Uitstekend geholpen!!

Snelle levering met handgeschreven kaart

Mooie passevite snel geleverd met persoonlijk kaartje erbij. Dat tref je dan bij ‘koop lokaal’ Prima!!

Vlotte levering, vriendelijk bericht erbij in de doos.

Product is naar verwachting, ook noten hakken gaat goed (dat staat niet zo expliciet in de handleiding). De accessoiredoos is volumineuzer dan gedacht, bij kleine hoeveelheden verwerken in de kleine kom mors je vaak ook in de grote kom.

Top service..

Na aanschaf van een ijsmachine nog wat inpak wensen. Perfect uitgevoerd door het Team van Brinkmans kookwinkel.!!!! Cadeau goed aangekomen via Post NL en werkt top.

correcte levering en prima telefonische service bij plaatsen bestelling

correcte levering en prima telefonische service bij plaatsen bestelling

Goede kwaliteit snelle levering . Top !!!!

beste pan

Perfecte en mooi pan van zeer goed kwaliteit, jammer dat hij niet groter is dan 22 cm dat is voor 1 persoon maximaal 1 kg mosselen OK.

Mijn aankopen is netjes op tijd bezorgd zoals,aangegeven. Ik vond het heel prettig.

Super! Snelle verzending en goede service

Bij bestelling had ik een foutje in het adres gemaakt. Ik werd direct gebeld door de winkelier om te checken wat het juiste adres was, super! Na het checken is het pakketje diezelfde dag nog op de post gegaan en kwam het al snel bij mij thuis. Onwijs positief over deze winkel en de service!!

Supersnelle levering, perfect product goede prijs

Zelfen zo'n snelle levering meegemaakt. Professioneel blauwstaal bakblik gekocht om granenvrij brood mee te bakken. Hartelijk dank voor de service!

Snelle levering op mijn vakantie adres

Er ontbrak een kleinigheid op mijn vakantieadres........

Top service!

Het is fijn dat de winkel telefonisch bereikbaar is en dat je zo goed advies kunt krijgen over je aanschaf. Dan bestel je graag. Als er dan ook nog een persoonlijk kaartje bij de bestelling zit, vind ik dat top. Zulk een service is zeldzaam tegenwoordig.

heel goed.

direct, zakelijk gezien prettig en duidelijk.

perfect geregeld, erg makkelijk en snel, ook in de comunicatie

Zou ik zeker aanraden..!

Prima ervaring en snelle levering

Prima ervaring en snelle levering. Met ook nog vriendelijk kaartje bij het product.

Goede service.

Online mijn artikel besteld. Makkelijk te vinden op de site. Supersnelle levering.

Prima geholpen

Ijsmachine besteld, kwam keurig op tijd. Geen track & trace code ontvangen, maar via mailcontact met de winkel toch een indicatie van leverdatum/tijd gekregen. Top!

Kopen bij Brinkmans Kookwinkel is een feestje

Vooraf belde ik met een vraag over de gietijzeren braadpan die ik wilde bestellen. De dame die ik sprak was vriendelijk en ter zake kundig, ze verschafte meteen de info die ik zocht. De duidelijke site maakte het bestellen en afrekenen tot een makkie, de levering vond de volgende dag plaats, precies zoals aangekondigd. Beide producten waren goed verpakt en bezorgd door PostNL.

Gekregen wat ik verwachten en snelle levering

Super snel geleverd en blij met kwaliteit van onze pannenset

Supersnelle goeie service met uitstekende prijs/kwaliteit

Snelle levering Goed verpakt Keurige prijs Kortom, top

Netjes verpakt en op tijd.

Zoals het hoort.

Prima webshop

Constant op de hoogte gehouden van status van de bestelde blender. Snelle levering met een persoonlijk kaartje van de eigenaren.

Makkelijke site, product werd op tijd en goed ingepakt geleverd.

De Vughterstraat 66

5211 GK 's-hertogenbosch