We hebben we top weekend gehad. Prachtig hotel (in het centrum van Liverpool) en een geweldig arrangement op Goodison Park.
Geweldig weekend in Madrid gehad, Alles was goed geregeld, In een woord top!
Al een aantal keer via voetbalreizen een voetbaltrip gemaakt met m’n kinderen en alles was tot in de puntjes geregeld !! Hele goeie duidelijke communicatie ook !! Volgende keer ga ik zeker weer boeken bij hun !!
Alles is erg goed verlopen en weer een unieke ervaring erbij!
Van te voren een duidelijke en gedetailleerde mail ontvangen voor deze wedstrijd. Positieve verrassing was dat de stadiontour in het Nederlands was. Verzorgd door William. Zeer enthousiast en goede kennis van de club. Hebben veel gezien en gehoord over Bayer Leverkusen. Daarna een zeer vermakelijke wedstrijd gezien tussen Bayer Leverkusen en 1. FC Koln. Van beide kanten ging het verbaal los tussen de supporters groepen. Een hele fijne en goed georganiseerde voetbaltoto. Hulde aan de medewerkers van Voetbalreizen.com.
Onze reis naar Liverpool is zeer goed verlopen Hotel Indigo is zeer centraal gelegen nieuw en een verzorgd ontbijt Ook de voetbal op LFC was goed georganiseerd een goed buffet vooraf en mooie zitplaatsen We zijn tevreden
Misschien een tip waar je voor de wedstrijd, gezellig een drankje kan doen. We hebben nm een super locatie gevonden op 5 min van het stadion, waar een top sfeertje aanwezig was.
Een duidelijke uitleg via de mail en terplekke nog iemand aanwezig, die de moeite nam en even een praatje maakte. Top geregeld dus.
Het contact met de medewerker van Voetbalreizen.com verliep voorspoedig en ik kreeg snel een aanbod. Ook is de levering van de kaartjes via de mail en hierbij horende uitleg soepel verlopen.
Alles was geregeld en verliep soepel. Goede plekken in het stadion. Goed hotel. Goede informatie over hoe we moesten reizen. Al met al, top ervaring!
We (vader-zoon) gingen voor het eerst naar een buitenlandse voetbalwedstrijd. In ons geval Machester United - Wolves. Alles was goed geregeld en klopte perfect. De sfeer in het stadion voor- en na de wedstrijd was geweldig! In Manchester wil iedereen je graag helpen. mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wel zou ik de volgende keer een dag voor de wedstrijd ernaartoe reizen (we gingen nu in de middag terwijl de wedstrijd 's avonds was). Het is ietwat stressen om overal op tijd te zijn. Wij hebben een paar mooie dagen gehad in de stad en een geweldige wedstrijd gezien!
zijn nu voor het 2e jaar met voetbalreizen naar London geweest. Myrna heeft alles prima voor ons geregeld, ik heb div. malen met haar gemaild om eea fine te tunen. Myrna bedankt, hopelijk tot volgend jaar
Ik zou misschien nog extra benadrukken dat sommige wedstrijden verplaatst kunnen worden, want hierdoor heb ik heel wat extra moeten betalen, maar het was alsnog een geweldige ervaring.
Schitterende ervaring gehad Alles was goed verzorgd en Manchester United had gewonnen. Voor mij en mijn zoon een paar super mooie dagen gehad.
Voor het eerst een voetbalreis geboekt bij Www.voetbalreizen.com Echt een hele fijne ervaring gehad en hele goede plekken gehad bij Manchester United-Wolves Duidelijke communicatie Geweldig
Mooi om mee te maken en goede service.
Top voetbaluitje naar Valencia. Super handige routebeschrijvingen van de deur van je hotel naar het stadion en vliegveld. Tickets konden gemakkelijk worden opgehaald bij het stadion. Kan niets negatiefs bedenken. Volgende keer weer!
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem