prima service

Nu in de coronatijd is het een uitkomst dat ik bij de vertrouwde kookwinkel in Den Bosch gewoon kan bestellen en afhalen.

Alles netjes verpakt en zeersnel geleverd

Prima service enlevering een aanrader voor iedereen die wat nodig heeft van zeer goede kwaliteit in de keuken.

Uitstekend geregeld

Snel binnen..

tot nu niet goed

ik heb 3 lampjes besteld maar 2 zijn kapot, dus 1 is maar goed!

Zeer vriendelijk en kundig geholpen!

Zeer vriendelijk en kundig geholpen!

Komen netjes en goed afspreken na

Goed en netjes

helemaal tevreden!!

6 benen eierlepels besteld. En in perfecte staat per omgaand ontvangen. Heel blij met de perfecte service! Tot ziens in Den Bosch, als het weer mag. Vriendelijke groet, Marianne ToniesToonen

Super. Persoonlijk contact na wens aanpassen bestelling. Top en flexibel

Persoonlijk, snel. Maatwerk

Snel en vriendelijk

Ik heb een aantal producten via de website besteld. De zoekfunctie kan nog verder geperfectioneerd worden. Ik heb wel alles kunnen vinden. Het afhalen bij de winkel ging vlot d.m.v. vriendelijk personeel.

Na 1 week nog steeds niets ontvangen..

De slowcoocker besteld en een week later nog steefs niets ontvangen. Het xal wel aan Post.nl liggen, maar kan geen oordeel geven over iets wat ik niet heb.

Geen aanvulling nodig

Top en super snelle service!

Gewoon in een woord Top

Ik werd zelfs nog even gebeld om te overleggen of m’n bestelling goed was overgekomen. Er was bereidheid om bij de fabrikant nog navraag te doen. Service.

Winkel super, bediening super, levering een ramp door PostNL.

Alles verliep super, totdat PostNL oordeelde mijn bestelling in vertraging te zetten. De belofte van levering daags bestelling, werd steeds uitgesteld en dan losgelaten. Kleine webwinkels worden zo door PostNL benadeeld ten aanzien van de grote (Bol.com), die hun leveringstermijnen slechts miniem moeten aanpassen.... Brinkmans super! PostNL onpersoonlijk en niet te bereiken door haar klanten.

Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen!!

Zie hierboven

Dankjewel voor de snelle bezorging van mijn nieuwe fluitketel.

De ketel was goed verpakt en werkt uitstekend. Kan nu weer een heerlijk kopje thee zetten.

Prima aankoop

Hele fijne telefonische ervaring!

Ik had een persoonlijke vraag over een artikel... Geen probleem...na wat zoeken kon aan mijn wens worden voldaan. Mooi cadeau van gemaakt en heel snel per post afgeleverd! Top!

Zeer goede service

Goede producten en goede service .

Geen want er niets geleverd

Niets geleverd

precies de artikelen die ik nodig had en verrassend snel geleverd.

Uitstekende service nadat ik eerst niets ontving.

De door mij bestelde keukenmachine raakte ziek bij postNL. Na wat mailcontact kreeg ik een andere machine opgestuurd. Goed en in vertrouwen gehandeld. Dank!

Fijne site snel alles gevonden

Ik had nog 2 blauwstalen bakblikken nodig, die bakken het best en had ik snel gevonden op de site, prijs was prima. Ook een crème brûlée brandertje gekocht, gebruik ik ook voor de haard en BBQ. Prima winkel!

Service online is zoals in de winkel

De spullen, die ik besteld heb, zijn zoals ik verwacht heb. Goed ingepakt, alles compleet. Prima

De Vughterstraat 66

5211 GK 's-hertogenbosch