erg want we kregen de geld terug maar het is pretig als ik dat had geweten. In Camp Nou iedereen moestenen de rug tassen buiten laten voor veiligheid redenen waardoor we de rugtas kwijt hebben geraakt. Al ons spullen moesten we met de hand meenemen. Dat was een beetje onpretig. Als we dat hadden geweten hadden we geen rug tassen meegenomen.
Pluspunten
Alles was heel goed geregeld
VerbeterpuntenZou zo snel niet weten
Pluspunten
Goed georganiseerde trip. Informatie ook ruim voldoende. Ligging hotel ook prima, dichtbij metro, bus e.d. We hebben ons prima vermaakt.
Pluspunten
zeer goede comuncatie zeer goede organisatie alles altijd perfect geregejd
Verbeterpuntener valt niets te verbeteren
Pluspunten
Op tijd het ticket gekregen en had een goeie plaats
VerbeterpuntenWel redelijk duur
Pluspunten
Alles correct
VerbeterpuntenMisschien iets betere zit plaarsen
Pluspunten
Is top
Pluspunten
Alles goed geregeld, hotel vlucht etc.
VerbeterpuntenNaar ons idee kon je op,een snellere manier naar het stadion dan werd aangegeven door voetbalreizen.
Pluspunten
samen met mijn zoon een goed georganiseerd weekend gehad. Het hotel in hartje Parijs was goed verzorgd... het is een aanrader
Pluspunten
- Makkelijk in communicatie - Duidelijk met instructies - Weten waar ze over praten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een hele overzichtelijke site waar je makkelijk kan boeken. Bij vragen vriendelijk personeel aan de telefoon en denken mee! Heel positief was de SMS die ik in Spanje kreeg over wat te doen in noodgevallen! Niet nodig gehad!
VerbeterpuntenIets meer duidelijkheid mbt de wisselende speeltijden in Spanje, maar dat ligt hoogste waarschijnlijk niet in de handen van voetbalreizen.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem